78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
WD-vel simán 400 dps-sel nyomtam végig normált,igaz az ranged:) -
battletaget mondj, had nézzem a geared, stb. -
Susarc #38205 az nagyon kevés én Normalt 800-al fejeztem be! menj AH-ba ASAP fegyóért! -
Ezt msot vettem a barbáromnak 420-ért:
-
RaSzTaH #38203 akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, de komolyan, olyan statokkal fogj egy 1h+shieldet, próbáld ki a healre épülő tankbuildet és pullold be az egész térképet, garantálom hogy nem fogsz meghalni (hacsak nem vagy annyira béna), revenge spam/ha szarba vagy furious charge és fullon vagy, kb ennyiről szól... komolyan szórakoztok itt ilyen kiteolós barb buildekkel, vicc... de mégha googlebe rákeresel akkor is hasonló dolgokat fogsz találni
csak példaképp ma 3 elite packot húztam egybe a többi mobbal együtt, egy cd alatt meghalt mind (kb 15sec) -> loot -> örül -
MCI #38202 Jól számolja a program a skilleket?
Monk wave of light /a harang/ no rune 75 spirit, berakom az Empowered rúnát ami a leírás szerint csökkenti a spirit költséget továbbra is 75-öt ír rá.
Már nightmare-n is gond volt a 3 vampiric minion, /3.kard kuldi/ meg a lila "lézeres"
Akt 1 végén mekkora damage-nek illene lenni nightmare-n? most 370 és Magdi anyus most kavarja a dolgokat.. -
Valami tipp Wizardhoz hogyan lehetne goldot fialtatni?
Inferno act 1
Nem tudok tovább haladni, nincs elég lém jobb cuccokra
20k hp 25k dps 0 resi -
Fölösleges idegeskedni, a blizz is tudja, hogy elbaszták, én is új karaktert húzok, a 60-as elvan, farmolok vele act1ben, act2-3ban nem tudok ölni eliteket csak bossokat.. -
Susarc #38199 ne viccelj már! charge stun1 sec ground stomp 4 sec shiled wall 7 sec....ez 12 sec......alsóhangon....valamit nem jól csinálsz!
de ha ennyire nem megy próbálj ranged karit...hátha az neked jobban fekszik -
igen újra elolvasva nem egy minőségi hsz, de sajnos hagytam, hogy ez a fos felidegesítsen, nem kellett volna. :) -
nemisjóezajáték -
Tomi13 #38196 Sziasztok
Sajnos csak a jövő hónapban tudom megvenni a játékot, úgyhogy megkérdezem,hátha... Esetleg van valakinek fölösleges guest pass-a amit oda tudna adni hogy legalább addig el legyek míg meg nem vásárolom? Természetesen miután megvettem visszaküldöm neki az én guest pass-om. (feltéve ha ez megoldható)
Előre is köszi! -
3 -om?! -
Nah jó már hagyom aszem, bersekkel ingonre painnel 5-ös frenzyvel úgy hogy fele stunban volt éltem 3 secet, rámdobott egy fagyasztás meg a hülye ,,lézerzéjét" úgy, hogy egyszerre 3 -om ment rajtam keresztűl és csucsu, és ezt 5-ször egymás után...
Lehet lesz eladó accom hamarosan mert az tuti hogy az amúgy is horror kulcs mellé én nem fogok egy fillért se arra költeni hogy egy ne keljek feküdjek 10 másodpercenként :) -
...es meg AFA-s szamlat se ad. :) -
anadrex #38192 Biztos zsidó a kovács a diablo 3-ban nem elég, hogy a mi pénzünkből építi fel az egész műhelyét még pénzt is kér a craftolásért. -
Susarc #38191 én barom meg felnyomtam exaltedre ,mert találtam egy alap receptet,de mikor megláttam a gyártási díjat lepadlóztam....ééééééééééés ugye az egész egy hatalmas RANDOM még úgy bónusz "élmény" faktornak:D:D -
Ouch! -
Sunrider924 #38189 Ha kiszednek azt az elbaszott lecraftolasi dijat, aminek az egvilagon semmi ertelme, akkor lehetne craftolni, de igy.... -
Susarc #38188 Craft= FAIL....azt keményen elbaszták -
as? -
Hát akkor a cuccom fos, nyomom ahogy írod és az elit pack úgy darál be némi normál mobal körítve, hogy öröm nézni, persze wrath of bersel nem, de az meg szökőévente használható... ez a 10 percig futkosok dolog meg nem az én világom... ok tudom ne rinyáljak, ha nem teszik hagyjam abba, de azért vicc hogy butcher hellen dobott 2 kék cuccott... -
Sunrider924 #38185 Itt vagyok, en szopok, ize, craftolok kemenyen. Pici kiterot/hosszu lesz de megkapod a valaszt. A jatekban leve legmagasabb artisan szint az Exalted, es a legyarthato cuccok is ezzel a nevvel kezdodnek. Mas kerdes hogy 3 tier van belulok ebben a sorrendben, exalted xxx(61szint), exalted fine xxx(62), es exalted grand xxx(63). Amit kerdezel az nem ugy van hogy minnel tobbszor huzod meg a kart annal valoszinubb a jo craft, hanem ugy hogy kurvara random istenatka az egesz, teljesen veletlenszeru hogy mikor dob hasznalhatot, legalabb 5-6szor neki kell fussal hogy kapj egy hasznalhato cuccot. A dologba ott a bokkeno hogy az exalted xxx craftok 50-90k/drb ennyi goldot kihajitol az ablakon(csak tudnam minek), az exalted fine xxx mar egy uj szintre emeli az egeszet. Tegnap vettem meg a recit Exaktied fine conquest sword, ez elvileg 62es szinrol valo craft, kapaszkodj meg itt az eredmeny, nezd a lecraftolasi dijat.
Fuck
Ezek utan dontsd el te hogy akkor mi lesz a 63as szintrol jovo craftoknal es hogy egyaltlan erdemes elbaszni6-7millat hogy 1 hasznalhato cuccost kapjal, esetleg. -
Susarc #38184 CD csökkentős charge és PROFIT! -
Susarc #38183 Charge--> stun! vered a frenzyt
Ground stomp--> stun vered a frenzyt /eddigre már feltackelt +20% speed max rage +25% dmg/
Fury of the berserker bekapcs +45% speed +10% crit +25% movement speed +20% dodge és még +100% dmg és mindent szétkapsz
időközben párszor megütnek,de a revenge-el AOE ba csapsz egy brutált és akkorát healelődsz mint a ház és ha gáz lenne újra chargeolsz és stunolsz....nemnagyon van olyan pakk ami ezt túléli egy jó fegyverrel.... -
Variáld a skilleket.
Épp tegnap írtam, hogy micsoda fincsi boss pakkba futottam bele. A szokásos "berongyolok középre és mindenkit széjjelwhirlwindezek" taktika nagyon nem jött be ellenük. Ehelyett kicseréltem a Whirlwind-et Seismic Slamra, és úgy csináltam, hogy Furious Rage-dzsel berongyoltam, majd Ground Stomp-pal elkábítottam őket (ezek jól feltöltöttek Fury-val), aztán kifutottam a pakkból, elnyomtam távolról 3-4 Seismic Slam-et, majd ha elfogyott a Fury, akkor GOTO 1-es pont.
És itt tökéletesen bebizonyosodik, mekkora ász, hogy minden skill-t megkapunk. Ha eleve az eredeti build-ra gyúrok, akkor Nightmare Act II-n dobhattam volna ki a karit, mert ezt a pakkot széjjel nem szedem azzal az biztos. -
Én nyomtam/nyomom ranged barbárral, kinti területen, király. De dungeonba meghalsz, tökmind1 mit csinálsz. (inferno)
Egyetlen használható build 2h, ressi, és indokolatlanul sok dmgup. :) crit change, crit dmg up, str, vit, ezek.
Engem összecsuknak tank gearbe van 800 allresem, 8k armorom, 10k dpsem, meg 42k hpm.
Elite packok szétcsuknak... Soloba egyetlen esélyed van, cd-k, stunok alatt kell agyonverned barbárral. Az a baj az idő ellened van. -
Hát, erre vagyok kíváncsi én is :) -
thx nah ugyan még csak 10 perce tolom ezzel az új bulidel, tapasztalt, ugyan úgy halok az elitektől mint eddig a normal mobokat meg lassabban ölöm mint eddig... :S -
Susarc #38178 OPTIONS-->ELECTIVE MODE pipa
ezután jobbklikk az action bar-on és oda teszed a skilleket ahova akarod -
tényleg van ilyen?! -
Valahol az Options-ban pipáld be az Elective Mode-ot. -
Nah majd ezt is kipróbálom :)
-
Srácok valaki Craf-tol keményen?
Az egyik töltőképernyőn azt írja, hogy ha sokszor egymás után Craft-olod le ugyan azt a cuccot, akkor jobbak az esélyek, hogy jobb stat-okat kapjon?
Ez mit akar jelenteni? Meg mihez képest jobb stat-okat? -
Skill #38173 na a video itt : http://www.youtube.com/watch?v=ta4r69WjdX8&feature=youtu.be
barbároknak nagyon durva build nem kell hozzá def. ranged barbár XD
előző postom meg kuka -
Nah kövi kérdés, hogy a francba tudok pl két might-os skill csoportot behozni ? -
Skill #38171 barbároknak nagyon durva build nem kell hozzá def. ranged barbár XD
-
Susarc #38170 szerencse kérdése....nekem még egy darab rendes fegyver sem esett 60 óra alatt.....itt meg látok olyan csodákat a srácoknál,hogy eldobom az agyam:) jó lehet ők is AH-ták...,de én nemnagyon akartam AH-ni...úgyvoltam vele "magam teremtsem elő" a cuccokat legalább az első vágigjátszásra:P
Majd most 60-on kicsit kereskedem is ha lesz végre szerencsém a lootokkal:P -
Inkább olcsó:) -
Köszi a videt! Egyébként az bosszant, hogy pl nightmaren is diablo dobott 3 kék szart meg fehéret :) hellen is fosok potyognak 1 db legendary esett az is inkább pimp mint hasznos.