78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Kinyírtam Jay Wilsont, kíváncsi vagyok miket lehet még benne elérni :) -
ezt tegnap vettem... 17k-ért 
Még 4 szint, és kézbe is vehetem. -
jó cuccok hol potyoghatnak hellen? elég hamar levágnak az elitek inferno act I. -ben, szóval jobb cuccokat kellene keresnem, viszont az AH -ban a normális cuccok 500k felett kezdődnek :( -
Szakesz #38284 Az 1% ~6 millió játékosnál még így ~60.000 fő, ami szerintem nem kevés. Ezen a fórumon diskurálhat durva saccolással kb. 50 játékos, - ha csak azokat számítjuk, akik rendszeresen írnak ide - szóval mit is mutatna rosszul a fórum? Itt és a többi fórumon is nyilvánvalóan azok osztják az észt, akik már Inferno fokozaton járnak, és csak a "hozzászólásözön" miatt tűnik úgy, mintha mennyire sokan járnának már ott, pedig nem.
Nekem ez az 1% teljesen reálisnak tűnik. -
Minden accountról van infójuk és elég hacsak a profil oldalon lévő " meddig jutottál eddig legtovább" rész adatait szedik össze, és egy ekkora játéknál alapból úgy vannak ezek megcsinálva, hogy könnyen gyorsan ki lehessen szedni az adatokat egy statisztikához. -
az is lehet, de ki tudja a blizzardnál :D -
mondjuk akkor lehet, hogy vettek egy idopillanatot, es megneztek, hogy ki melyik fokozaton jatszik eppen
ugy meg azert mar realisabb az 1%, mert sokan, akik mar infernon jarnak, alt karival toltak eppen akkor -
A cikkben az áll hogy "who are actually playing Inferno". Tehát gondolom ja, az aki inditott játékot infernon. -
Szakesz #38279 Gondolom nincs mindenkinek lehetősége, hogy egész nap ezzel a játékkal játsszon, tehát nem is fog ott tartani, mint azok, akik kicsit több szabadidővel rendelkeznek és ráérnek grindelni. -
fura lenne... szerintem a jaras az az, aki mar inditott jatekot infernon -
hat azert a tegnap linkelt 120k damage az akkoris eleg elmebeteg, ha epp nincs stackelve a crit buff -
De kevés, de nem a DPS-sel van a baj igazából, hanem hogy összecsuknak, ami valószínüleg 12-14k dps-sel is előfordulna, csak percenként 2x és nem 3x
Tehát félreértések elkerülése végett: nem baj hogy nehéz a game, nem baj hogy sokat halok, engem az zavar, hogy ilyen durván instagibbelnek ilyen gearben Act 2-ben, Act 1-ben meg szinte meg sem tudnak ütni, engem ez zavar
Másik meg, hogy a bossok sokkal könnyebbek -
Lehet infernón járás alatt azt értik, aki már ölt bosst? Nem csak azt, ak már megölte hell diablot de Captain Rumford menti meg a zombiktól? -
Már bebizonyítottad többször is, nem fogok veled vitázni. Majd ha átjutsz act3ba beszélhetünk. -
hat ja, meg en nem tudom, hogy ez a random magyar forum mennyire mutatja jol a dolgokat, de azert az ittenieknek tenyleg nagy resze infernon jar mar... fura az az 1% -
De, én például panaszkodtam, hogy Act 1-et hülyére verem, Act 2-ben meg összebasznak, ami nem baj, lévén a mobok is counterelik a barbáromat, de na... -
Traky70 #38271 Az hülyeség, ha két karaktert viszek párhuzamosan (egy barbár és egy DH). Ha majd elakad a barbi, lehet gyűjtögetni DH-val... ? -
Elmebeteg dps-ű dh, csak azért van mert 100% critre-ra hagyja stackelni a sharpsooter passiv skillt. Első lövés után összesen ad 3%-ot, mert nincs olyan, hogy ne reseteljen all time, mikor harcolsz...
Szóvala beteg dps-t felejtsük is el -
persze hogy amiatt panaszkodnak, mert odaig jutnak
igenis nagyobb pofont kapsz inf. act1-rol inf. act2-re aterve, illetve inf. act2-rol inf. act3-ra aterve, mint hell act4-rol inf. act1-re aterve
kinek is van gond a kavejaval? :) -
Én ezt nem tudom elhinni, inferno előtti nehézségek softcoreon a vicc kategóriába sorolhatók -
act3ba még a fejlesztők/teszterek sem nagyon jutottak. Direkt csinálták ezt így, hogy a játékosok jöjjenek rá a dolgokra.
A probléma ott van, hogy egyik class nagyrészben meg tudja oldani azt hogy végigfusson, a másik viszont nem, mert melee.
Itt vannak az elmebeteg dmges DH-k. Ezek végig tudnak menni nagy részben, persze ezek is skippelnek eleget, higgyétek el. -
Sunrider924 #38266 Lol Jazzy te ittal ma reggel kavet? Pont hogy a legtobben act 1 miatt panaszkodnak ahogy atjonnek hellrol. Aki mar tud act1-et farmolni az farmol nem panaszkodik, ember nyisd ki a szemed... -
olyat viszont epp tegnap olvastam, hogy a blizzard szerint a jatekosok 1%-a SEM jar meg infernon
"No, no, no… far, far less than 1%. :)"
forras -
Sunrider924 #38264
Bocs hogy kulon raktam a kepet. -
Itt senki sem beszél act1ről, act1 inferno for dummies, act3 körül próbálkoztál már elite packot ölni? -
Ok, köszi mindenkinek a segítséget
Ám addig hol farmoljak? Hell szinten persze, mert kéne jobb cucc:S -
Sunrider924 #38261 Nem eros, act 1 legalabbis nem az. Nekem beleferne hogy igy maradjon. Ti akik most erosnek erzitek act1-et, meg fogtok lepodni amikor a classotoknak megfelelo build/gearbe leveritek Butcherig mindent ami szembejon. Vannak alkalmi szopodasok, amikor durva affix kombo szuk helyen, en is rakenyszerultem 2-3 alkalommal hogy skippeljek de 90%ba nem skippeltem semmit, lassan elerem a 4k megolt elitet. -
ja, de nem nagyon tudja kinyirni a mobokat, csak fut
-
ilyet tuti nem mondtak, hülyeség is lenne, itt a topicban is infernón rohangál minden második ember -
linket kerek errol (csak mert azokrol a patchekrol sem mondanak semmit, amit mar kiadtak) -
De. Tudjuk. Megmondták, hogy túl erős lett inferno, nerfelni fogják. -
Sunrider924 #38256 Act1 nem lehetetlen, csak jozan gondolkozassal csinald, kipucolsz egy relativ nagyobb palya reszt es oda kiteolod a mobokat, cd-ket ugy osztod hogy ne maradj vedelem nelkul amig dps-elsz, es kell mozogni. Fire chainsrol annyit kell tudni hogy ha elhuzol egyet a 3 mobbol akkor megszakad a chain a 3ikon nem lesz, arcane sentry kiszamithato/kimozoghato,elemi sebzesre van dmg csokkento cd/immunitas szoval kell sokat mozogni es megfelelo folowerrel tolni.
Act2be ez mar 2 szintel nagyobbak a mobok kel tobb resit stackelni amig megint egyensulyba kerul a vedelmed a mobok szintjen a kiosztott sebzessel. Act 1en nem kell resi, en 54 all resivel csinaltam, de sajnos belatom hogy act2on muszaly. -
én sztem egy óra múlva érek rá, de valszeg több mint 1 óra. addig tanulhatsz :D -
nemhiszem, de nem is baj. Gearlődni kell erősen. -
Mehet egy laza majd! :D igaz szerdán vizsgázok, nemhogy tanulnék... :DDDD -
az valami "tuning" volt, amirol nem tudjuk, hogy mit milyen iranyba visz
nem ? -
remelhetoleg nem, de ha beloled tul sok lesz a kozeljovoben, akkor sajnos fognak
elozetes igeretek alapjan egyebkent nem -
Igen, lesz nerf. Hamarosan. -
remélhetőleg nem, de vmi tuningot emlegettek, ma lesz róla nagy poszt hivatalos oldalon -
az arcane elott a "pl." azt jelentette, hogy az egy... pelda
es a mondandom lenyege ujra: ha benezel AH-ba, sokkal konnyebb eros allres geart talalni, mint PELDAUL eros phisical res geart, es akkor marad 1 passziv slotod amellett, hogy siman osszeraksz 450-500 allrest