78998
  • antgecc
    Hmm.. ha ráviszem az egeret a dmg feliratra, akkor valóban dps-t ír, ami lássuk be hülyeség, mert a dps attól függ, hogy milyen skilleket használsz. És akárhogy cserélgetem a skilleket, a dmg érték állandó.
  • Dr DeViLKiNG
    A karakterlapon dpst ír.
  • Rita79
    Szia,
    Nem állítod helyre a bannert, immáron benne a szerver státusz linkkel?
  • antgecc
    Látom azt hiszitek nem vágom a különbséget, holott úgy látom ti nem értitek miről beszélek.

pl Antihero írja h 6200 a dps-e, amit nem tudom honnan vesz, mivel az dmg, amit a karakterlapon is láthatunk.
  • Egoraptor
    Amit invertory-ban mutat az dps (damage per second)
    Ha ráhúzod az egeret kiírja a definícióját.
  • McHaals
    csak hogy tisztázzuk: a dmg ugye a sebzés, a dps meg ugye a sebzés / másodperc
  • antgecc
    Persze, hogy nem ugyan az, de az emberek nagy része dps-t ír, amit a játék sehol nem mutat. Amit mutat az a dmg.
  • Carlos
    mert van dmg (amit a kardra irnak) és van a dps.
    A kettő nem ugyanaz, csak sokan nem tudják miről beszélnek.
  • antgecc
    azt írja
  • Nelson85
    hülye kérdés, de az armor, most akkor minden sebzést csökkent? fire cold arcane stb
  • antgecc
    Mé mondja mindenki dps-nek a dmg-t?
  • clio1616v
    Hell II.-ben vagyok még infernoig csak dob egy két jobb cuccot
  • gosumofo
    sose volt, csak internetes kitaláció
  • AntiHero
    Hát én 17.000 élettel (tudom kevés..) 6.200 Dps-el szoptam azért a champion packok ellen. Az más kérdés hogy Diablot 3. Próbálkozásra megtudtam ölni.
  • STREEX
    Azóta megoldódott ez a "public game veszély" ??
  • Dr DeViLKiNG
    Még az se kell. Tele voltam lvl30 meg társai felszereléssel még mindíg a végére.
    A 3 heal simán életben tart bármi ellen.
  • AntiHero
    Megfelelő felszereléssel persze.
  • Dr DeViLKiNG
    Hellen monkal úgy mész végig, ahogy akarsz. Annyira nehéz kb.
  • Sunrider924
    Tobbieknek van igazuk, a peted 1 utes infernon akarminek, a crited az jo csak mint irtak keves az a dmg, az armor is szep de nem eleg szoval kell meg boven infernora.
  • unknown nick
    "Baszki... csak én vagyok ilyen szerencsétlen? 5ből 4szer azért halok, mert belaggol a játék: Kis hpn próbálok elfutni a tempest rush-al... és látom, hogy már elfutottam és mintha visszadobna, laggol a játék és visszarak a mobok közé."

Nekem most halt meg a DH-m, de nem lag miatt. Sárga kutyacsorda utánam eredt, a másik három társam is menekült, de az összes monsta engem kezdett üldözni, gyorsabban kergettek (ugráltak), mint ahogy menekülni tudtam. Befalazott a discipliném meg már nulla volt.

• clio1616v
    én se skilleltem át azóta... de a bossok olyan 1-2 perc alatt megvannak
  • clio1616v
    nem beszélve a 15 seces cdjű healemről ami olyan 7k dmg + a tail kick ami egy tornádóval olyan 10k-t sebez :D
  • Henty
    másik meg hogy folyamatosan aoe kell menni, max bossra átrakni (én mondjuk ottse, ezért kicsit lassú a fight).
  • clio1616v
    van két skill, ami ölés közben végig aktív egyik az earth ally fickó és rajtam egy sweeping wind ezek együtt több dmg-t csinálnak mint én :) és így már bőven 10k fölött vagyok
  • Henty
    úgy hogy az attak speedje kb 2-3x-a :D, nekem is csak 2600 lvl55-ön de a crit magas és az atk speed-re is tettem bőven így dmg/sec ottvagyok mintha 10-12k sebzésem lenne
  • Carlos
    De a krit 13%. Tehát 10ből 1. És mivel egyszerre 3-at ütsz ezért mindhatni minden harmadik ütésed 5000 mondjuk.
    Az lószar. Én 10K-kat ütök mindenféle % nélkül és a Hell végére eléggé kevésnek tűnt ez a dps.
    A 14K hp meg szintén karcsú...

Inferno közelébe se menj, mert az első zombi a város felé menet 1 ütéssel megfektet, míg te leviszed az 1/4 HP-ját. :)
  • Különc
    Hamar véget fog érni számodra a játék
  • setuh
    Ahaaaa :)
  • Carlos
    Ezaz amit én sehogy sem szoktam érteni.
    Barbárom 10K dps-el karmolja hatékonyan az ellent, ő meg 1800-al variál a monkkal? Hogy is van ez?
  • clio1616v
    a thorns is segít kicsit a maga 1800ával :D
  • clio1616v
    úgy hogy 3szorosát ütöm :D vess egy pillantást a crti hit dmg-re ;)
  • setuh
    1776 dps hellre,az hogy eleg?:D
  • clio1616v
    Monkoknak tipp: érdemes a strength-t növelni és a dexterity helyett a critical hitet stuffolni, azóta nem haltam meg :D

• Henty
    Innentől fog indulni az igazi játék:) Én pl csak Hell act2ben vagyok jelenleg időhiány miatt, de eddig nagyon könnyű a játék, minden megy soloba 3as eliteken max egyszer halok, de az is általában az én hülyeségem :)
  • Fyrex
    ugye most viccelsz? az endgamenél kezdődik a diablo, odáig bemelegítés..
  • Aradebil2
    "klasszikus"-t azért használtam,mert az inferno már endgame. d2be is beletartozott az übertrist?
  • Henty
    Messze vagy a végétől mint makó jeruzsálemtől :D
    Van még 1 szint :)
  • Aradebil2
    Hell dia is megölve, 5 nephalem stackkel, aminek az volt az ára, hogy kb 25 perces fight volt,mert kb bossokra alkalmatlan skillek voltak csak, de sikerült:D Ezennel hivatalossá vált,hogy végigvittem a klasszikus gamet, anélkül hogy láttam volta set/unique itemeket, vagy ezekhez tartozó plant ... hát eléggé fail design részről sajnos:(
  • ToCsEk
    hm hm hm kösz :)
  • j0nNyKa
    pls pls pls !
    nem lehet visszavonni 10 perc utan, es nem lehet novelni a 10 helyet, azert, hogy a magadfajtak ne szemeteljek tele az AH-t