78998
  • oneal1
    fegyvernek fegyver de elég gyenge:D:D

Dur tényleg az:)
  • mucsácsó
    Egyébként a Durabilytről jut eszembe: ugyebár ez minden elhalálozásnál csökken a cuccoknál, de ha már valamennyit is csökkent, már veszít a cucc a tulajdonságaiból/erejéből, vagy csak ha teljesen 0-ra redukálódik a dolog?
  • TVelvet
    Logolj be, azt nyomjuk, mivel én minden packot elitet megölök, és egy packot nem tudtam megölni egyszerűen mert annyira anti melee mint a qrvaélet, azért hagytam a faszba.. :(
  • elitehun
    az nagyon nagy :D
    Durability:Til you get hungry XD
    Vagy vmi ilyesmi
  • mucsácsó
    Az egy fegyver tudtommal, nem? :DDD
  • shootaboy
    Halljátok, komoly problémába ütköztem.
    Sajnos úgy alakult hogy ráflittyent a suffixem az affixre + ennek következtében nagyon low dps-em lett és a run közbe olyan drop jött hogy bekiteoltam azonnal. Mondjuk a végén meg lett oldva a dolog: buffoltak a palák szóval bebuffantam elég gyorsan, de azért a herémet meg kellett mosnom egy lavórba hogy tuti legyen a dolog. Úgyhogy azóta inkább craftolok.

Bazdmeg, olvasom a topikot, valaki kérdez valamit és ilyen válaszok jönnek
    Azért nem mindenki vágja ezt a szakzsargont sajnos.
  • Sunrider924
    Soloba konyebb meg benchmarknak is jo, ha le tudod verni akkor a te dps-ed/skilljeid/te magad mint jatekos rendben vagy.
  • oneal1
    The horadric hamburger:D:D

találtam egyet, de mire jó?:D:D
  • AntiHero
    Inferno skaleton king valaki jön?

A vicc az, hogy nem öltem meg mégis tovább mentem :D Sőt van olyan bug is, hogy ha questet váltok akár Inferno Act 4 Diablóra is tudok már menni :D (esélytelen persze)
  • attes
    Más is szívta be, hogy nem kapcsolt időben, hogy USA szerveren van?
  • j0nNyKa
    tenyleg, jogos
    akkor csak a damage-e, meg az attack speedje beteg
  • Nelson85
    Egy videóban láttam, valami addon vagy bot volt ami lecserélte a cuccait kb 0.5 sec alatt.
    meg amúgy is monkal van 4 secem rá, meg sok boss nem üt folyamatosan van idő rá pl Belial-nál
  • Aradebil2
    persze, ha elég gyors vagy
  • TVelvet
    hát, amikor elkezdődik az animáció a halálról.
  • Sunrider924
    Es a boss kozben megall es megvarja?
  • Nelson85
    FONTOS!
    Az tényleg működik, hogy normál gear-ben ölöd a bosst és mielőtt meghalna, inventoriból gyorsan felpakolsz magadra MF geart és a loot jobb legy mikor meghal a boss?!?!
  • Hegi90
    ez amúgy már volt téma a topikban: DH passzív skillből adott időn belül feltornázza a CHC-ját 100%-ra, majd az első ütés után visszaáll az "alapra".

Remélem érthetően fogalmaztam, nincs kedvem mégegyszer megkeresni :D
  • Mr_no_NaMe
    valaki vegye már fel ahogy ez a kungen emberke meghalasztja a hc kariját xD (kárörvendőhülyebuzivagyok tudom xD)
  • j0nNyKa
    attol felek, hogy a szettek ugyanugy, mint a legendary-k bele vannak korlatozva egy bizonyos intervallumba
    mig a magic, es rare cuccok valoban kiugroan durvak lehetnek, mint ahogy a te cuccod is 400at sebzett vegul
    tehat szerintem ha legyartod pl. azt a lentebb linkelt szettes daibot, nem fog kiugro erteket mutatni (egyebkent AH-ban ez eleg gyorsan ellenorizheto)
  • Sunrider924
    Errol beszelek, azt hogy a rendszer mekkorat csuklik azt lehetetlen megjosolni, kivancsi vagyok hogy van benne valamifele korlatozas azert megis. Lvl 33ra 50 statos cucc amin meg socket is van az annyira OP hogy hihetetlen.
    @ Jonnyka- nem set, sima rare recept. Gondolom a dolog mechanikaja nincs hozzarendelve ehez a tenyezohoz hogy set, mert akkor meg csavarnek rajta egyet, hogy a setbe tartozo craftoknal nagyobbat dob a szamokon. Szerintem.
  • j0nNyKa
    lol tenyleg 100% crit chance az mennyire beteg mar?
    erdekes, hogy a tobbi statja lofasz - dexem pl. tobb van
    pure damage, attack speed, meg crit chance - minden targya ezeket adja
  • Terawatt
    Azzal se lenne sokkal gyengébb. :)
  • Aradebil2
    critical hit chance 1005 wtf, miért nincs rajta vmi 90%-os cap? -.-
  • Terawatt
    Már elvileg nerfelték a dropját a mobnak.Itt a csávó statja.
  • Aradebil2
    haha, kungenék első champpackot skippelték is:DD úgy meg halnak még ma ha nem állnak le:D
  • Szakesz
    jonNyka; Még egyszer megkérdezem; megpróbálnád értelmezni azt, amit írtam? Tudod, megérteni a szöveg mondanivalóját, nemcsak hasra csapni és odabökni valamit, ami a te kis fejecskédbe megszületett koholmány. Menni fog? Ha meghaladja az értelmi szintedet, akkor jelezd, és nem fogalmazok legközelebb ennyire bonyolultan. :)
  • j0nNyKa
    az szettes fist?
  • Fabio Capello
    Most pottyant, a monkomnak...

• Sunrider924
    Kosz, kiverted a hozzaszolasom :P Azt irtam le, csak sajnos nehanyan nem akarjak megerteni, hogy a recepten szereplo ertek/szamadat az "nyers" amikor legyartod nem azt fogja adni hanem joval tobbet. A peldamban azt mondtam eppen hogy a receptben 124 dps-t ir a monk fist melett de lecraftolva kaptam 400 dps-es fistet. Igy mar gondolom erthetobb.
  • j0nNyKa
    na igen erre gondolok en is, hogy a szettek "korlatozottak", es iszonyatosan lemaradnak a kekektol, amik (ha a lenti kep nem fake) joparszor nagyobb damage-et tudnak adni... vicc.
    ahogy nezem, a szett bonuszok sem olyan hudenagyon jok, hogy hasra kelljen toluk esni
  • j0nNyKa
    ja akkor az ugy eleg beteg :D
    kivancsi vagyok, mennyi ido mulva lesz kiszedve onnan az a mob..
  • Dr DeViLKiNG
    Az összes legendaryn/seten van fixen dmg affix, ami miatt már nem kerülhet rá másik, így nem is lehet nagyon dpse, mint ami battle.neten kinnt van.
  • Aradebil2
    sokkal tovább már nem mehet, max +50% dmg jöhet rá, ezret se fogja elérni
  • Fpocok
    Vannak olyan statok, amik növelhetik a DPS-t.
  • Terawatt
    Volt 120k dmg-e Demon Hunterrel szóval gondolom. :D Viszont a fegyvere egy "mezei" Hellrack volt csak.
  • j0nNyKa
    infernon? es esett neki valami jo?
  • Szakesz
    Megtennéd, hogy értelmezed, amit írtam? Nagyon hálás lennék érte. :)
  • j0nNyKa
    az oke, de a kesz kraft mitol lesz (jelentosen) erosebb? mit jelent az, hogy innen indul?
  • Terawatt
    200% mfel farmolta az egyik streames éjjel nappal act 4 diablo előtti lila monstert cuccokért. Szerintem az elég komoly farm az endgame résznél.
  • Sunrider924
    Ez a reci nem a kesz craft. Erre mondtam hogy innnen indul.