78998
  • Omlás
    Írtam már pár napja SC módot ki kéne venné only HC nem lenne itt semmi gond
  • sirdond
    akkor te sem játszottál sokat diablokkal eddig, mivel ez a rendszer elég nagy visszalépés a d2 lod rendszeréhez képest. sokkal jobb volt a balansz a magic-rare-uniqe itemek között,sokkal jobban kidolgozott és használható affix rendszer volt
  • Omlás

Részemről is kiszálltam a témából mert értelme nincs reagálni...
  • unknown nick
    "Amúgy szerintem SC szerintem előbb fog unalomba fulladni mint a HC. "

Szerintem is SC egy gigantikus rush oszt annyi.
  • yesname #37403
    Nincs semmi baj vele? LOL, szakad a plafon.
    Vesd akkor össze a balancot, a lehetséges tulajdonságokat és extrákat, amiket egy-egy egyedi vagy set item, de akár rare item is adhat az előd itemeivel. Ekkora visszalépést életemben nem játék sequelben.
    Egész bnet fórum ettől (is) forrong basszus.
  • Pretorian
    Jah én kiszálltam, falra hányt borsó + Bakos értelmező és etimológiai szótár jutottak eszembe.
  • Omlás
    Amúgy szerintem a többség akiknek az itemekkel van ilyen szinten baja tuti jó pár órát elepörgetett a wow-ba annál kevesebbet a diablo eddigi részeibe különben nem pörögne az random rendszeren :] nincs semmi baj se a random droppal se a farmolással se a random kraftal ez diablo nem wow ilyen egyszerű semmiben sem rosszabb mint az eddigi részekben..
  • Fyrex
    gyerünk még, nyomassátok, van értelme
  • yesname #37399
    Bocs, de éppenhogy neked alacsony az ingerküszöböd, mert nem érdekel, illetve nem növeli az élvezeti faktort nálad a változatosság. Sajnálni sem tudlak. (Én már harmadszorra fejből fújom mi merre van, szóval a hasonlóan jó emlékezetűeknek ez bizony nagyon gáz az elődhöz képest.)
  • Pretorian
    Lehet hogy téged ez izgat, de akkor szerintem elég alacsony az ingerküszöböd. Ha megnézed közelebbről, ugyanazokat a textúrákat látod, ugyanazokkal a tereptárgyakkal, csak másfelé kanyarodik a map. Wow.
    Nagy élmény lehet mindezt újra és újra felfedezni. :)
  • Omlás
    Akkor ne játssz vele komolyan én nem értem miért kell pörögni a nem random generált mappokon x napja :]

no offoense!
  • unknown nick
    "wow után nekem nagyon lehangoló ez a sok használhatatlan random statokkal bíró fostekercs cucc. esnek a legendaryk is, de nagyrészük használhatatlan. nem értem én ezt, miért kellett így.... "

Diabloban ilyen jellegű a farmolás örök idők óta. WoWban mindig(!) esik valami a bossból. Más kategória, én nem szeretnék wow lootot itt.
  • PiszkosFred
    Nem tudhatod, a pvp rendszerrel johet ladder is, vagy hasonlo ranglista. Ismerve a Blizzardot, nem egy egyszeru "most mar megolheted a tobbieket" peccs lesz.

A random palyakhoz annyit, hogy majdnem minden foldalatti map randomgeneralt, csak a felszin 90%-a allando. De a fix felepitesu felszini zonakon is random minden loot targy, vagy monszter pakk, igy azert van valtozatossag. De teny, hogy nekem is hianyzott eleinte a random felszini helyszin, de mara mar siman jo igy is.
  • yesname #37394
    Gyakorlati haszna a random pályáknak hogyne lenne. Kurvára nem mindegy hogy már az unalomig isemrt, fejből fújt kanyarokat, beugrúkat, kereszteződésket futod végig vagy újra és újra felfedezed a pályát. Rohadtul nem mindegy.
  • yesname #37393
    A skillrendszer az egyetlen jó változtatás benne sajnos.
    Igaz, ettől még élmény játszani vele és jó lett. De D2+LoD köröket ver rá itemizációban, ami valljuk be a legfontosabb benne a random pályákkal együtt. Utóbbi pedig szintén nincs, lehet mondani.
    Ez a nem családosoknak készült pedig akkora baromság, hogy hihetetlen. Nem azt nézik, hogy mennyi időd van játszani, leszarják. Két választása van az ilyen családosoknak: 1. ugyanúgy játszanak, de tovább tart "kijátszani" vagy 2. választanak más játékot, ami 1 óra alatt kipörgeti belőle a napi dolgokat.
    Annak hogy családos, sokat dolgozik stb. valaki semmi köze ahhoz, hgoy egy játékot szórakoztatónak talál vagy sem.
  • zorrobomber
    És akkor végre vége lesz a fórumokon sírásnak? Jó lenne.
  • Aradebil2
    igen, csak d2ben ott volt egy rendszeres ladder reset. itt ilyen nem lesz sajnos( RMAH-sok biztos nem sajnálják) sztem nyár végére ki lesz maxolva a game a hc rétegnek
  • Pretorian
    1. Volt valamilyen gyakorlati haszna a random mapoknak? Semmi. A hordók/ládák monszták a D2-ben is random lettek ledobálva, ugyanúgy ahogy a 3-ban is. Az meg hogy jobbra vagy balra mész a mapon...szerintem lényegtelen.

2. "Amikor mindne karakterből meglesz mindenkinek a lvl 60-a és nagyjából a legerősebb cuccai, onnantól kezdve vége a játéknak"
    D2-ben akiket komolyabban érdekelt ez a dolog, azok felmentek a netre és lenézték a legjobb buildeket. Itt most annyi a különbség, hogy ha nem működik a builded, átpakolhatod a skilleket, lényegében időt spórolsz, és nem kell a kukába dobnod a kimaxolt karakteredet csak mert mellényúltál.
    Az itemekkel persze más volt a helyzet mert nem volt AH, de ment a farmolás rendesen attól még, szóval előbb-utóbb azért mindenkinek kiesett a jó cucc. Itt ugye van AH, de mire annyi gempád lesz hogy megvedd a legjobb cumókat (ha nincs kedved/időd/türelmed farmolni) az jó sok játékidődbe lesz, ha majd beállnak az árak rendesen. Arról nem is beszélek, hogy a legjobb cuccok még nem estek ki.
    Nézz csak körül pl. a gemeknél: radiant start nem is találsz még fent, de a kettővel alatta lévő kategóriában sem nagyon van még fent gem.
    Igazán komoly rare cucc sincs sok fent, akinek ilyen esik az inkább megtartja. Várjuk ki a végét + amíg beállnak az árak.
  • setuh
    Hat igen ezert is nem hivjak wow-nak.Ez csak neha egy kis kikapcsolodast nyujt, nem egy masik eletet :D
  • Omlás
    Pontosan én is így gondolom és ez a potenciál simán megvan a D3-ban nincs túlvariálva ez tény de elég szórakoztató stuff ahhoz, jó ideig le kössön idősebbeket és fiatalokat is.
  • setuh
    Hat vegulis igen:).Amugy nekem a skillrendszerrel nincs bajom,tetszik nekem is ez a varialhatosag jatek kozben,kicsit tobb esz kell hozza,mint ,hogy d2-ben neztel mar kitapasztalt buildeket is csak arra mentel ra.Ami viszont engem is zavar az a nehezseg...normalon kb semmi kihivas nincs benne,nightmaren kb annyi mint d2 normaljaban,ami a harcokat illeti,de ami a kulonbozo questek megtalalasat illeti az megint rohadt egyszeru.Lehet,h en voltam a bena de emlekszek h d2-nel volt h kinlodtam keresgelni mi merre van es sokkal jobb volt mint igy,hogy kijelzi neked ha mar a kozelbe jarsz, meg kb el se tudod kerulni.
  • PiszkosFred
    Minden jatek csak annyira szorakoztato, amennyire a jatekos akarja. Biztos, hogy alabbhagy a lendulet kesobb, es lesz olyan honap, hogy a kozelebe se nezek, de aztan megint megjon a kedv, es ujra nekikezd az ember. D2-t se nonstop jatszottak az emberek, hanem idorol-idore visszatertek (es toroltek a lejart szavatossagu karaktereiket).
  • mikusmate
    Arról nem is beszélve, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hol van Malthael, és mi történt Imperiusszal, és Leah lelkét is meg lehet még menteni :)
  • Omlás
    Nem értelmezted amit írtam, most sem 1 hónap lesz mire minden kasztot kimaxolsz főleg ha HC karival játszol. SC az előbb fog unalomba fulladni. HC-val amúgy is akik játszanak sz egy másik réteg. Időt álló lesz a D3 is szó mi szó legalábbis nekem és a baráti körnek valószínű :]
  • Troyan
    szerintem elég nagy kaput hagytak. leesett a soulstone, most lehet filózni kire esik, aztán megin gyün a prájm ívil
  • PiszkosFred
    Azert az utolso kepsorok erdekesek.
  • Broafka
    pvp egy kis ideig húzza ki a dolgokat. Mikor már rájönnek a sok idejű barmok, melyik kaszt a legjobb pvp-re mindenki azzal fog rohangászni. Kiegészítő? inkább még egy újabb act, egy újabb kaszt, egy újabb év... blah, egy újabb hónap inkább
  • PiszkosFred
    Ennyi. A mostani 30-40-es korosztalynak nincs mar annyi ideje mint regen, a fiatalok meg sikhulyek es sirnak. Ezert olyan amilyen a D3 skillrendszere.

Szemelyes komment: szerintem jol megcsinaltak, tobbet varialtam rajta, mint barmelyik masik jatekban. Szituaciotol fuggoen varialom oket neha, volt, hogy elfelejtettem, es aoe skillekkel rontottam a bossra, mert ugyebar elkap neha a hev meg most is... :)
  • setuh
    Mondjuk most a tortenetnek nem nagyon hagytak kiskapukat amibol lehetne folytatni,lehet h nem terveznek kiegeszitot?Vagy visszater Baal?:D
  • Broafka
    pont ez volt benne a szép. kinek mi tetszett. pl nekem volt egy Javazonom, egy MF szorcim, egy hammer palám, hogy ha néha rám jön az unatkozhatnék, és egy barbárom, kb ennyi. Ezek tetszettek, ezekkel voltam legtöbbször, én nem akartam mindenből a legjobb lenni, és nem is volt mindegyik 99, a legtöbb 86 körüli volt, és bőven elég. És tök jó volt amikor oylan csapat jött össze, ami kellően változatos volt. Itt most nincs nagy változatosság...
  • setuh
    Aztan meg jon a pvp,meg kesobb a kiegeszito,amibe lesz mindenjo,dio,alma, mogyoro es igy megint meglesz az a 12 ev.
  • Broafka
    ez szép és jó, de azért ez nem családos embereknek készült ha azt vesszük. Mert az évek folyamán kb a legtöbb játék úgy elbutult, hogy nem igaz (akár a korosztály akik játszanak vele) régen egy Tomb Raiderben le kellett lőnöd az egész játék folyamán kb 3 farkast, a többi az mind logikai játék volt, és rejtély, most meg minden szarra lőni kell, és találsz esetleg egy puzzle-t, ami annyi, hogy ugorj hátra kettőt és az ajtó kinyílik...
    És miért? mert a tizenéves parasztok siránkoznak, hogy túl nehéz, és ezért nem veszi meg. Nevetséges
  • TDC Geronimo
    Hát igen az a random dungeon már nem is annyira random ezt én is észrevettem sokadik végigjátszásra. Eventek változnak meg a ládák helyei/barlangok lejárata és kb ennyi.
  • Omlás
    Csak mire mindent abszolválsz amit leírtál minden kaszttal minden nehézségi szinten esetlegesen HC-n eltelik ismét cirka "10 év" ^^
    Amúgy szerintem SC szerintem előbb fog unalomba fulladni mint a HC.
  • PiszkosFred
    Eltelt 12 ev, azota a jatekosok nagy resze csalados ember lett, gyereket nevel, dolgozik napi X orat, rendben tartja a hazat, stb. Nincs itt mar ido minden karakterbol 2-3 fajtat felhuzni csak azert, mert infernon rajon, a jelenlegi buildje ott epp eletkeptelen. Nem hiaba lett berakva a reskill mar a D2+LoD utolso peccseinek valamelyikevel. Tekintsd ugy a mostani rendszert, hogy konstans reskill lehetoseged van, az, amit anno a jatkeosok direkt kertek a fejlesztoktol, hogy legyen. Hat most van mar alapbol.
  • Broafka
    valaki tényleg leírhatná, mert én vágom, csak elég sokat túl nyomtak a csapattársak, de az egészben nekem az nem világos, hogy Diablo hogyan is tért vissza? Soulstone-ját szétütötték.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    remélem nem az volt a story, hogy az a Leah csaj a lánya volt az első hősnek akit megszállt Diablo a játék végén. Szóval miközben a lelke gyötrődött, hogy jó és rossz, és belül a belső szervei már alig voltak Diablo feszítése közepette, mikor a végén már a füléből is vér folyt, akkor még azért volt egy kis kedve egy kis hancúrra? mert az marha szánalmas lenne
  • Broafka
    azon gondolkoztam, hogy ebben a játékban ami új és jó az lényegesen kevesebb, mint a régi jó dolgokat amiket kivettek. Amiért a D2 az lett ami lett, hogy 12 év után is játszik vele az ember. 2 szerintem tök fontos dolgot vettek ki:
    1, a pálya generálás: 1-2 pályát leszámítva tulajdonképpen minden ugyanott van. 1-2 barlang lett máshova áttéve kb. D2-ben meg fordítva volt, 1-2 pálya kivételével minden pálya más volt.
    2, a skillek: amikor már ki lett tapasztalva, hogy melyik karakterek jók és erősek, akkor úgy alakult, hogy minden karakternek 3-4 fajtája volt, mert nem mind1 milyen skillekre pakoltál. (Pl: Amazon: javelines, bow-s, vagy paladin: smite, hammer pala, stb) itt tulajdonképpen csinálsz mindegyik karakterből egyet-egyet, és csak skilleket kell változtatni, meg a cuccokat átdobálni. Amikor mindne karakterből meglesz mindenkinek a lvl 60-a és nagyjából a legerősebb cuccai, onnantól kezdve vége a játéknak, és tulajdonképpen tök unalmas lesz.
  • RatBaG #37370
    CSI: New Tristram
    A Whimsyshire rejtély tovább gyűrűzik...
  • Kandurex
    valaki leírná spoilerben, hogy részletesen mi is volt a sztori, egy részét értettem, de azért annyira nem vágom az angolt sajnos
  • BladeW
    Ő az:

link