78998
  • Dr DeViLKiNG
    Eddig is lehetett. Az hogy néhány troll ilyen szépen elterjesztette a hülyeségét, az dícséretes dolog.
  • whisper
    GYereek nem tudom más is használja-e de a Furious CHarge a cd resetelő runeval a legnagyobb elmebeteg aoe a barbarnak 8))
  • Aradebil2
    blizz szerint eddig is lehetett, pont erről szól a 2 post: a feltörések mind user oldalán történtek, autchenticatoros accot pedig nem törtek (holott ez sem véd 100%ig természeretesen)
  • elitehun
    wow, azt hogy lehet beállitani hogyha a karaktered beszél megjelenjen a feje fölött szövegdobozban? nekem most csak ...-ot ir hogyha beszél.
  • Fpocok
    Szerintem az ilyet egyelőre felesleges megkérdezned. Még nincs rendesen kialakulva az árrendszer.
    +amit jazzy mondott...
  • BladeW
    Hej, de kíváncsi vagyok már végre, hogy lehet-e publicban játszani végre.
  • jazzy
    Tekintve, hogy ezt max barbár equippeli és dex van rajta, plusz 2 kezes, plusz 2 kezeshez képest még a sebzése is alacsony 300k fölött nem adnék érte. De ez is nagyon max ha nagyon nagyon szép lenne a kinézete ingame és tetszene.
  • tarti19
    Szerintetek ez a legendary mennyiért menne el?
  • Fpocok
    Baszki... csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 5ből 4szer azért halok, mert belaggol a játék: Kis hpn próbálok elfutni a tempest rush-al... és látom, hogy már elfutottam és mintha visszadobna, laggol a játék és visszarak a mobok közé. Kurva idegesítő...
  • TVelvet
    Hol szoktatok farmolni, act1?
  • TVelvet
    Arany farmoló helyekről. :)
  • TVelvet
    Beszélgessünk már az arany farmoló helyekre, ki hogyan farmol? stackelitek a gold findot?
  • TBTPumpa
    Egy kis extra a játékban:
    Az Act 1-ben ha Leah is csatlakozik hozzád, akkor menj be (vele együtt) a szobájába és a Naplójába is olvass bele! Mindkettőre reagálni fog! Komolyan még erre is odafigyeltek!?
    Imádom ezt a játékot!
  • Aradebil2
    Az állítólagos hekkelésekről (poszt legalja)
  • TBTPumpa
    GameTrailers rívjú:
    http://www.gametrailers.com/video/review-diablo-iii/730503?
  • Kandurex
    úgy tűnik, meg elég lassan töltődik be a téma, sokat variál...lehet kiveszem addig scriptet a fejlécből

szerk: na kivettem, ha megjavul az oldala visszatolom
  • PiszkosFred
    OFF
    Apro labjegyzetkent: a "Cool Story, Bro" egy altalanos meme, ami kering a neten 4-5 eve (nem tudom honnan indult), amit szinte minden kreativ (es kelloen idiota) fejlesztocsapat belerak a jatekba eastereggkent, viszont a "took an arrow in the knee"-t a Bethesda csak egy random beszolasnak szanta a jatekban, de annyira faraszto lett mar a milliomodik lepukkant varosortol azt hallani, hogy emiatt nem lett vilagmegvalto hos, hogy felkapta a kozosseg, es csinalt belole egy friss memet. Vagyis a Skyrimban nem elottek, hanem konkretan onnan indult, es mar ott tart a dolog, hogy pl a Guildwars 2 is kikacsint ezzel a beszolassal a Skyrimra egy tooltip erejeig :)
    ON
  • TVelvet
    Miért nem megy a fórum design?! Meghalt Jonny ftp-je?
  • Sunrider924
    Ertelek. Ha van valami linked a szamokrol ami valamilyen modon hivatalos info, akkor varom azt is. Szerintem a resi diminishing champion moboknal nem csak 10% de majd megprobalok en is keresni valamit. A te tapasztalatoddal ellentetben en ugy megyek vegig actI-en hogy 54 all resim van, masik postolonak irtam ha meg tudod oldani hogy ne sebzodj akkor minek a resi? Tegyuk fel hogy olyan szar netem van hogy az atlag 89ms latencia helyett oszevissza ugral fel 300+ig. Nos ebben az esetben valoszinu hogy 2-3 ticket nem tudok meguszni a mereg/tuz-bol. Mindenkepp orulok a valaszodnak, mert akkor ezek szerint ez a blizzard allaspontja az infero farmolas mikentjerol, amit a jatekosokra kivan eroltetni, geareld tul az elemi sebzodest. Koszonom megegyszer a valaszod ha talalok valamit viszapostolom.
  • Fpocok
    Rihanna és Piedone :DDD
  • Psychedelic #37587
    Valóban a resist semmit nem számít Champion moboknál pláne... Szóval kijavítalak.
    Barbárral 4-500 resistel szenvedtem act 1-ben, most van 700-750 act 1-ben champion mobok alig birnak sebezni, act 2-ben haladok jelenleg, kicsit nehezebb, de megy a dolog. Act3-hoz kelleni fog tippre 1200 res, ahoz hogy ne okozzon komoly problémát. Persze emellé nem árt ha a többi statod is magas.

A attól, hogy egy mob nem 60-as, még a resist müködik ellene, csak amikor azt irja hogy 70%-al csökkenti a dmg-et 60-as ellen, akkor értelem szerüen inferno mob ellen mondjuk csak 60%-al fogja csökkenteni. 60-as mob ellen elég 500 resist, 61 ellen kell 700, 62 ellen 900, 63-as ellen meg 1200.

Alapból én is ugy voltam vele, hogy na van 400 resistem, 50%-al csökkenti a dmg-et, szétcsapnak a mobok act-1ben, akkor minek több az se fog segiteni. Aztán vettem még all res geart, és 750 resistel gyerekjáték lett act1. Ugy tudtam végigmenni, hogy a hp-m alig ment lejebb, pedig nem álltam ki az alám rakott poisonbol, nem kelett kerülgetnem az arcane sentryket stb, simán letankoltam az egészet.
  • Pretorian
    Ezt már ellőtték Skyrimben is, csak ott "Cool Story Bow" az egyik item, meg az arrow to the knee szöveget is nyomatják az őrök.
  • Hegi90
    asszem láttam már vmelyik streamen hasonlókat, szóval nem hinném.
  • Sunrider924
    Szerintem valahol actIII-bol valok, actI esett nekem random insta championbol 766damage staff, igy el tudom kepzelni hogy act IIIba ott figyel az 1k + damages fegyo.
  • Mr_no_NaMe
    Na végre megfeküdt közben Diablo is

Egész sok raret dobott, ez megszokott? Mondjuk ebből 1 eladható, azt se tudom mire használni...
  • TVelvet
    Ezek a brutál dps-es fegyvere 1100 dpstől felfelé, ezek craftoltak??!
  • Sunrider924
    Na meselj. Act akarhanyban is legyel, a elemi sebzes a nem champion moboktol valoban csokkentheto resivel, vagy eppen kikerulod/megoldod hogy ne sebzodj. Championok/bossok nem 60asok, azok ellen a resi meg nem er semmit. Ha tevednek kijavithatsz.
  • Tatyla
    jelenlegi helyzet és idő:

• RaSzTaH
    54 allres egy meleenek act2-re?
  • Sunrider924
    Kiderul :)
  • RaSzTaH
    ezekkel a statokkal még sokáig fog ott álldogálni :)
  • Sunrider924

Furcsa, mas kepet enged feltolteni, valamiert serulhetett a kep vagy nem ertem.
  • Sunrider924
    Jol gondolod. Azonban ha pontosan tudod melyik a runaval hasznalom akkor nem ertem a kerdesed? Hogy akarsz oszehasonlitani egy debuffer skillt egy attack speed boosterel? Nem tudom kinek mi mukodik, nekem kelett valami, ami athidalja azt a par masodpercet amig a ket fo defenziv skillem cd-re kerul. Nalam az a rota hogy blind a 60% miss runaval(15 sec cd) aztan serenity heal runaval(20 sec cd) aztan hogyan tovabb? Bizni a dodgeban szep csak szomoru foleg champion packok ellen. Crippling wave-tol korabban valamiert odzkodtam, mert a gyors dw fist stilust szoktam meg es ez meg lassu, dehat tudjuk lassu viz partot mos. Ajanlom figyelmedbe a tooltipjeben azt, amit a 3ik utesrol ir.
    Ja es kozben lenyomtam Butchot azzal a setup-al, ha rajovok hogy miert szart be a kepfeltoltom megmutatom. Addig is a statjaim, act 2 elejen aldogalvaInferno Monk
  • Hegi90
    Ez a Psy... beteg :D
  • sata75
    kevés a goldod:)
  • sata75
    kérdés: miért a Crippling Wave-t használod, gondolom Conc rúnával? a Deadly Reach + Foresight nem jobb?
  • Fabio Capello
    Nightmare, level40 monkom, jöhetnek a vélemények:

• unknown nick
    "Mert most 5 dolcsi? Pff... mit csináljak vele?"

Eladod és veszel 100k aranyat :))))))))))

Nemrég láttam ennyiért árulják 4-5$. Naponta legalább 5x reportolom a spammert, de nem tiltják ki.
  • TVelvet
    vaksi vagyok. :)

valamiért a fórum design nem megy... -.-
  • Hegi90
    aláírás...