78998
  • Aradebil2
    sztem csak szimplán arról van szó,hogy aki nem wowból jött(pl én),annak meglepő hogy ennyi accot törnek fel, de wowosok ezt nagyon jól vágják, és mint láttátok ezt blizz ezt elég jól kezeli, aki végigcsinálja/kitölti a "help i got hacked" szarjukat visszakapja a cuccait/goldját rövid időn belül. hackerek ráálltak a d3 acccokra is ezt nem is tagadják. azt tagadják h az adatok az ő részükről szivárognának ki. btw a server issues sztem szimplán a laggokról/ah szarakodásokról szól
  • Tatyla
    ismet leirom aki gyengenek erzi meg magat infernora,farmolja a pokcsajt meg azmodant hellen 5x NV egy run 30-40 perc
  • mucsácsó
    mekkora egy kikúrt nagy vicc... :| és tényleg...simán beírva meg caps lockal is megeszi...úristen :D pont a blizzard?! hol élünk bazdmeg?! és akkor csodálkoznak, hogy sorra tördelik fel az accocat... undorító, egyre inkább úgy érzem, hogy felesleges volt megvennem ezt az egész szart. :D
  • Carlos
    Nem, én csak arra utaltam a magam módján, hogy nem feltétlen kell elhinni azt, amit leírnak.
    (Lehet, hogy igaz és tényleg nincs (és nem is volt) ilyen probléma, de azért én(!!) fenntartással kezelem).
  • Carlos
    battle.net jelszavadban tök fölöslegesen van kis és nagybetű igen.
  • Carlos
    Ugye-Ugye...
    Erről beszélek...
  • Aradebil2
    fasza, akkor tök fölöslegesen van nagybetű a jelszavamban lol:D
  • botyika
    ja, ha te a blizzardot egy politikai pártnak tartod akkor csak gratuálni tudok. sztem jobb ha befejezzük ebben a témában a beszélgetést :DD
  • seaedge
    OMG, simán megette a capslock-os jelszót.
    Nincs olyan jelző, ami kifejezhetné e noobság mértékét.

• gosumofo
    forrás: ő meg 2 haverja még kanin nyomja a d2-t, de egy 4. embertől is hallották hogy még fel van neki telepítve
  • PiszkosFred
    Linket pls, ez engem is erdekelne, de csak akkor, ha hivatalos az info, mese nem erdekel. Koszi.
  • gosumofo
    be KELL vállalniuk, usa-ban olyan perek lennének hogy vége a cégnek
  • cataflam02
    ez 1 nagy kamu.
  • Agaba72
    Ezt honnan veszed?
    Menj told a d2-t a helyett, hogy itt reszeled magad a d3-n.

(nagyon nem értek hozzá, de tán pont az ilyenekre szokták írni, hogy troll...)
  • Carlos
    Igen, és a FIDESZ is betartotta a választási igéreteit...
    Szerinted bevallanák, hogy elbasztuk és fixáltuk? Nem. És a Service Issue megnevezés ami majd jön az 1.0.2-es patchben szeritned mit jelent?
  • botyika
    blizz is ugyanazt mondja amit én. aki olyan hülye hogy vírusos a gépe, az ne csodálkozzon ha feltörik, man-in-the-middle-támadásnak pedig nyomát se látták, és egyébként is lehetetlen kb.
  • Szakesz
    Valamit biztosan... :)
  • Susarc
    hmm ezt azért nem hiszem...
  • botyika
    To that end, we've also seen discussions regarding the possibility of account compromises occurring in ways that didn’t involve these "traditional" methods -- for example, by "session spoofing" a player’s identity after he or she joins a public game. Regarding this specific example, we've looked into the issue and found no evidence to indicate compromises are occurring in this fashion, and we've determined the methods being suggested to do so are technically impossible.
  • yesname #38549
    Itt volt róla szó. Blizzard gyors volt:
    https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5152411602?page=2
  • Sunrider924
    Tudsz valamit arrol amit az elobb pedzegettunk, pro es kontra, hogy a coop lootja is skalazodik a nehezseggel? Melobol fel tudok neha lepni forumra es rovideket irkalni, de egy komolyabb kutatomunka most nem fer bele, csak majd delutan. Jol informaltnak tunsz, ha van referenciad errol, megkoszonnem.
  • Carlos
    Most ezt komolyan el is higyjük?
    próbáld ki a jelszavadat CAPS LOCK-al. Ugyanis lámáéknál nem case sensitive a jelszavad.
    Ezek után kicsit óvatos lennék az ilyen "nincs semmi gond a biztonsággal, vegyél authenticator-t" kapcsolatban.
  • Aradebil2
    fix rare drop csak normalon van bossoknál sajnos ( amit azért kapsz mert questnek ölöd elsőre) de ez sajna hiányzik nm és hellen, infernón detto:) de ott az NV már kompenzál
  • botyika
    utánanéztem ennek a man-in-the-middle dolognak amitől rettegtek, jól sejtettem hogy egy hülyeség.

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149181449?page=1
  • radeer
    ok, köszi..
  • Susarc
    és abból 13-at le is bontottál......:))
  • botyika
    szedd ki optionsban az fps limitereknél a pipát. nekem attól gyorsabb lett.
  • Sunrider924
    Igy van.
  • Carlos
    Nefalem Valor.
    Szerintem (!!!!!) nightmare-en is működik, csak nem látjuk. Sokat skillezünk, próbálgatjuk ilyenek. Aztán amikor lecsapjuk a Diablo-t jóformán 0%-al megyünk neki és nem is esik lószar sem.
    Énis így voltam vele 60-ig, amikor megjött a Valor és aztán már estek szépen 5-össel. Butcher Inferno-n pl dobott vagy 10 magic-et és 3 rare-t.
  • radeer
    Lenne egy kérdésem :
    Jelenleg egy intel Q9300 négymagos ( 2,66Ghz) procival és egy MSI 460 GTX -el rendelkezem. 4 giga RAm csücsül a gépben még..
    1680x1050-ben játszom és bizony nagy csatáknál néha van hogy érezhetően belassul a játék.
    Kérdezném, hogy igazából mi a gyenge a videókártya, vagy inkább a proci ?
    Annyira lemaradtam ezekben a dolgokban az utóbbi időben, hogy nem tudom ma melyik irányba kellene fejleszteni ( prociban és videókártyában )például ehhez a játékhoz. Köszi a segítséget...
  • Masakari
    Nekem az a fura hogy normalon meg esett rare item a bossokbol,de nightmaretol kezde csak kek itemek esnek es max 2-3db. Ehhez kepest meg latok masoknak belinkelve a kepeken olyat hogy 5-6 kek meg 1-2-3 sarga a bossbol..valahogy nem ertem a dolgot....
  • Sunrider924
    Oks, akkor utananezek es meglinkelem mi az eredmeny, mert en pont az ellenkezojerol tudok.
  • Susarc
    hivatalos infó van róla,hogy coopban nem esik más loot.....
  • Masakari
    Hegi amugy most itt a tobbeseggel ertek egyet,hogy az itemek nagyon szarul vannak beallitva,tok egyhangu mind stbstbstb sztem kb mar mindent leirtak korabban rola a tobbiek szoval felesleges koptatnom a kezem. Dio2 ezerszer jobb volt ilyen teren...
    :(
  • Sunrider924
    Nem jol mondja, a felskalazott bossok droppja is fel van skalazva, menjel solo akarmit nezd a looton a statot pelda kedveert inferno Butcher soloba dopbja a 60-80 dexes akarmit, 3as coopba ez a szam mar 125-50 dex-re ugrik. Mar regen kitargyaltuk hogy ez az egyetlen ertelme a nehezitett coopnak, a jobb loot, mielott valaki belemkot, 157 dexes csizmam van, coopba esett. Coop 3as hell az majdnem ugyanaz a loot mint inferno solo, ki lehet probalni.
  • Masakari
    Valamilyen szinten mar a kezdetektol fogva nem az :DD
    Nem baj ez az animacio gond kevesbe zavar,mint a gemek meg az itemek koruli baromsag,remelem hamarosan javitanak rajta valamit vagy nem lesz hajam hosszu tavon....:)

Aradebil thx a linket:)
  • Maak
    nem, a "tipusaval", de kar ezen lovagolni, majd megoldjak,vagy nem...de ahogy olvasom nem csak nekem van ezzel problemam :)
  • Maak
    Wd-nel, meg sztem wizardnal is a fegyo csak stat miatt van nala, botos monkot meg nem lattam de fist weaponnel jol nez ki.
  • Hegi90
    Tehat a nevevel van problemad?
  • Aradebil2
    Item tierek infernón