78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Áhh esélytelen az inferno... csapatos mobokat egyszerűen nem lehet lenyomni... várható valami könnyítés inferno szintre? -
Diablo 3 - 10 Second Inferno Butcher Kill (Solo Barbarian) -
Sunrider924 #38245 Miert arcane? EN fizikai resit gyuromes a passziv felhuzza hozza a tobbit. Mindig fizikai resi geart keresek amin lehetoleg van meg all resi is. -
diablo pontszamok, 75-tol 100-ig van itt minden -
Susarc #38243 komolyan összeraktad a védekező dolgokat! ,de nem túl kevés az a DPS? -
jó csak mondom, én még csak hellen vok tehát egyelőre leszarom a res-t XD
bár lehet nem kéne mert az elite-k szétszednek xd -
hja, de annyi az allreses cucc, mint egen a csillag, ugyhogy arra annyira nem eri meg elpazarolni 1 passive slotot
konnyebb jo allres geart osszeszedni, mint pl. jo arcane res geart -
Susarc #38240 kicsit OP:P -
vagy monknál van passziv skill aminek köszönhetően minden resid a legmagasabb resivel lesz egyenlő -
:S:S:S:S mondjuk ad minden cucc allrest ?! :S:S:S:S -
ja naaagyon kár, még csak az kéne hogy egyből kinyirhasson XD
de tényleg jól néz ki.
am ma később egy kis game? :D -
8:14 - ezt annnnyira kár, hogy kivették :( ezeket a speckó (kis)boss kivégzéseket :\
-
Üdv!
Nézegetem a képeket, és látom, hogy a barbároknak minden resistje 700 körüli...:S Enyém 60-as és kb mindegyik 70 körül van..:S
Pls írjátok le, nektek hogy van annyi...:S
Köszi -
Tomi13 #38234 Kaptam közben,már nem aktuális! -
az a boss át lett rakva máshova, meg már nem harap le fejeket csak leordítja:D -
Hasonló van. :) -
ja tényleg, most hogy mondod beugrott nekem is. nem. -
Andrews2007 #38230 Amit 2008-ban láthattunk a barbár bemutató videóban az nem került bele a játékba? A nagy dungeonos harc barbárral aztán pedig a végén egy boss fight egy nagy állattal ezernyi csontvázzal? -
Xspliten kívül ki tud még normális nem fizetős rendes streamelős programot? Azért egy HD-ba szeretnék streamelni... :( streamelnék infernot -
a későbbiekben tuti olcsóban kikraftolod mint amennyiért vesztegetik ah-ban -
Van-e értelme felhuzni a kraftot magas szintre? Avagy vegye meg az ember AH-ban a jó cuccokat? -
Skill #38226 -x% melee dmg reduction -
Skill #38225 na ja . act 1 és 2 közt már nagy a különbség. amit mondjuk keveslek a block %
na meg még kéne -x% melee dmg is viszont ezek már sok sok pénzbe kerülnek. ráadásul ha kékeket veszel str nélkül a végül kikötsz egy 5k dpsnél. ilyenkor örülök , hogy van mágusom. rá aggatok pár cuccot és mehetek kite farmolni. szerintem akinek meleeje van az felejtse el egy időre és csináljon valami rangedet amivel tud farmolni. raszta jó eséllyel már sok milliót ráköltött a karakterére ami nekünk még mesze van. -
Az lesz, btw hell act1-ben van esély legendary cuccra ? Egyébként ha van kedve vkinek hell-t végig tolni pm me és nyomhatjuk -
mert csak infernora kell res... -
Nem kell izgulni, hamar alábbhagy majd a kedvük:) Fogjátok még nézni a láda farmolást, hogy legyen elég pénzük ah-ba bevásárloni:d -
Susarc #38221 jah és 12 ezren néztük:D
kár,hogy MrHörcsögfej/Kungen/ úgy elvan szállva magától mint a győzelmi zászló:) ügyes játékos szó se róla,de a személyisége bicskanyitogató...
-
De igen, egy 617es alap dpsú mace van a kézben, 246 + strength-et ad, ezért elég sokat kell farmolnom egy jó upgradeért, act 1-ben meg nem esett jobb -
Nem kevés a dps? -
Susarc #38218 WD?? én este amikor kezdték 2 monk+2 barbár szetupot láttam....8 körül kezdték.... -
Inferno act 1-ben szinte egy helyben állok végig minden plague/desecrator/frozen/anyámkínja elite grpot, és szinte semmi nem tud megölni, ellenben átmegyek Act 2-be és Leappel, Furious Chargeal és egy kis szerencsével skippelek minden elite grpot, mert úgy küldenek haza, ahogy akarnak
Az egyetlen esély, ha Super Saiyan + Earthquake megy + Ignore Pain Ignorance is Bliss rúnával, de ahogy lejár az, már csak a Jóisten segíthet, ez a baj
Rasztah: Facepalmozhatsz itt nekem, de elite mobokat infernon act 2ben nem fogsz összehúzni semmivel, no offense, de butaságokat beszélsz -
RaSzTaH #38216 -
RaSzTaH #38215 /facepalm
tököm se fogja nektek bizonygatni az igazamat, szenvedjetek ahogy akartok..
egy az egyben kripp barbijának a buildjét másoltam le, hasonlóan geareltem (persze a megfizethető ah árak mellett)
keress rá youtube-on kripp nolife :)
kkthxbye -
Keresek Inferno act 3-ra kellően komoly monk vagy barbár "tankot" unbuffed 32K dps-em van... -
butchert megölték, Dirge (a WD) pedig meghalt a butcher halála után fellángoló tűzben:D (lejjebb unknown linkelte:D) -
én még hell-t is ress nélkül toltam végig. de inferno... -
Az első két nehézségi módban elképzelhető amit írsz, tovább nem -
Susarc #38210 Nézte valaki meddig jutottak KUNGEN-ék HC infernóban? -
Láttam, de tökmind1, act2-be össze fognak csukni. kész. vagy csak én voltam szerencsétlen az elitekkel, és olyanokat kaptam. 12k-t üt abba a defbe amit leírtam. -
talán ezt is érdemes átfutni ha még nem láttad: Barb compendium