78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ez nem a te játékod lesz ...
-
A monkos dolog engem is zavar. Ezért kell fist weapon :D -
Masakari #38526 Na ha te erted ezt a tier rendszert akkor legyszi magyarazd mar el,mert eddig akarkit kerdeztem nem tudta mi az es en se vagom,es rohadtul erdekelne mar a valasz!!!!
Illetve ami engem meg rohadtul zavar a jatekban hogy pl a monk szarmind1 mi van nala,az oklevel ut,a fegyver meg a derekan/hatan log mikozben harcol!! illetva haverom mondta hogy Witch Doctornal meg ha ij van nala akkor is kopocsovel lo(kop),komolyan mintha a blizzard valami amator ceg lenne es ezt nem birjak leanimalni??? szanalom legallja,es akkor a sokak altal irt dolog h a 99%-a az itemeknek hasznathatatlan szar...nagyon sok dolgot kell itt javitani vagy nagyon hamar kuka lesz a jatek. -
mondjuk én örülök hogy van fehér meg szükre mert így is olyan rohadt kevés a loot a játékban hogy valami elképszető. egyszerűen hiányzik az,hogy d2ben leírtottál 30 mobot akkor tele volt a föld minden kacattal. most meg leírtasz egy képernyőt, és ha goldon kívül más nem esik akkor kiürül az egész placc, mintha mi sem történt volna -.- -
Jól érted... Azmodannak nincs enrage mi vagy 30 percig öltük.. 2 barbár 1 monk és én wizardal.. konkrétan csak én dpseltem mert a meleek 1 sec alatt halnak.. ők az addokat idéző köveket kezelték meg resseltek ha meghaltam :D
Belial az más tészta.. sztem a játék legnehezebb bossa.
Diabloról nem tudok nyilatkozni.. de nem lehet olyan nehéz.. igazából csak a shadow clonos phaset kell túlélni.. utána easy.
a dpsem 25k és 38 milla hpja volt azmonak :D szal fincsi..
ja siegbreaker is elég könnyű csak valakinek futtatni kell... el sem tudom képzelni melee karival hogy lehet ezeket solozni.. milyen gearbe stb -
no igen, a fehérek kábé arra jók, hogy jé. dobott valamit, ááá, fehér... és mész is tovább.
Én sem értem mire jók... -
Mondjuk a normal itemeket es azok valtozatait (fine, superior, mittomenmi) nem ertem en sem, hogy mire jo. Legalabb "magikussa lehetne oket tenni", mint a d2-ben, es akkor lenne ertelme esetleg ezeket is figyelni, es gyujteni. Mert igy meg csak fel sem veszem. -
Susarc #38521 nekem 2 vel...de d3d nélkül elfolyna a szemem:D -
1-el alatta (Stronger) -
sirdond #38519 egyébként az alap itemek is annyira leegyszerűsödtek,mint egy faék. weaponoknál 2 tulajdonság van, dmg és attack speed. nincs olyan a kategóriákon belül,hogy az egyik gyorsabb vagy lassabb lenne,mint a másik. vagy a polearmoknak nagyobb range-ük lenne, így távolabbi mobokat is ütve és így nem csak azért lenne értelme használni, mert az kapta legjobb affixeket. d2-ben volt req (legalább nem viseltél kétkezes axe-et wizarddal), volt speed különbség, range. nekem nagyon hiányoznak ezek az apró részletek,ezek még egy kis plusz variálhatóságot adtak a játékhoz.
ezért nem értem,hogy miért dobták kukába azt a rendszert, amit gyakorlatilag tökéletesre lehetett volna csiszolni 5 év alatt.
armorok azt mondom ok, a tier rendszer elfogadható lesz egy-két patch után és hoz újítást a régihez képest.
plusz,ami még nagyon zavaró,hogy a normál itemekkel nem tudsz semmit csinálni. még alkatrésznek se jó. akkor meg minek van a játékban? drop kitöltő?
-
Susarc #38518 dark3d maxos? -
Szerintem nem esik jobb minőségű loot többen. Nem esik úgy, mint mondjuk a borderlandsnél.
Szerintem jól mondod, annyi, hogy több loot, többől lehet válogatni. -
nem tuti, hogy jobb drop lenne 4 játékossal, főleg, ha a 4. játékos lefele húzza az átlag MF-et
max annyi lehet, hogy ugye a 4. játékosnak is esik valami, és nagyobb a választék ? -
Én szólóban elsőre letoltam egyszál barbárral. És még csak azt sem mondhatom, hogy spec buildel, mert 5-ös valorral mentem hozzá normál játékkal. (voltak championok amiken előtte borultam jópárszor). -
Sunrider924 #38514 Inferno Butcher 3as coopba 8,5millio hp, dh(34k dmg) monk(18k dmg) barbar(full tank/stun/buffer)mar ketszer oltuk, mindketszer enrage timer hataran. Azon varialtunk hogy 4esbe kellene toljuk a jobb gear dropp-ert de akkor meg durvabb dmg kell, es ez csak act 1, ahogy ertem a hozzaszolasodbol akkor kesobb sokkal sokkal tobb dmg kell, de le van szarva, coopba/TS-en legalabb van ertelme. -
Nem a véletlenszerűség behozatala baj (ez nagyon jó lenne), hanem a kivitelezése:
- drop rate/érték arány
- statok egyhangúsága, nicsenek egyedi jellemzők, ami főleg a legend és set itemeknél hiányzik
- stat generálásnál semmilyen szempont nincs figyelembe véve (pl. hogy olyan statokat adjon, melyek egymást kiegészítik és nem lesz 2-3 felesleges belőle, mert rárak olyanokat, mint +str, +int, +dex. Nevetséges.) -
Inferno Azmodan halott... viszont elég vicces hogy értelmes cucc nem esik napi 6-7 óra farm alatt.. arról ne is beszeljünk hogy act 3-tól a sima fehér mobok 100k-t vernek.. a champion packok meg kb felejtősek.. főleg 4-en coop-ba... act 4 meg kb lehetetlen a sima tűz a pályán 75k-t sebez... nincs bajom azzal hogy nehéz... de könyörgöm hogy vigye az ember végig ha minden kari one shot ? van itt még mit csiszolni a játékon.. főleg az itemeket kell feljavitani.. mert kb a seteknek értelmük sincs...
inkább megyek kék fegyverrel meg full rare cuccba... infernon a bossokal nincs baj.. igazabol ts-el elég könnyen fekszenek.. persze ha mindenki tudja merre mikor.. és nem tolos :D persze ha eltalál valami cucc akkor ott is instant die... de legalább azoknak a hpja lefele is elindul... nem úgy mint a vampiric vagy fast regen moboknak...
-
jobbulást
vegetálj nekem valami 1000+ dps-es rare bowot, és jól jössz ki belőle -
Az ugy mar érdekes eset :) Összességében nem találtam jobbat, ahhoz képest hogy fehér volt olyan statot adott amit meg egy kék se tudott pótolni. -
Ezzel egyetértek.
Minek vannak benne, ha egy mezei kék sokkal jobb statot ad? Csakhogy legyen története?
Pl a legjobb kétkezes kard 600-700 dmg-jű. Egy mezei kék vagy egy sárga 1200-1500... Akkor ki akar legendary-val mászkálni? Csakmert van története? -
Hat en pont erre gondolok, hogy elveszik a rare/legendary mibenlete, ha a satatok rajta egy alap feher targyeval vetekszenek. -
Nem
sehogy se jövök ki jól belőle így, hogy 20%-on vegetálok örülök, hogy élek :P
-
malystryx #38506 Jó kis oldal, remélem hamar lesz Monk is, Köszönjük szépen :) -
Főleg hogy most beszéltük éjszaka, hogy jófejségből 100-ból 99 SZAR :D de ahogy látom, szépen kikerekedett ez a "szar legendary/drop" téma, helyes. Mert ez minden, csak nem jó, főleg egy D2 után. Sajnos. -
nájn, magyarázd kérlek!!
-
de ez level 60, és már tökig farmoltam infernot :)
normálon még so-so érthető (bár a végére illene nem fehér fegyverrel menni, ez tény)
bossok se dobtak semmi jó fegyvert? normálon 1. dropra még szoktak egész jókat -
Ne trollkodjál még nem vagyok teljesen józan a hétvége után :P úgyis ráértetted nem ? 
-
Egyébként én is egy fehér alap(1-hand) spikeal mentem a végig (normal, első végigjátszás) mert nem találtam jobb kéket se. -
Aspyrin #38500 ne zavarjon: lvl 51 barbárral szinte csak magic cuccokkal 1.100 a sebzésem :))) -
who am I 7 #38499 ez nájtmérbe még nem is annyira idegesítő..inkább infernóba.Semmi kihívást nem érzek, és egyszerűen agyatlannak tartom.Hogy a mobokból nem esik olyan loot amivel esélyed lenne az elitek ellen (de az elitekből sem esik)..act2-be vagyunk, de tiszta gáz.Act1-ben ilyen max 600 dps-es (csak) kalapácsok estek a DHámnak..gigalol.Pedig nem egy elitet öltünk meg és plusz buff is volt az mf mellé...2 kezes használhatatlan íjjak max 500 dps-esek estek és max kékek..Szóval kicsit olyan érzésem van evvel minthogy, emeljük meg millós értékre a mobok hp-ját, de a fegyverek legyenek -5 szinttel kisebbek, árusoknál -15 szinttel és akkor az hú de nagyon jó lesz.Annyira jó, hogy overgear nélkül, nem fogod tudni megcsinálni elitekkel együtt :D meg amilyen kombókat ráraknak az elitekre vicc kat.
Még d1-ben, még a kovácstól is tudtál az adott szintnek megfelelőtt szerezni vagy a dungeonból..most csak 2 acttal későbbi itemmel sem tudsz normálisan boldogulni :D a prefixek pedig 1xűen f0sok.ez nem kihívás ez egy f0s :D -
Susarc #38498 akarsz venni egy fél kg kenyeret meg 20dk téliszalámit...,de mikor a boltba mész az eladó elédbasz 50dkg tepertőt,2 zacskó rizst,1 mustárt,1 mosogatószert meg egy üveg citromlét....szted?:D -
8-10-ből 3-4 használható? olyat hogy kell?
-
Ez meg vasarnap tortent... Most vennem kellett 2 kardot 550k-t elkoltottem, mivel nem tudnek haladni, gyakrolatilag nullaztam magamat. :P -
Amúgy szerencse kérdése az egész. Van hogy nekem sem esik semmi értelmes van hogy napi szinten 8-10 rare dropp amiből 3-4 upgrade és használható is a többi vagy haveroknak vagy zúzda
-
Sunrider924 #38494 Nem ertetted meg a lenyeget. Nem a hasznalhatosagrol ment az ertekezes hanem hogy a targyak ereje a ritkasagukkal egyenes aranyban novekszik. Az igaz, hogy a random stat generalas miatt a rare legtobbszor ritka szar de a gear besorolasban van egy aprosag amin atsiklanak sokan, a magic cucc max 3 stat soros, a rare mar lehet egeszen 7 sor is ( volt mar ilyen nalam) es legendary meg ennel is tobb. Persze ez is loszart se er mert kapsz 8 sor random szart a legendary cuccodra. De stat mennyiseg szempontjabol ertheto a kulonbseg, remelem. -
*Lvl 11, sorry :) -
item témához: engem igenis zavar, hogy még mindig vannak rajtam kék itemek, mert nem találtam jobbat :\
-
Wowrol nem tudok nyilatkozni,sosem jatszottam, de amit irsz meg rendben is lenne,ha ugy lenne. -
Még mindig Diablo és nem "MMO" random drop pown :] pont azzal ölték volna meg teljesen a játékot ha fix droppok lettek volna...
-
Nálam még az is ritkábban (rare rare :) ). Lvl1-nél fogyott el a türelmem, wizardomnak muszáj volt vennem egy botot ah-ból, elég vicces volt, hogy még mindig baltával rohangáltam mert nem esett semmi wand csak az alap volt meg. Előző végigjátszásnál persze kukáztam egy halom cuccot , nem gondoltam rá.