Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tatyla
hahaha :D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bélanéni
Már vártam az elsõt

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Avenger
Már csak 4 nap.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Troyan
beszélgettünk és nekünk van egy olyan sejtésünk, hogy 14 én fogják megkapni a boltok

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

hát ÍGY nem is lenne baj vele.ennyi pénzért.
cd galaxison ezt írják:
"Várhatóan magyar dvd tok borítóval illetve kézikönyvvel fog érkezni (várhatóan lesz hozzá külsõ papír tok is)."
kezdek aggódni...
Hegi90
elvileg ugyanúgy mint a többiben (papír)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Azt már lehet tudni,h hazánkban milyen doboz,tokban fog megjelenni a "stock" diablo3???
sz4bolcs
megpróbálhatom én is? :D

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

kijáccottam

Daell Drow
Hany ember kel meg hogyl assuk is amit be akartok szurni kepet? <#idiota>
sz4bolcs
xD

HeadHunter86
http://i.imgur.com/AeM3P.png?

:)

AntiHero

:)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Namégegyszer:
kép
Ez pedig a "One of the Chosen" Feat of Strength (röviden FoS) jutalma:
Kép
Höhö, elképzeltem egy NAVos próbavásárlást...
A lentebbi 800k HUF-os értékhatár a figyelõnetes cikkben már 600K HUF, szóval csak óvatosan, jó magyar szokás szerint minden csak értelmezés kérdése :)
A másik, amibe belekötnék, hogy "árú" gyakorlatilag nem cserél gazdát, az itemnyi 30-120 byte(lehet sokat mondtam, D2es save-ek kisebbek voltak) végig a Blizzard szerverein található.
(a fenti sorokat jogi illetve közgazdasági ismeretek hiányában írtam, szerintem látszik is)
szerintem azon van hangsúly,hogy lehet számlára rakni pénzt és igenis el lehet "játszani" azt.
na de ez csak erõs találgatás részemrõl

How much can you take,before you snap?

Nem számít online szerencsejátéknak, mert nem raksz bele pénzt és nem is veszítesz. Azt, hogy most a stormshieldet találod vagy veszed az teljesen mindegy, továbbadhatod pénzért, ahogy egy széket is.

Hegi90
nyugi nem Stormshield-ként van ez elkönyvelve... :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

szerintem meg inkább online szerencsejátéknak számít,ugyanúgy ahogy a póker is.
hiába mondják,hogy ebay,meg aukciós oldalak, ott valóságos tárgyak cserélnek gazdát, amirõl lehet számlád is. itt azért durva lenne egy Stormshieldrõl számlát kérni :)

de errõl tényleg egy hivatalos személyt kellene megkérdezni, mert mindenki csak találgat.

Daell Drow
Erre talaltam egy hsz-t a dio3.hu oldalon, jol le irt mindent. Csak a 800k helyet 600kra kell gondolni.

Sziasztok!

Csak egy szösszenetet engedjetek meg, hogy hozzátegyek a RMAH magyar jogi részéhez. Legjobb tudásom szerint a Diablo III játékon belüli kereskedelem, formájában megegyezik az Ebay-el, vaterával illetve tesz-veszel, így az azokra való jogszabályok vonatkoznak az adózásra. Évi 5 millió forintig nem minõsítheti üzletszerûnek az ingó értékesítést azadóhatóság. Természetesen az ingó értékesítést be kell vallani, tehát személyi jövedelemadót fizetni kell. Ez legjobb tudásom szerint a bevétel 16%, VISZONT évi 800.000 forintig ez a díj adómentes, nem kell utána adózni, viszont egy kalap alá van véve, a többi használtcikk értékesítéssel, ebay-ezéssel esetleg fémhulladék lerakással.

Ergo, ha évente a bevételed ebay-bõl, vasazásból és diablo III-ból, kevesebb mint 800.000 forint, akkor nem kell adót fizetned. Fontos, hogy az ebay-es illetve virtuális tranzakciók az adóhatóság számára könnyen hozzáférhetõek, így ha kicsivel több lesz a bevétel mint az általam említett 800k, érdemes befizetni az összeget, mert a vaterázókra, keményen rácsaptak már.
Játékban lévõ aukciós ház, csak nem adóztatják fõleg nem egy 2-30 ezer értékû dolgokat/tárgyakat amik csak a játékban vannak.
Hegi90
na tessék, hogy pozitívba legyél

Különc
Igen, jó látni, kösz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

igen, ezt olvastam már régebben is egy másik oldalon. csak az a baj,hogy ez ingóságokra vonatkozik és az RMAH pedig nem az

Daell Drow
A lenyeg itthon is nyugodtan mehet az RMAH, ugy se szedunk ossze evente 600.000 forintot. :)
Ha valaki éjfélkor azonnal játszani szeretne, még mindig vehet digitálist (doboz nélkül) innen 13290-ért, kiküldik a kódot emailben 15-én 0:01 elõtt. A klient telepíthetõ elõre, gó lájv.
jazzy
Tessék, legalább látod mostmár, hogy ki volt.
Hát az, hogy azt írják ilyen lesz az nem feltétlen jelenit azt tényleg :D

PL egyik arc fórumról:

"Tegnap hívtak elõrendeléssel kapcsolatban, és ahonnan én rendeltem elõ külföldi verzió jön. Yes!"

Szóval valahol a külföldi jön az 100%, hogy ilyen lesz....

Carmang
Nemrég volt szó, hogyan kell online bevétel ügyében eljárni a NAV felé.
Itt egy egész jó írás:
http://fn.hir24.hu/gazdasag/2012/05/09/raszallt-a-vaterazokra-az-adohivatal

FrostBite
Kérdésedre a válasz.

Mennyi esélyt láttok rá, hogy a magyar verzió is ilyen lesz és ilyet hoz kedden a futár? :D:D

Nekem azt mondták a konzolokszervize-nél e-mailben, hogy Kedden jön meg legkésõbb délutánig a játék dvd és a kód. Ami nem nagy gond hisz délelõtt nem fogok tudni játszani vele és a Blizzard se engedi 15.-énél elõbb a játékot a szervereken.
TBTPumpa
Kár érte aranyos csaj volt. Bár tegnap pofáztak valamit a Diablo3.hu-s srácok, hogyha mégis Leah lesz Diablo, amiben tegnap ezek a szakértõk erõsen kételkedtek - lesz valamiféle megoldás a sztoriban arra, hogy Leah visszaváltozzon emberré - Mondjuk a StarCraft 2 Wings of Liberty után el is lenne képzelhetõ, de az már nagyon gyenge sztori lenne a Blizzard részérõl, hogy szinte ugyanazt ellõnék 2 nagy játékban. Amúgy meg vannak pletykák arról is, hogy Leah végez a bácsikájával - Arthas vs. Terenas by WarCraft III ???

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Különc
Na, akkor most már 100%-ig biztos, hogy

Leah=Diablo

Jelenetképek a "Behind the Scenes" DVD-rõl és pár cinematicból a játékon belül

Szerk: Kösz a minuszt, bárki volt, jöhet még, ne fogd vissza magad

van itt olyan aki már üzletelt velem és szeretne d3mazni majd de nincs pénze rá? pmben lehet jelentkezni!

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

<#hehe>

Különc
Bashiok próbálja a kaszákkal, kapákkal felfegyverzett "békés" tüntetõket oszlatni

HeadHunter86
Kapjon az aki küldött reportot a blizznek bugokról , észrevételekrõl. De ne minden bétázó aki csak játszogatott. UNFAIR.

Én is bétáztam, kölcsön accon, meg open bétába is. Amúgy meg a teljes játékra gondoltam. Aki meg kiakarta úgyis kipróbálta a játékot. Szóval: Semmi érdemibõl nem maradsz ki a teljes játékban. <- Így pontos.

Különc
Tényleg nem, mivel én bétáztam

Nem tudom miért megy a sírás :D csak e-penis növelõ. Semmi jóból nem maradsz ki.

Szerintem meg fasza ez így!! :)
j0nNyKa
<#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Különc
Emiatt áll a bál a fórumokon, habzószájú, hangosan morajló vérkocka gyerekek hada lepte el a hivatalos fórumot, hogy mégis hogy képzeli ezt a Blizzard, a szemétládageci banda

(Amiben mondjuk van igazság, nem így kellett volna ezt megoldani, inkább sehogy se)

sz4bolcs
ohh, király, köszi. 8)

ha jól rémlik nem kell külön aktiválnod már, be tudsz majd lépni 15-én egybõl

akkor elvileg már rajta van a battle.net accodon. le tudod tölteni, feltelepítheted, de majd csak 15-én tudsz belépni

sz4bolcs
persze.. blizzardtól.. Küldtek is "számlát" mailben rendelésrõl, a 'queued' státusza is átváltott az oldalon 'completedre', de nem küldtek semmi mást a rendelést nyugtázó számlán kívül. Gondolom vmi kód jár még hozzá vagy ilyesmi, nem?