78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Sunrider924 #37967 Valami 100 damages gagyi. Majd farmolunk neki jobbat. -
es meg a barbitok is kapott fegyvert
milyen lett? -
"Due to suspicious activity, this account has been locked. A message has been sent to this account’s email address containing details on how to resolve this issue. Visit http://eu.battle.net/account/locked.html for more information."
A blizzard oldalan ha be akarok jelentkezni ezt kapom...Valakivel tortent mar ilyen?Emailt nem kaptam es resetalni se tudtam a passom...most irok a supportnak. -
Sunrider924 #37964
Ez tegnapig eselytelen volt, kelett hozza vagy 300k gold craftolni, de mostmar egesz halados. -
allitolag ez a jatek nem a wow, de javits ki, ha tevedek. -
Nem jártam még, de akkor ok.
Amúgy egy évig csak tankoltam wowban, szóval nálam ez reflex :D -
Rakd le úgy, hogy ne érjen melléd az enemy és akkor nem üt meg. Itt most az animáció sebességén van a kérdés. Persze, hülyén néz ki, hogy megüt amikor még csak lendíti, de megcsinálhatnák, hogy minden animációt felgyorsítanak, hogy rögtön megüssön, hiszen az 5 méteres ogrénak az csak fogpiszkáló, nem kellene lendítenie 1 secig :) -
sirdond #37960 aha,így már értem. köszi -
str > vitality
jartal mar infernon? damage reduction jobban kell, mint vita -
mert blizz azt mondta,hogy ez a játék sosem arról szólt,hogy ki milyen ügyesen mikrózik és dodgeolja ki az összes lehetséges ütést, volt egy kék erről még béta alatt -
Tank fegyver? Nincs rajta vitality :D
-
Dr DeViLKiNG #37956 Ez se rossz tank fegyver :D
-
sirdond #37955 egyik említett játékkal sem játszottam,de szerinted ez miért nem olyan játék? -
Susarc #37954 én is kimaxoltam nincs is egy vasam se és még geart se tudtam belőle szerezni:P ,de én hülye azért maxoltam:) -
én maxolom végig az artisanokat, és így is volt eddig mindig pénzem cuccokra AH-ból, és második karinál én élvezem kreálgatni a tárgyakat mint simán megvenni AH-ból,de ez csak az én perverzióm valsz -
Susarc #37952 azokon is szar a statok fele:D:D -
AH miatt értelme sincs...sztem -
Susarc #37950 használta valaki a kovácsot upgrad-re egyáltalán? nekem 60 óra játékom van és kb. 2 itemet készítettem..... -
Na igen, én is ezt olvasom, csak akkor gondolom fel kéne jönnie valamilyen buffnak, hogy lássam h aktív..::S de semmi, ezért nem értem. -
De ez nem hiba. Ez nem olyan játék, mint a GW vagy tera. Pl wowban is, ha rádlőttek egy spellt, akkor futhatsz ameddig akarsz, el fog találni. -
sirdond #37947 szerintem logikus az lenne,hogy az animáció befejezése utána kérdezze le,hogy ott vagyok e és ha nem akkor ne érjen már attack. de mindegy, már nagyjából hozzászoktam,csak reménykedek benne,hogy javítják egyszer -
A magic find és gold find bónuszok a karinak coopban csapatátlagolódik vagy mindenkine a magáé számít?
A kovács és jewel pénzkérdéshez: szerintem kell a pénz, mert szükség van egy goldsinkre. Ha nem lenne előbb-utóbb teljesen értéktelen lenne a gold.
És szerintem még ez is kevés. A gemeket remélem megcsinálják mondjuk úgy, hogy kivételkor az alatta lévőt kapod csak vissza. A kovács által gyártható itemek minőségén kellen inkább nagyon javítaniuk, hogy megérje a pénzért és anyagért cserébe amit ad. -
sirdond #37945 általában addig csinálok egy questet,amíg vissza nem kell menni a városba és ott lépek ki. de amúgy nagyjából akkor van checkpoint amikor wp is,szóval boss packokba így is úgy is bele lehet halni,ha rossz helyen vannak és nem figyel az ember. -
Hülyén néz ki, de VAN BENNE LOGIKA. -
HC-sek hogy oldjátok meg hogy ne az utolsó checkpointba vágjon a game vissza hanem a városba resume gamenél?mindig elölről kezditek a questet? tegnap fordult velem elő h act4ben a gardens of hope-ba felérve van pont a checkpoint, és amint beléptem rám rohant 4 champion oppressor, épp hogy le tudtam menekülni az alsóbb szintre :D -
Újabb adag info a hackelésekről... -
sirdond #37941 lerakok egy trapet, belassul tőle az enemy, elkezdi az animációt, de elfutok/elugrok előle és 20 yard távolságból is bekapom a hitet.
valaki szerint ez ésszerű volt amikor tervezték a játékot?
-
Nem bug ezt azért csinálták, hogy ne tudj elfutni minden ütés elől. -
mi volt a bibi? -
sirdond #37938 de igen, engem is zavar. remélem ez csak egy bug -
Üdv! Adna valaki egy meghívót? Köszönöm. -
De igen. Elég gagyin van megcsinálva, mint valami virtuális sakktábla. -
Skill #37935 esélye van, hogy ha ütnek téged akkor eltolhatod a skillt. a közeledben lévő lényeket eltalálod akkor gyógyulsz 8%ot minden eltalált lényért. minél többen vannak körülötted annál többet gyógyulsz. ha az ütést dodgolod nem procolhat. ezért nem ajánlják , hogy sok dexed legyen. az str armort ad ami szintén védelem és még sebzés is. a lényeg az , hogy balancolni kell. nem szabad csak 1-2 statra menni. ami még nagyon hasznos az a x%al csökkenteni a melee sebzést. -
Nem zavar titeket, hogy az animációk alatt már nem lehet elnyomni semmilyen spellt, mert már akkor hitnek véli a történetet, amikor megkezdi azt a mob? -
Revel
Heal 8% of your maximum Life for every enemy hit.
nem akarok beleszolni a barbarok dolgaba, de ezt azt irja, hogy minden utesnel kapsz 8% life-ot -
whisper #37932 NA megtaláltam a barbar problémáját ami angyon egyszerűen orvosolható és shiedl se kell hozzá ha nem akarod!kell heallős skillek 2 kezes vagy 2 db 1 keezs és gyúrjál rá all ressitre meg int-re. poén az ,hogy az int az fizikal resistet is add szóval lényegében all resist az is! Ennél jobbat nem tudok sajnos! -
vagy mondjuk javitottam a hibat, es nem kell kiszedni ?! -
Üdv!
Most lett a barbárom 59-es, éslátom, hogy az owerpower skill ad minden megölt mob után 8% hp-t. De ezt a skillt valahogy nem tudom használni. Betettem jobb egérgopmbra, mikor benyomom akkor megjelenik egy villám de semmi buff nem megy fel, és nem vagyok erősebb se...:S Akkor most ez a skill hogy működik?
Köszi előre is! -
Nem számoltam utána, de szerintem a két fegyó átlagát írja ki, olyan "tájékoztató adat" jellegűen. A +15% sebességnövekedés a nyerő a dual wield-ben. Már akinek. Én inkább váltottam egy kétkezesre, azzal az alap mobokat egyből kettéhasítom. Viszont single boss ellen a dual wield + Frenzy látványosan gyorsabb. -
szedjétek ki egyelőre a design ideiglenesen..