78998
  • Archenemy
    tuti núb kérdés, de mi értelme van, hogy egy tárgy ad mondjuk intet is meg str-t is? úgyis csak az egyik kell, nem? vagy az a pici plusz, amit a statisztika biztosít, az is számít?
  • Susarc
    Igazat kell adnom neked is meg Devilnek is.....első héten szabin voltam lett is egy karim aki Hell végén tart majdnem 60-as...most nem játszottam töbnb mint egy hete,de ha játszom már kilőttem volna a gammát fulra:P:)

Igaz én annyira nem "panaszkodom",mert elleszek vele még hónapokig,de ahogy Antgecc is utalt rá aki a randomitemekért felelt azt a jeges dunába küldeném úszni,mert ,hogy elmismásolt 4-5 évet a semmire az kurvaélet!:D:D
  • Ragnar360
    Korrekt hsz.
  • Carlos
    tetszetős
  • Frankie87
    Az első legendary cuccom:) lvl 52-esen.

[IMG][/IMG]
  • Carlos
    Mondjuk ez igaz... (mármint a fejlesztési idő)
  • Nor3i
    Bocs hogy közbe szólok
    Segítségeteket szeretném kérni!
    Döglödik a videokártyám másikat kéne vegyek de tanácstalan vagyok
    Megköszönném ha segítenétek szerintetek melyik a jó ár érték arányos.
  • Hegi90
    btw nem úgy volt, hogy minden act hosszabb lesz mint az előtte lévő? Ehhez képest act 4...
  • Fyrex
    tudom tudom feltűnt, tökre megértelek, teljesen jogosan vagy felháborodva. bár még sehol sem tartasz, biztos idegesítően rövid és megunható ez az egész. nem kell megmagyaráznod, ez teljesen egyértelmű, átérzem a helyzeted és nagyon sajnállak!
  • yesname #37438
    "..te hülyeséget beszélsz, ez nem így van, és ez meg ez nagyon szar..."

Miért fordítva nem igaz?
  • Dr DeViLKiNG
    A probléma ott kezdődik, hogy ma egy 20 órás játékot maximum 2-3 évig fejlesztenek(és az a 20 nagyon nincs annyi se). Nem 6 évig.
    Nem véletlen folyik a csapból is, hogy ez nagyon félrement.
  • antgecc
    tudod ez csak attól függ, hogy mennyi szabadidőd van. ha nem tűnt volna fel. a story része meg, bárhonnan is nézem, kurvarövid.
  • yesname #37435
    "Egyébként a legendary itemek átdolgozás alatt vannak jelenleg."

Ennek örülök. \o/
    Kicsit nagyobb kedvvel nézek a jövőbe Diablóban :)
  • Hegi90
    csak 4-5 évet játszottam vele, nem tudom mi számít elégnek. Viszont az a rendszer egy okádék volt, már akkor is ezt gondoltam róla, és most is.
  • brasco84
    nincs senkinek guest pass? :(
  • Carlos
    Azért ma egy 20 órás játék nem rövid, hanem közepes.
    és ez kábé normálon.
    Ezután van még 3 nehézségi szint és 4 másik class, plussz HC, és még a coop is.
  • sirdond
    akkor nem játszottál vele eleget. a legtöbb rare és craft cucc kuka volt. és bár nagyon ritkán, de lehetett találni/craftolni nagyon brutál itemeket, amik jóval felülmúlták a uniqe/rw-ket.szerintem ez lenne a lényege. nem úgy mint most,hogy csak rare cuccokból élsz és a legtöbb legendary még az árusnak se adnám el. (tudom,voltak alap cuccok,amiket mindenki előszerettel használt, de ez simán egy megoldható probléma
    ).
    nem azt mondom,hogy egy az egyben arra van szükség, hanem abból kellett volna kiindulni,ott volt egy nagyon jól átgondolt és megoldott craft rendszer. de már mindegy, most már úgy is csak reménykedni lehet,hogy változtatnak pár dolgon.
  • Fyrex
    ja értem, tök jogos a felháborodásod, rövid a játék
  • Pretorian
    Lehet ezt ragozni még akármeddig, de felesleges.
    Azt szokták mondani hogy azért szar a gazdaság, mert ebben az országban mindenki szakértő, tehát nincs aki termelő tevékenységet folytasson.
    Az ilyen 1 szmájlis hozzászólásoktól meg kíméljük már meg egymást, óvodában nekem is szmájli vót a jelem de az már rég volt, még Old Tristram előtti időkben.

Majd rájönnek hogy nincs értelme. Pár büntipont kell ide.
  • antgecc
    számít?
  • Fyrex
    te hol tartasz infernon?
  • Fyrex
    tökre megértem hogy az ember hirtelenjében felháborodik dolgokon, és leírja a véleményét a fórumon, ez tök rendben van, erre találták ki ezt, ezért vagyunk itt, hogy megosszuk a tapasztalatainkat és a véleményünket

de hogy itt egyesek minden egyes nap ugyanazon a témán nekiállnak bizonygatni az igazukat, visszatérnek és hússzor leírják ugyanazt, csak hogy még több embernek mondhassák meg, hogy "te hülyeséget beszélsz, ez nem így van, és ez meg ez nagyon szar" az szerintem eléggé szánalmas...

kiváncsi vagyok mikor kezditek újra az "ah megöli a játékot" című fejezetet, ahelyett hogy tele lenne képekkel és beszámolókkal a fórum (amikből jóformán 2-3 van naponta), csak az egymás álláspontjának szidása megy...

óvoda
  • antgecc
    Btw kezdek elgondolkodni, mi tartott eddig a Blizzardnak a D3 összerakásában, merthogy a tárgyakra max 1 napot fordítottak a random szarstatokkal, az tuti. A küldetés iszonyat rövid. Act4 elnagyolt, elkapkodott. Skilleknél a rúnák nagy része használhatatlan az 1-2 használhatóhoz viszonyítva. 1.5 hét után már inferno diablot ölik. Oké, nem pucolták ki rendesen a területet, de még 1 hét és ki fogják azt is. Mit gondolnak, az emberek miért fognak játszani több hónap múlva, ha már most endbosst vernek? Vagy tökmind1, mert nincs havidíj?
  • Hegi90
    Arra a rendszerre gondolsz, amiben rare itemet (de akár a legtöbb uniq cuccot) max goldért volt érdemes felvenni 75-ös szint fölött? Szerintem pont az a rendszer volt egy szar, már ne haragudj meg. A rare stat rollok sokkal több változatosságot nyújtanak, mint hogy minden kaszt ugyanabban a gear-ben járkál. és megy az e-pénisz méregetés, hogy az én HOTO-m 2-vel több restet ad....

Egyébként a legendary itemek átdolgozás alatt vannak jelenleg.
  • Carlos
    Vagy legalább nem néznék hülyének az embereket.
  • sirdond
    nem hiszem,hogy akár a pvp is túl nagy haszna lenne ezeknek. és bízok benne,hogy nem arról fog szólni az egész pvp,hogy kinek van a legjobb felszerelése, pedig most nagyon úgy néz ki.
  • antgecc
    Na, én pont kizárólag bolával megyek. Sztem iszonyat táp. Grenade-et is soxor berakom. Caltropot teleszórom vele, elég durva.
  • setuh
    Igen, ezt varnam en is,tuti,hogy nem csak mi vagyunk beparazva a pubtol, a blizzardnak is csak jol jonne ha megnyugtatna a nepet.
  • Hegi90
  • setuh
    Meg a topikot olvasni se.
  • Carlos
    Vagy suttyonban csinálták, mert szerintem egy mob update-eléséhez nem kell agent.exe update.
    Csak nem értem miért nem nyomatják ki hivatalosba, hogy update-eltük az agent-et, mehettek publicba, no para.
  • zorrobomber
    nem kötelező se játszani se kommentelni
  • PiszkosFred
    "tele van használhatatlan skillekkel (bola shot? grenades? vicc, ki fogja ezket valaha is használni?)"

Varjuk meg, hogy pvp-ben ezek es a tobbi skill majd milyenek lesznek. Az meg hatravan.
  • sirdond
    sajnos egyet kell értenem. és nem lehet kihagyni a skill rendszert sem, mert akármennyire akarták is,hogy több millió féle build legyen, gyakorlatilag így is tele van használhatatlan skillekkel (bola shot? grenades? vicc, ki fogja ezket valaha is használni?)
    sajnos ugyanott vannak,hogy az emberek a jól bevállt buildeket használják...

Omlás: nem az elemzésekről beszélek, hanem magáról a játékról. milyen itemekre vadászol? stat+dmg (eltúlozva persze), hiányoznak a változatos cuccok. és nem azt mondom,hogy d2-t kellett volna kiadni, hanem abból pár dolgot felhasználni és továbbfejleszteni, pl item és craft rendszer.
  • elitehun
    hogy én is hozzászóljak (először és utoljára)
    Omlás teljesen mást mondott
  • yesname #37412
    Rohadtul nem menne a hiszti, ha balanszolt és értelmes egyedi-rare-set tulajdonságok lennének. Éppen amiatt megy a balhé, mert káosz az egész, balansz semmi. Ne hogy már ezt ráfogd arra, hogy változik a gamer világ.
  • Omlás
    Kit érdekel hogy az elemzések szerint visszalépés ha ugyanúgy szórakoztat és nem tudom megunni mint az elődöket? Személyes véleményem, hogy szórakoztató amiket meg változtatni kellet azt muszáj volt mert változik a gamer világ. Ha totál ugyanazt kiadták volna mint a D2 D3 grafikával akkor azon menne a hiszti erre a nyakamat teszem...
  • yesname #37410
    A játék nagyon élvezetes és jó. Nem szaroztam le sehol összességében, de bocsánat hogy nem vagyok tágra zárt szemű és ami rosszabb, illetve nagyon rossz azt látom és elismerem annak ellenére, hogy fanatikus Diabló rajongó voltam valaha és most sem veszek més játékot kézbe mióta megjelent.
    Azért pörgök rajta, mert pár a fenti kategóriába tartozó embereke folyamatosan a szőnyeg alá söpri ha szóba kerül, sőt még védi is. Szóval ezután is elő fogom ezt venni, ha más ilyent tesz és épp olvasom :)
  • Ragnar360
    jó olvasni most a topikot:) (tényleg!)
  • setuh
    http://eu.battle.net/d3/en/blog/4662223/Diablo_III_Hotfixes_-_May_Updated_2505_-23_05_2012#blog
    Mostmar legalabb tudjuk,hogy leszarjak a biztonsagi javitasokat.