78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ry0K3N #37767 Igen, nightmaren esnek a page-ek. Hellen meg elvileg a tome-ok. -
jaja, nightmare -
nejad #37765 a kovácsnak vmi papirok kellenek a tovább fejlesztéshez azokat hol lehet megszerválni most végeztem normalon a következő nehézségi fokon? -
Nightmare-en... 500K-t kicsit sokallok érte, de majd meglesz azis valamikor. -
Nem vesznek el, azért gyűjtögettem oda a cuccot, mert biztosra vettem hogy előbb-utóbb meghalok. És ami jó lehet egy alacsony szintűnek félre raktam. 2 HC karakterem van. Maradt egy, amellé kreáltam egy újat. Az első kettő látta egymást. Az újak viszont nem. -
hja ok
drop neked milyen? meg melyik fokozaton vagy? -
van rózsaszín is... -
-
:DDD -
Ry0K3N #37758 Tárgytalan, utánanéztem :) -
szabopress #37757 Üdv. Kinek milyen tapasztalati vannak a kovácsfejlesztéssel kapcsolatban? Mekkora szintre lehet felfejleszteni? (nekem lvl 5-ön van, és nem akarom feleslegesen feljeszteni, ha nem éri meg). Előre is köszi a tanácsokat -
Act2-nél az elején, a sivatagban, még a "híd megépitése" elött, van egy kis helység, ott van egy zombi, egyszerüen nem lehet kicsinálni, visszatölti valahogy a hpját, valakinek van valami ötlete, hogy lehetne megölni? -
Ry0K3N #37755 Hol merre miként melyik acsi? -
Hasonlo:
- apa, ne bantsd a ponikaaaat, lecci, ne maaar!
- Figyelj kislanyom, apad ebbol csinal neked nyaron lovastabort, ha szerencsenk van.
- Oooo... figyelj, ott az egyik elmenekul! -
geristar #37753 Az előbb nyírtam ki Jay Wilson-t. Még acsit is kaptam érte. :) -
Pofátlanság lenne guest pass-t kérnem valakitől? Nem lehet kapni sehol, de kipróbálnám. Privátba ha lehet mielőtt elhappolnák.
Kösz -
Nem rossz, de hell után már nem lesz olyan jó :)
Bár a vitaliti az szép -
az enchantressem talán elfogadná... TALÁN.
-
Ez de fincsi lesz Wizimnek 
-
isten ments hogy kocsog legyek, de azok nem lilak? :) -
Zsuzsi miközben bónusz pályán voltam:
"Miért bántod a rózsaszín lovacskát nem is néz ki veszélyesnek?"
-
halott karival nem vesznek el a stashben lévő cuccok is? -
mikusmate #37745 Nem azért, mert hardcore karakter? -
blacksmith jewelcrafter :( -
akkoris dps van ott, probald ki, hogy beraksz egy itemet, ami nem ad damage-t, csak attack speedet -> a karakterlapon levo damage ertek noni fog
igy mar.. erted? -
na ez nem neked ment, hanem poorinak -
poori #37741 Köszi!Még annyi hogy mi az a BS/JC?Hogy ne érjen legközelebb meglepetés.De szerintem ez bunkóság a Blizzardtól,hogy közös a pénz.Mintahogy van benne egy pár barom dolog.Pl.hogy a potiont nem lehet csak ugy iszogatni,meg kell várni mig "feltöltődik",vagyis mig agyonvernek. -
amikor tök idegen emberekkel játszol együtt -
Az normális, hogy az egyik karimmal nincs shared stash-om? -
poori #37738 Nem tudom sajnos mi az a public.Megmondanád?"mike morhaime health potiont vett a pénzedből"Ez vicc akar lenni? -
mikusmate #37737 A gold közös, mint ahogy a Stash tartalma is. Sőt a BS/JC is közös egy accounton belül. -
Na, ezek szerint a Blizz tévesen írja a damage leírásában a dps-t. Mert a kettő nem ugyan az.
Mind1 egyébként, lényegtelen, takarítok, valami miatt muszáj szünetet tartani :) -
gosumofo #37735 mike morhaime health potiont vett a pénzedből -
Huh, az rossz.
Sokat játszottál public-ban? -
poori #37733 Fiuk!A Blizzard lopja az aranyat?Authentikátorom van és most vettem észre.hogy mind az 5 karakteremnek egyformán 2117 aranya van.Ez hogy lehet? -
Akkor most ki is az aki nem érti? -
De. -
De mivel nincs autoattack, mint pl wowban, ezért nincs olyan, hogy skillek nélkül.
Ez inkább az alap dmg, amiből számolja a spec skillek sebzését. Pl dmg 200. skill ad 120% weap sebzést, azaz skill üt 240-et. Nem? -
Skillel nekem is felmegy 7-8kra, ha aktív. Critik is 16-20k álltalában. -
Skillek nelkul, statok+weapon