78998
  • Carlos
    5 misi? Kicsit drága...
  • BaLeeX
    Tegnap nekem is esett végre egy Legendary cucc.
    Egészen Hell ACT2 oázisáig kellett rá várni ott. Egy elite kígyószerű csoport dobta. :)

LINK

Nem jön valaki segíteni Belialt legyakni? :D
  • Susarc
    A charge-ra viszont a CD csökkentést használd! sokkal durvább mivel nagy pakkoknál szinte nonstop lehet használni...és a health gömböket is feltudod vele gyorsban kapni/azért is hülyeség a healelős charge/
    Jah és az egyik armor passziv helyett mehet a berserk az +25% dmg,mert végig max raged lesz!

• jazzy
    5 milla, wizardnak van direkt inteset meg increased attack speedeset kerestem, könnyebb vele kiteolni.
  • Fpocok
    jazzynek pont jó, hogy intes.
  • Carlos
    fasza, kár, hogy int-es...
    Mennyi volt?
  • jazzy
    Hi új fegyver

• Skynet85
    Ismerőseim körében senki nem tolja, és se akrtam csak így hozta a sors. :D

Szóval ha van kedve vkinek végig szaladni velem act 4-en szóljon bátran :)
  • Skill
    a helyedben én megkérném egyik mágus ismerősöm, hogy farmolja veled a act 4 q1et.
    ott elég gyorsan megvan a 60. ez 2 dolog miatt szerencsés. unalmas pár óra de megvan 60 szóval nem kell geart venni a köv szinteken + elég jól hoz.
    sajnos csak részben build miatt halsz, lassan el kell kezdened all és physical rest gyüjtened meg -x% dmg from melee. felszerelés vásárlásnál nem mindig a pénztárca a nyerő néha csak mákolni kell. 20-30kért már elég jókat lehet venni.
  • Skynet85
    üdv vki mondjon már egy értelmes bulidet barbárnak hellre lvl 56-on mert mots vertem el 300k goldot (tudom nem sok de az én apám nem master card) armorra és kelek fekszek elit mobot ha látok menekülök

armor: 3180
    dmg: 3200
  • Skill
    vevőt keresek erre a fegyvere : (gem nélkül adom úgy 790dps körül van)

ingame : Kerton#2232
    ár az ah ár alatt valamivel.
  • Fpocok
  • Mr_no_NaMe
    Na akkor már én is beszállok gizdulni xD
    Alakulamolekula:

• GTV
  • GTV
    VIDEOTESZT

• clio1616v
    pont a hell diablora lesz meg a lvl60

• unknown nick
    Ez hatalmas Butcher kinyírása utáni pár mp :)

• Sunrider924

Fakk....
  • attiGT
    tipp ha tudsz játszani: max dex és as cuccokat keress/vegyél AHban, hp-ra nincs szükség (9-10k elég)
  • Sunrider924
    Mondom en hogy buzi ez a blizzard, eppen frisult a NV buff 5x-en, elbambulva nezegetem az inventoryban a cuccost, jott valami kosza mob, leutott, revive es nincs NV buff. Mar sokadszor jarok igy.
  • Tatyla
    na nagy nehezen lement diablo hellen de utálom,ez a taktika kommandó zuzta le: :D

átlestem infernóra de ilyen statokkal még felejtős:

• Sunrider924
    Gratu :)
  • TVelvet
    2h barbár, végigcsaptam act 1 butcheeeert. fuckyeah
  • wesker24
    A Grim Dawn Project már befejeződött 537 500 dolcsit gyűjtöttünk össze 12457-en rendelték elö 1 hónap alatt az összes célt elértük amit a fejlesztők akartak !
  • steweee
    hát azt hiszem most van éppen választék a hasonlókból. pláne ha azt veszem, hgoy korábban talán a sacred és a titan quest volt egyáltalán ami labdába rúgott emellett .

http://rpgames.hu/cikk/r-a-w-a-csapkodo-harcos

http://rpgames.hu/cikk/grim-dawn-eljen-a-kickstarter

http://www.youtube.com/watch?v=KRE7lIod6-c

http://rpgames.hu/cikk/legends-of-dawn-szuper-rpg-keszul-trailer-kepek-info
  • Aradebil2
    első legendary, de szar:D
  • Zenszkij
    lenne egy noob kérdésem act 4ben hol van a ládám?
  • Fpocok
    Nekem volt már ilyen failed cuccos... később ott volt a pénz, kivehettem.
  • berlinboy6329
    Hm,úgy látom visszajön később a pénz,legalábbis azt írta vki..Remélem.
  • Pretorian
    Nyugi nézegesd a completed fület AH-ban. Ott lesz vagy a pénz vagy az item.
  • berlinboy6329
    Wow..Ember vesz egy überfasza kardot AH-n és állandóan bid failed(error 31071)-et kap..próbálja újra,újra és újra,majd elmegy nézegetni mást...Visszamegy,buyoutolni akarja megint és mit lát?Insufficient fund available..hm,mivan?Van annyi pénzem..WTF hova lett a pénzem?
    Hol az item?WTFFFFFFFFFFFFFFFFFF?

Kikúrtam 270K-t az ablakon:O

ilyenkor szopacs van,v mi?gondoltam,h elég drága,de hát na..Sokkal nagyobb dmg és van rajta rakat attack speed,pénzem van,mire költsem...Erre se pénz,se tárgy,wow...
  • Lammer
    irtam egy ticketet... es kb egy ora mulva megkaptam a targyat ;)
  • Sunrider924
    Kaptam egy friend requestet,alairasba SG.hu, melyikotok az a Scheff?
  • Fabio Capello
    egy kávé mellett elbeszélgettetek arról, hogy mekkora köcsög ez a Diablo, és hogy milyen gazdasági válságot okozott? :D
  • Sunrider924
    Azon a helyen azt lehetetlen megoldani, nincs hely/szuk folyoso, kiteolni nem lehet mert azonnal summonol/futkos ossze vissza, kismillio sebezhetetlen ad ami mind knockbackel es ezek melle a plague/arcane sentry. Bekaphatja a blizzard fele randomizalo...
  • Pretorian
    Jah a flawless square ruby az kell a cuccokba strength/damage miatt. A topaz meg a magic find miatt kell a sisakba, így összesen +50% -al már talán van rá esély hogy kiesik majd egyszer valami komolyabb cumó is :)

Áhh...szúnyogokat ne is mondd, vampiric + teleport és reflects damage + frozen rajokba botlottam egyszerre. Plusz volt még ott waller pack is nemtom hirtelen melyik lényből.
    Gondolhatod mi történt :)
  • j0nNyKa
    kedves fajta, invulnerable minionst mindennel jobban utalom, tobbi meg csak siman nem valami melee-friendly
  • Sunrider924

Akinek kerdese lenne, az a boss egy kibaszot Summoner, fossa az addokat...
  • Prof William
    21 óra után itt az act 4.

Eddig nagyon szép és tartalmas a játék. Ráadásul a multimóka még majd csak most jön.

Más: Az AH-ban más sem tud gem-et venni? A kisebbeketk önnyű, de amikor rámegyek egy pl flawkess-re csak dolgozik-dolgozik a prpgram majd kiírja hogy time out...
  • TurboX
    vért izzadva de lement..

utolsó perc már csak a másik felélesztésével telt futkosva a meteorok mellett, miközben a hidra zabálta szépen az életét:)

(utálom ezt a bosst..)