78998
  • TVelvet
    mondj egy battletagot :)
  • Hegi90
    kéne vegyél fel kifizetem
  • TVelvet
    Nem kell valakinek egy axe? 65k ért van bent AH-ba ezen a szinten nincs jobb 2h nála.

55-s 571 dps 96-276 holy dmg
    56 str
    116 vitality
    crit hit dmg + 56%
    2,6% dmg converted to life
    lvl requied reducet by 5
  • PiszkosFred
    Egyik legjobb hasonlat ezidaig, es milyen igaz :)
  • PiszkosFred
    "Send to stash" gombot keress!
  • Pap1ka
    Azért D2-ben nem volt elérhetetlen! Szerintem nekem is megvolt :) Igen, azok a bónuszok miket ott ír. Azt nem tudom hogy külön minden darab ad-e valamit még mellé, de kétlem. Nagyon gyengék a szettbónuszok...
  • skinnyman
    Hát igen. Pedig maga a szett egy legenda, emberrel nem találkoztam aki összegyűjtötte volna D2-ben :)
    Amúgy amiket ott ír, hogy 2(set), 3(set) az jelentené a bónuszokat amiket több darabnál kapsz? Mert ha igen az úgy harmatgyenge lenne. Vagy azokat csak ez a tárgy adná de a többinek is mind külön lenne bónusza + az egész szett is adna bónuszokat?
  • Pap1ka
    Nagyon messze van sajnos a perfekttől... És az a szomorú, hogy ha perfekt esett volna, annál is van jobb rare :)
  • skinnyman
    A sebzése ennek is lehetne jobb, de maga a cucc brutál, kiváncsi lennék egy teljes szettre miket ad.
  • cifcuk
    Persze hogy élvezem, csak megemlítettem, hogy mit figyeltem meg.
  • Sunrider924
    Hagyjad mar, lecraftoltam egy tier 9es ruby gemmet 200k+... alig dob vmit a fegyon amit vettem :S Most nekimegyek a meszarosnak megint 15k damagel, de visszaesett az attack speed 1,4re, 2hval. Egyaltalan van eselyem szerinted? 10k damagel 25%ig karcoltam enrage elott.
  • Fpocok
    Miért ne lenne szabad? Szabad.

(Ez egy szabad ország: Mindent lehet, ami szabad :D )
  • Panzeradler #37555
    Sziasztok! Esetleg, ha valaki van egy starter packos kódja privátba szívesen elfogadnám. Előre is köszönöm!

ui: Ha esetleg nem szabad ilyet kérni itt, akkor elnézést.
  • elitehun
    csakhogy itt (remélhetőleg) jobban élvezed a játékot, mint egy kar húzogatását
  • anadrex
    Azért mert nem ölöd le annyi idő alatt mint kellene. Butchernél az az "enrage", hogy lángol az egész terem.
  • cifcuk
    Ez a Diablo pont olyan mint a félkarú rabló játék. Az ember nyomkodja a gombot mint az őrült, és várja mit dob a gép. Ez nem offense post én is játszom vele, igaz még csak lvl26-on vagyok.

Na szóval a pszichológiája szerintem ugyanarra épül mint a félkarú rablónak.
  • Ragnar360
  • Pap1ka
    Két napja esett Inferno Act 1-ben, Grisvold boltja melletti weapon rack-ból
  • Frankie87
    Üdv!

Ma tettem ajánlatot egy gyűrűre, és eddig láttam az ah-ba, h enyém a legmagasabb ajánlat, de most semmi sincsen ott. Pénzem meg a gyűrű sehol...:S Most ilyenkor mi van? Buktam 50k-t?:S
    Másik ha vmit feltettem aukióra, azokat vissza se lehet vonni míg le nem jár?
    Köszi előre is!
  • Dr DeViLKiNG
    Én ma vettem exalted fine conq sword receptet (t2 1h sword), azt összesen kb 200k lecraftolni alapanyaggal együtt. A 2 millió elköltött goldból eddig 200k jött vissza (de még van bennt ahban 7 darab belőle)
  • Fpocok
    Nekem is van annyi, és tökre más statjaim vannak:

• Sunrider924
    Jezus maria, Exalted Sovereign craftok darabja 50-70k !!! Annyiert nem lottozok egyelore, tejoeg...
  • Ragnar360
    értem, am biztos jolehet csak még nem "kellett" hasznalnom :S :)
  • Szakesz
    Szerintem ez csak poén. Nem lehet igaz! :)
  • Sunrider924
    Van neki 770 dex is, valszeg stackeli az armort, ott figyel neki 4k.
  • Fpocok
    STRENGTHes monk???????????
  • Sunrider924
    Ujabb haverom erkezettmeg infernora/lvl 60ra XD
  • clio1616v
    most így tolom :)
    totál más a stratégiád :D

• miilann04
    nm act3 wizardnak mekkora armornak kéne lennie kb?
  • Fpocok
    Én szeretem a steamet. Sok haver van friendsbe, szeretem, ha mindig megy játék alatt. Alapból nem lehet berakni, hogy menjen, valamit át kellett írni. Megtaláltam, átírtam, megy faszán. Csak ennyi. Be lehet tenni, aki akarja. :D
  • Ragnar360
    ezt vágom, csak a steames dumat nem értettem igazan (mert nem vágom steamet, meg max ironia mivel d3nak nincs köze hozzá)...amugy jopofa a kisgyerek :d
  • Ragnar360
    legyen igazad és tartós legyen, hogy a pórnép kitudja hasznalni majd egy kis plussz csekélységre :d xd

és most jut eszembe még vmi...és ezért is kérdés ez nekem - persze majd fiyelgetnek dolgokat, de jelenleg ez a droprendszer elég érdekesnek (majdnem azt irtam h xar) néz ki -

nagyon össze-vissza van - pl van akinek nem esik soha semmi és még legendaryt se látott 100 óra jatek alatt - másnak meg potyogat
    van akinek még sárga is alig esik és xar, akkor van olyan akinek esik de 20 szintel az ö szintje alatti drop - meg ezek kombinációja...

+ sokkal nehezebben kéne esnie a jobb és jó cuccoknak de essen - persze ez a drop rendszer "hibaja" miatt nem igy néz ki jelenleg...
    elég kiszámithatatlan az egész, ha normálisabb lenne, jobban leprogramozott akkor azért másabb lenne - mert a lényeg h nem igazán érezzük azt hogy megkell küzdeni vmi jó cuccért vagy valami konkrét lootért megyünk vhova (lásd d2 rendszere pl) !!!!! igy ha esik vmi jó akkor esik és bárkinek eshet minden erőfeszités nélkül bárhol random

és ez erősen megkérdöjelezheti a szavatosságot - mert másfelől meg az a érzésem a fentiekre (is) alapozva hogy a legimbább cuccokat is tök künnyü megszerezni, nincs konkrétumosság, csak randomság ? vagy nemtom..
  • TVelvet
    ez egy szigorúan titkos szerkezet. :P (870dps)
  • Carlos
    nebassz!
  • TVelvet
    Kard :P
  • Carlos
    milyen eszköz van a kezedben, hogy 19K a dps-ed?
  • Fpocok
    success kid
  • Fpocok
    A kép kb azt jelenti: Igen, megcsináltam. Igen sikerült... ilyet.
  • elitehun
    hogyne passzolna. pont hozzá illik
  • Ragnar360
    ez jo kép, multkor volt berakva vmi menő szöveggel, de most amit irtal nem igazan passzol vagy csak nem értem :D