78998
  • Carmang
    Vaze, rakd a nyakadba, nehogy eladd!!!!!! :)

Egyébként most nyírtam ki Normal Azmodan-t, és néztem meg az Act IV átvezető videót. Besza-behu!!!!
  • Hegi90
    amúgy kíváncsi vagyok milyen infláció lesz a játékban, hogy egyik pénznyelője se működik a játéknak (gem craft, kovács)
  • unknown nick
    El ne add, szvsz nem rossz amu. Én egy legendet se passzolok le.
  • Hegi90
    mivel lófaszt nem érnek az alapanyagok, ezért érdemes árusnak eladni őket.
  • ToCsEk
    keress rá ahban 5sec alatt megtalálod és rakd ki hasonó árban
  • elitehun
    hellen megéri bedarálni a varázscuccokat szerintetek? vagy inkább adjam el őket?
  • Ry0K3N
    prohardver
  • Hegi90
    3 millát simán
    de ne add el, nem hiszem, hogy ennél jobb amut találsz majd a barbodnak :)
  • Carlos
    Kábé, mennyit érhet?
    1 milliót? 5-öt?
    500K?
    Lövésem sincs mennyiért mennek ezek.
  • TDC Geronimo
    várd meg az RMAH-ot szerintem :D
  • Nor3i
    Köszönöm!
    PH?
  • Carlos
    És akkor a hell befejezés:
  • Hegi90
    azigen :o
  • hovika81
    Valaki ebben tudna segíteni? #37465 Előre is köszönöm.
  • Pretorian
    6870 OC-t kapsz már 45-50 között 2 vagy 3 év kisker garival.
    PH-n nézz körül.
    30-35 között akad 6850 OC ugyanennyi garival, az van nekem is.
  • Aradebil2
    jaja,3 perc a ragetimer azt hiszem
  • Pretorian
    Baz...szerintem ne add el, várj még vele amíg beállnak az árak.
  • Nor3i
    30-50e között
  • elitehun
    hát ez szééép :D
  • Carlos
    AZBESZT MIT TALÁLTAM!!!
    Mit ér ez???
  • elitehun
    nightmare diablo kifeküdt. kicsit változtattam a builden. a fist of thunder-t a thunderclap rúna helyett a lightning flash-t használom a + dodge chance miatt. mivel nagyon zavart hogy nem tudok teleportálni (emiatt egy goblin is megszökött) ezért a wave of light-ot, amit amúgy is csak ritkán használtam lecseréltem a dashing strike-ra, plussz öröm hogy annak is van rúnája ami növeli a dodge chance-t (blinding speed). Igy nem volt olyan vészes diablo (mindig dashing strike mögé megyek, amikor fordul megint dashing strike és mogé megyek stb.), sajna egyszer kinyirt mert elkapott egy olyan ketrec szarral.
  • cookac2
    A WD karimmal erőltettem a peteket sok variációt próbálgatva. Sajna nem igazán volt gearem, ezért beálltam az AH-zók sorába és vettem egy fegyvert amivel a damagem jelentősen megugrott. Aztán találtam egy sapekot ami a Loctus Swarmra még rátesz 7%-ot, megdupláztam a HP-mat, eldobtam a petes kombókat és új alapokra helyeztem a játékom.

Ami eddig szenvedés volt most megy, tulképp majdnem be is aludtam párszor. A lényege egyszerű, Soul Harvest+Grasp+Loctus+Mass Confu és aki állva marad annak megy a Soul Harvest. Vész esetére Spirit és pucolás. Kíváncsi leszek, hogy későbbiekben mennyire lesz életképes a build

Witch Doctor build
  • hovika81
    Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni nightmare nehézségi szinten vagyok a ACT I. Fields of Misery területről szeretnék átmenni a The Old Millre, de nem tudok, előtte bejártam az egész területet nem tudom mi lehet baj. A Khazra Den küldi.
  • Sunrider924
    Lenne egy szamomra fontos kerdes, inferno Butcheren van vmi idolomit mielott gameover? Azert irok felig kodolva mert esetleg spoiler lenne kozvetlenul leirni. 10k dmg ami buffolva mar 14k , 25%ig lekarcoltam mar tobbszor es ott megtortenik az a bizonyos. Elsore azt tippelem hogy keves oda a dps-em, tul sokig huzodik a csihi puhi. Valaki otlet?
  • unknown nick
    "Mit gondolnak, az emberek miért fognak játszani több hónap múlva, ha már most endbosst vernek? Vagy tökmind1, mert nincs havidíj?"

Biztos van rá terv, ha az RMAH-t valahogy futtatni akarják. Kizártnak tartom, hogy nincs. A Blizz egy dologban profi, ha azt nézem átlag gameket gyártanak. De sajátos érzékkel gerjeszteni tudják a motivációt.
  • unknown nick
    Nem érdemes a balance kérdésen rágódni. SCII-ben iszonyat imbalanced volt megjelenéskor a game, még most sem tökéletes. De folyamatosan patchelték, javították. Másrészt pedig felnőttek hozzá a gamerek.
  • Hegi90
    szintén :D
    Igaz tegnap esett egy sisak, ami olyan statokat kapott, hogy a legjobb az ah-ban, de az a baj, hogy így se viszik :/
  • unknown nick
    "Mostmar legalabb tudjuk,hogy leszarjak a biztonsagi javitasokat."

Nem feltétlen kliens oldali hiba a biztonság. (Vagy nem kötik az orrára a népnek, mert akkor a cracker is tudna róla ugyebár.)
  • Aradebil2
    azaz:D
  • Aspyrin
    annyira jó látni a régi cuccokat :)))
  • poori
    37441-nek.Mennyit szánsz rá?
  • RatBaG #37456
    én már akkor seggemet verem a földhöz örömömben, ha olyan rare esik, amin értelmesek annyira a statok, hogy van esély rá, hogy megvegyék ah-ban.
    azt, hogy egyáltalán nekem használható lenne még meg sem említettem...
  • radical
    eddig vagy 6 legendary esett nekem. sajna mind low lvl 30-40
  • Hegi90
    a herald of pestilence az a zacskócsiklandozó?
  • Kandurex
    én elég sokat variálgatom a wiz -el a build -eket, legalább 4 jól használhatót tudok kapásból
  • Aradebil2
    meg volt az első pakkom amit nem tudtam megölni, így kénytelen voltam kikiteolni őket a map egy sarkába majd elszaladni:D rare moonclan invincible+waller+vamp, és mellette egy champ herald of pestilense (ami a leggecibb monsta az egész gameben sztem)
  • Ry0K3N
    felmész egy népszerű torenttoldalra és rákeresel arra hogy diablo 3 collectors edition, leszeded a lemez képfájlt és feltelepíted azzal a játékot mert a blizzard downloaderrel csak problémáid lesznek. Kivételes eset mikor mostanában működik és enged letölteni.
  • antgecc
    intelligence pl resistet is ad, ami jó egy barbárnak is.
  • Dr DeViLKiNG
    Ha csak az egyiket adja akkor gazdag vagy, ha mindkettőt, akkor megy a kukába. :D
  • munyez
    Üdv!

Légyszi segítsetek!
    Ajándékkódot szeretnék felhasználni, már megcsináltam a Battle-net account-ot, csak a client-et nem látom, honnan kell leszedni?
    Vagy csak a beírt kód után láthatom és tudom letölteni hozzá a játékot???
    Előre is köszi!