78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
5 misi? Kicsit drága... -
Tegnap nekem is esett végre egy Legendary cucc.
Egészen Hell ACT2 oázisáig kellett rá várni ott. Egy elite kígyószerű csoport dobta. :)
LINK
Nem jön valaki segíteni Belialt legyakni? :D -
Susarc #38165 A charge-ra viszont a CD csökkentést használd! sokkal durvább mivel nagy pakkoknál szinte nonstop lehet használni...és a health gömböket is feltudod vele gyorsban kapni/azért is hülyeség a healelős charge/
Jah és az egyik armor passziv helyett mehet a berserk az +25% dmg,mert végig max raged lesz!
-
5 milla, wizardnak van direkt inteset meg increased attack speedeset kerestem, könnyebb vele kiteolni. -
jazzynek pont jó, hogy intes. -
fasza, kár, hogy int-es...
Mennyi volt? -
Hi új fegyver
-
Ismerőseim körében senki nem tolja, és se akrtam csak így hozta a sors. :D
Szóval ha van kedve vkinek végig szaladni velem act 4-en szóljon bátran :) -
Skill #38159 a helyedben én megkérném egyik mágus ismerősöm, hogy farmolja veled a act 4 q1et.
ott elég gyorsan megvan a 60. ez 2 dolog miatt szerencsés. unalmas pár óra de megvan 60 szóval nem kell geart venni a köv szinteken + elég jól hoz.
sajnos csak részben build miatt halsz, lassan el kell kezdened all és physical rest gyüjtened meg -x% dmg from melee. felszerelés vásárlásnál nem mindig a pénztárca a nyerő néha csak mákolni kell. 20-30kért már elég jókat lehet venni. -
üdv vki mondjon már egy értelmes bulidet barbárnak hellre lvl 56-on mert mots vertem el 300k goldot (tudom nem sok de az én apám nem master card) armorra és kelek fekszek elit mobot ha látok menekülök
armor: 3180
dmg: 3200 -
Skill #38157 vevőt keresek erre a fegyvere : (gem nélkül adom úgy 790dps körül van)
ingame : Kerton#2232
ár az ah ár alatt valamivel. -
-
Na akkor már én is beszállok gizdulni xD
Alakulamolekula:
-
GTV #38154 -
GTV #38153 VIDEOTESZT
-
clio1616v #38152 pont a hell diablora lesz meg a lvl60
-
Ez hatalmas Butcher kinyírása utáni pár mp :)
-
Sunrider924 #38150
Fakk.... -
tipp ha tudsz játszani: max dex és as cuccokat keress/vegyél AHban, hp-ra nincs szükség (9-10k elég) -
Sunrider924 #38148 Mondom en hogy buzi ez a blizzard, eppen frisult a NV buff 5x-en, elbambulva nezegetem az inventoryban a cuccost, jott valami kosza mob, leutott, revive es nincs NV buff. Mar sokadszor jarok igy. -
na nagy nehezen lement diablo hellen de utálom,ez a taktika kommandó zuzta le: :D
átlestem infernóra de ilyen statokkal még felejtős:
-
Sunrider924 #38146 Gratu :) -
2h barbár, végigcsaptam act 1 butcheeeert. fuckyeah -
A Grim Dawn Project már befejeződött 537 500 dolcsit gyűjtöttünk össze 12457-en rendelték elö 1 hónap alatt az összes célt elértük amit a fejlesztők akartak ! -
steweee #38143 hát azt hiszem most van éppen választék a hasonlókból. pláne ha azt veszem, hgoy korábban talán a sacred és a titan quest volt egyáltalán ami labdába rúgott emellett .
http://rpgames.hu/cikk/r-a-w-a-csapkodo-harcos
http://rpgames.hu/cikk/grim-dawn-eljen-a-kickstarter
http://www.youtube.com/watch?v=KRE7lIod6-c
http://rpgames.hu/cikk/legends-of-dawn-szuper-rpg-keszul-trailer-kepek-info -
első legendary, de szar:D -
Zenszkij #38141 lenne egy noob kérdésem act 4ben hol van a ládám? -
Nekem volt már ilyen failed cuccos... később ott volt a pénz, kivehettem. -
Hm,úgy látom visszajön később a pénz,legalábbis azt írta vki..Remélem. -
Nyugi nézegesd a completed fület AH-ban. Ott lesz vagy a pénz vagy az item. -
Wow..Ember vesz egy überfasza kardot AH-n és állandóan bid failed(error 31071)-et kap..próbálja újra,újra és újra,majd elmegy nézegetni mást...Visszamegy,buyoutolni akarja megint és mit lát?Insufficient fund available..hm,mivan?Van annyi pénzem..WTF hova lett a pénzem?
Hol az item?WTFFFFFFFFFFFFFFFFFF?
Kikúrtam 270K-t az ablakon:O
ilyenkor szopacs van,v mi?gondoltam,h elég drága,de hát na..Sokkal nagyobb dmg és van rajta rakat attack speed,pénzem van,mire költsem...Erre se pénz,se tárgy,wow... -
irtam egy ticketet... es kb egy ora mulva megkaptam a targyat ;) -
Sunrider924 #38135 Kaptam egy friend requestet,alairasba SG.hu, melyikotok az a Scheff? -
egy kávé mellett elbeszélgettetek arról, hogy mekkora köcsög ez a Diablo, és hogy milyen gazdasági válságot okozott? :D -
Sunrider924 #38133 Azon a helyen azt lehetetlen megoldani, nincs hely/szuk folyoso, kiteolni nem lehet mert azonnal summonol/futkos ossze vissza, kismillio sebezhetetlen ad ami mind knockbackel es ezek melle a plague/arcane sentry. Bekaphatja a blizzard fele randomizalo... -
Jah a flawless square ruby az kell a cuccokba strength/damage miatt. A topaz meg a magic find miatt kell a sisakba, így összesen +50% -al már talán van rá esély hogy kiesik majd egyszer valami komolyabb cumó is :)
Áhh...szúnyogokat ne is mondd, vampiric + teleport és reflects damage + frozen rajokba botlottam egyszerre. Plusz volt még ott waller pack is nemtom hirtelen melyik lényből.
Gondolhatod mi történt :)
-
kedves fajta, invulnerable minionst mindennel jobban utalom, tobbi meg csak siman nem valami melee-friendly -
Sunrider924 #38130
Akinek kerdese lenne, az a boss egy kibaszot Summoner, fossa az addokat... -
Prof William #38129 21 óra után itt az act 4.
Eddig nagyon szép és tartalmas a játék. Ráadásul a multimóka még majd csak most jön.
Más: Az AH-ban más sem tud gem-et venni? A kisebbeketk önnyű, de amikor rámegyek egy pl flawkess-re csak dolgozik-dolgozik a prpgram majd kiírja hogy time out... -
vért izzadva de lement..
utolsó perc már csak a másik felélesztésével telt futkosva a meteorok mellett, miközben a hidra zabálta szépen az életét:)
(utálom ezt a bosst..)