78998
  • elitehun
    azért mert vannak fanatikusok akiknek sok a pénzük :)
    am a 2-ben mért vásároltak pénzért?
  • Ragnar360
    azért te se gondoltad komolyan azt a 5 dolcsit sztem :)))

amugy nem igazna értem az egészet, mármint az értelmét, hisz miért venne, fizetne bárki is nagy összegeket akarmilyen jó cuccért, mikor mennyire és mennyi ideig fogja mazt kihasználni, arról nem is beszélve hogy csomó mindent ő is megfog zerezni ha jáccogat (gat és nem hardcore szinten tolja pl) nagyon érdekel ez a téma, és nem olyan válaszra gondolok itt most, hogy de pénzes kisgyerekek stb. fogják csak venni, mert nemhinném - általánosan ez az egész, ugyanis nem MMOról beszélünk v vmi, mégha azért elég tartós is a játék, húzogatom a sázmat, mert nagyon kivancsi leszek, s okosabb is lennék hamár én is ott tarthatnák ahol ti, de kivülálloként, látván hogy mennyire halad a nép ez nekem igy jött le. (hogy kérdéses lesz a szavatossága, reális értelme[vevői célokból] RMAH-nak)
  • TVelvet
    np, szóljatok a kell vmi. :)
  • BaLeeX
    Ütős ez a kari. Butcher csúnyán nézett ránk hellen, csak szóltunk neki és borult szépen...

Thx a helpet még1x... :D
  • Fpocok
    Beraktam a játékot steambe, és megy a steam overlay is.

• TVelvet
    elcserélem veled egy 175 str 76 vit -es amura :D kék :P
  • elitehun
    az lehet de akkor is megdob 2k élettel :D
  • TVelvet
    Jaja én is hordanám. :)
  • Carlos
    nem ad vitality-t és szerintem ez a +life on hit is elég karcsú.
    Azért jó... ;)
  • Pap1ka
    Ne add el, jó kis cucc az barbinak :)
  • Carlos
    ááá...
  • elitehun
    sztem kapsz érte 250-et is akár :D
  • Carlos
    Énis. Bár nem hiszem, hogy olyan összeget kapnék érte amiért lenne értelme eladni.
    Mert most 5 dolcsi? Pff... mit csináljak vele?
  • Ragnar360
    majd RMAH, nagyon kivancsi leszek ott az árakra és h ennyi mennyiért menne el :)
  • elitehun
    valaki hell act 1? olyan 51-es szint körül vagyok
  • hatalomxy
    Lesz leállás holnap?
  • Susarc
    Uhh geccó az odabaszós! GZ
  • Zozzancs
    Eladó Diablo 3 olyan 6-7 ezerért! Pestiek írjanak :)
  • Carlos
    Hmmm...eltűnt pár achievment-em. Pl a Hell butcher nincs meg míg a többi Hell-es bossé igen. Fura. Barbár achi-k is eltűntek.
  • Krinyo
    Nem tudjátok, mekkora lehet max a szintkülönbség 2 játékos között, ami még ad xpt mindkettőnek?
  • Carlos
    No, rákerestem az amulettemre. +attack speed-esek 2.5 misitől vannak felfelé... yay! :)
  • TVelvet
    Ez az acsii :DDD

Kulle Story, Bro...

:DDDDD
  • r4pt0r
    Azt nem tudom hány embernek van recept, de kb 10 feletti köveket nem is találok ahban 1dbot sem. Szóval szerintem nagyok sok idő lesz, amikor egy hallandó ilyen köveket fog használni. :D

De ha belegondolsz, mindenféleképpen pénznyelő, mert valakinek meg kell csinálnia, és level 10felett nem esnek kövek. Szóval ő megcsinálja, elkölti rá a sok pénzt, majd eladja haszonnal.
  • Aradebil2
    vágom. tehát a recepthiány miatt nem tud effektív pénznyelő lenni a jeweler,mert olyan kevés embernek van még meg a recept?:D
  • Maak
    passzivok?
  • r4pt0r
    Jeweler érdekes jószág. Max level 10es kavicsot tudsz csinálni level 10esen, ahoz hogy tud level 14est is meg kell szerezni a 11,12,13,14es reciket, és ezek nem 2 goldért lesznek bent ahban. :D
  • Hegi90
    visszavonom, passzolok :D
  • TVelvet
    jövök én is vagizni akkor már.. :)

• Hegi90
    simán.
  • r4pt0r
    Hogy az istenbe lehet megölni infernon Butchert. Wizardal vagyok 30k dmg, 400 all resi kb, 30k élet. Le is megy szépen a hpja, de olyan 20%nál már mindenhol jön fel a tűz, 2 sec alatt meghalok.

Néztem neten videket, nekik se nem jön így fel a tűz (pedig gyorsabban ölöm mint ők, szóval nem enragel), és az energí armort használják, a force armor rúnával (ezt nem nagyon akarom használni).

Itt egyszerűen elakadtam, a sima mobok 1 lövésre halnak, az eliteken se igazán halok, de ezt a szart nem tudom megölni. :D
  • Aradebil2
    jeweler miért nem?nem vágom az árakat, flaw. square felett is olcsóbb az AH?
  • Ragnar360
    "This heavy amulet was originally crafted for the fiercest of all fighters. Only the strongest can claim the right to wear it."
    tökjó ez a szöveg...
  • Carlos
    Inferno első benyomások. Karakteremnek (mostmég) a sebzésével nincs gond. Viszont olyanokat csapnak rám, hogy öröm nézni. Kegyetlen nehéz. Mira a kovácsné majdnem kinyirt, pedig az asztán nem egy nagy szám...
    Szóval kéne némi hp és armor úgyérzem.

KEGYETLEN ezzel a karival, ezzel a buildel. Lehet, visszamegyek ütögetni Hell act 4-et, mert ez így elég necces.
  • Ragnar360
    ja és goldért szerintem semmiképp se add el, bűn lenne, mégha ilyen 2 millio goldért is venné meg valaki - mit kezdenél vele, nem igen tudnad visszaforgatni (hogy kihozza az amu tudásá), vagy ahoz sok itemet kéne lecserélni... fölösleges killodas - szal tartsd meg vagy majd RMAH add el jópénzért...
  • unknown nick
    Baromi idegesítő ez a public kereső rendszer van 6 játékos. Tuti van olyan game, amiben többen vannak. De engem mindig vissza tesz ugyanahhoz a játékoshoz, aki semmit nem csinál csak áll egyedül a camp-ban...
  • unknown nick
    De van, AH-ban a keresőben meglehet nézni milyen tárgy típusra.
  • Ragnar360
    nagyon kezd összeállni a kari, nem kell itt aggódnod... amugy irtad lentebb hohgy 2 kezes ugye lassu picit, - viszont nagyokat szakít ugye - btw attack speedre kicsit rágyúrni esetleg ? - amugy amit multkor Aradebil meg én is belinkeltem vidit, amiben Psy butchert lesoolozta infen Grandfather-el, na ott elég gyorsan csapkodott, - buffokba is biztos van/lehet A S nővelő... (nem nyálaztam még át a skilleket, runakat, ugyis csak akkor fogom megjegyezni ha majd fogok tudni vele jatszani, igy csak gondolom h AP-t is növelheti a buff/cry)
  • setuh
    Olyan cuccok nincsenek amik bizonyos skillekhez adnak valami pluszt?
  • Ragnar360
    nagyon ott van grat! - RMAH ba mekkora lenne mar ha csak ilyen 50k hufba elmenne mar :DD kicsit imba cucc, ááááh és barbnak ráadásul, ahogy hitelsz ugy lövi fel nem kicsit az életed, + a többi nagy jóság :)
  • Nor3i