78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Ennyi, köszünjük. Igazából józan paraszti ész is az diktálja, hogyha már 2 lehetőség van karakterekből (kisbetű/nagybetű), akkor már hatványozódik a lehetőség, ahogy te is leírtad szépen. De éljen a Blizzard, ő mindent jól csinál... ;) -
vkinek erro 3003 service unavi... ?? kb 20 perce nem tok belépni :S. -
Sunrider924 #38646 Az inferno specialitas, nem engedi hogy vegtelensegig kiteoljad a championokat. Vagy megolod idon belul vagy radrakja a bleed dot-ot. Azt amugy ki lehet kerulni, meghalsz es megvarod amig resetelodik a hp-juk, es a kovi probalkozasra mar nem lesz rajtad. Mi multkor azon szorakoztunk hogy egy 4es champion packbol kb mind 10% alatt mar es jott a dot, erre barbar eltolja az osszes menteset, en monk-al detto, es meglettek fektetve. -
Jhah, igazából attól függ, milyen fegyver kategória (axe, sword, polearm, dagger (ez a leggyorsabb)) stb...) +ha még esetleg van + x% attack speed bonus rajta, akkor méggyorsabb :P -
LittleBirdY #38644 Majd én. Tegyük fel, hogy a jelszó nem case sensitive, pl mint a battle.net esetében (mindent nagybetűre konvertál). Most tekintsünk el a speciális karakterektől, tehát csak a betűket és a számokat nézzük. Azt is tegyük fel az egyszerűség kedvéért, hogy nem hash-elve tároljuk a jelszavakat, hanem plain text, tehát szépen elolvasható.
Ebben az esetben ha csak az angol abc betűit, és a számjegyeket használjuk, akkor egy 8 karakteres jelszó brute force feltöréséhez 36^8 lehetőséget kell végigpróbálnunk (26 betű és 10 számjegy). Ez kiszámolva ~2.8*10^12 lehetőség. Ha azt nézzük, hogy egy mai átlagos processzornak két magja van, és mindkettő kb 2.4 Ghz teljesítményre képes, és egy órajel alatt el tud végezni 1 műveletet; valamint feltesszük, hogy ez a teljesítmény dedikálva van a brute force-ra, tehát nem kell más folyamatokkal megossza a teljesítményét, akkor ez 2,4*10^9 művelet másodpercenként. Így 1167 mp alatt fel lehet törni egy jelszót, ami nem sok idő. (19 perc)
Ha most módosítjuk az autentikációt úgy, hogy case sensitive legyen, akkor a 36^8 lehetőség újabb 26 karakterrel nő, (nagybetűk - 26 karakter; kisbetűk - 26 karakter; számjegyek - 10 karakter), tehát már 72^8 lehetőségnél vagyunk egy 8 karakteres jelszó esetén. Ez ~7.2*10^14 lehetőség. Az előbbi processzorral számolva ez már 5015 perc lenne. (~3,5 nap)
Persze ez erősen absztrakt leírás, mert nem vettük figyelembe a speciális karaktereket, illetve egy battle.net autentikáció néhány próbálkozás után valószínűleg kitilt, illetve nem is lehet másodpercenként néhány milliárd lehetőséget kipróbálni az internet sebességéből adódóan, de ha mondjuk valaki megnyomná a battle.net szervereit, és mondjuk kiszedné a user hash-eket, akkor lényegesen egyszerűbb feltörni egy case insensitive jelszót offline, mint egy case sensitive-et. -
De ha rámész a védelemre (shield) akkor marad sebzésed? -
Masakari #38642 2 dolog.
1: Az NV buff az mi is pontosan?valaki el tudna mondani?
2: ez a 2 kezes meg 1 kezes+pajzs meg 2 db 1 kezes el tudna mondani valaki hogy hogy megy a sebezes szamolas pontosan? mert nem igen vagjuk haverokkal. Mert latom most ez lett a tema,es akarhogy probaltam valaszt keresni ra nemigen jottem ra.. Csak az tunt fel amit lentebb irt vki hogy nekem is monkkal 1h+pajzs beallitassal jobb a sebzesem mint 2 db fist weaponnel,ami meg meg rohejesebb szamomra hogy kard/kalapcs esetben jobb a sebzesem mint fist weaponnel ami szerintem mar csak azert is rohejes mert a monk ugye az oklevel harcol...genius blizzard... -
Hát igen, hangoztatták, hogy mennyiféle buildvariációt használhatunk majd, ennek ellenére minden classnál van vagy 3-4 kihagyhatatlan dolog és csók. ty -
Sunrider924 #38640 Az a nagy helyzet hogy meelekent nem engedheted meg magadnak a luxust hogy tisztan megusson egy champion mindenfele mitigation/reduction nelkul, mert az onehit KO. Az elbaszott random blizzard affix generator szereti azzal szopatni az egyszeri inferno farmert hogy nagyot uto meele mobnak ad 2 elemi sebzo affixet , melle wallert/jailert hogy ki se tudjal jonni belole, de ha megis akkor tuti teleporter vagy fast hogy kiteolni se tudjad. En kibirom shieldel mitigalva a 10 utest, de nem birom ki a dmg reduction nelkuli 4et. Ez van. -
Értem én, de azért nekem ez is érdekes. -
Gondolom oda majd szerez mas cuccot.
Lvl 60elott nekem is kb 0 resistem meg damage reductionom volt. (mostmar azert van, de meg mindig ugy dolok el act2be, hogy orom nezni :p) -
Most nem a dualwieldről beszélünk, hanem a kétkezes nagy eszközökről... -
Passzívjaim nekem is offensívek...
De ha legalább lenne egy értelmesebb pajzsom vagy 1kezesem akkor kipróbálnám. Vagy ha csak az egyik. De így kettőt kéne venni. Az meg kicsit sokba lenne. -
Monknál nekem van, hogy 1h+shielddel jobb a dmg-em, mint dualwielddel. -
Hell szint kb vicc kategória... halál nélkül is meg lehetn csinalni.
Persze elite-ek elég köcsögök.
De majd ezekkel a statokkal infernon mire mész...? :D -
világos, csak leírtam mi a helyzet :) én is inkább az offenzív buildet szeretném majd preferálni -
Anno se azt írtam, hogy ne lennének köztük jók, vagy használhatók. -
Az tény, hogy engem is lecsapnak a champ goup-ok... de valahogy nem sok kedvem van milliókat költeni arra, hogy kipróbáljam, hogy hogy menne shield-es builddel.
mert ugye akkor oda kell egy jó shield meg a egy jó 1kezes. -
jól látod, csak az arányok rosszak, ezért jobb a shield egyelőre, de ezt szeretné javítani a blizzard majd a következő balance patchben -
elméletileg de.
De kétkezesen is lehet attack speed. Én egy 1.16-os kétkezessel megyek, a leglassabb egykezes asszem 1.20-as. -
Halljátok! Mi a faszom ez az out of times debuff? Há baszki... eddig olyan jól haladtam, nem volt ilyen... most meg hogy a faszomba menjek tovább, ha elite pakk lever, mert 1. nem tudok elmenni mellette 2. nem tudom leverni, mert lejár az a kurva idő? Mikor rakták ezt be? Eddig miért nem volt? Bazmeg... -
az egy kezes fegyverek nem gyorsabbak, mint a ketkezesek? -
Ohh koszi:D -
Lehet, hogy majd kipróbálom, bár a kérdés az, hogy ok, hogy szép nagy a shield-ed, de nem mindegy, hogy az 100K hp-t 10K-nként vagy 25K-nként tudod eliminálni.
Tehát, mig egy 1+shield-el sebzel 10K-t így 10-et kell csapni bele. Ezesetben mondjuk elszenvedsz 10 ütést.
Míg 2 kezessel 4-et kell beleütnöd és elszenvedsz 4 ütést.
Vagy túl egyszerűen látom a dolgot? -
Jobb klikk a portréra felül, retrain. -
naja, használom amíg életképes. kicsit reménykedem benne, hogy ha pl ennek a psystarcraft tagnak is működik 2h-val az inferno, akkor csak összejöhet nekem is... emellett lelkiekben készülök az 1h+shieldre :( -
Segedeknek ujratanulni a skilljeit nem lehet,ugye? -
elective mode-ot kapcsold be -
Dondark #38620 Sok videóban látom hogy amit nekem csak az 1esre lehet kiválasztatni az másnak máshol van. Hogyan lehetséges ez? :D -
Sunrider924 #38619 Bossokat en is 2hval toltam, de championoknal baromira kell az a shield, hogy rohadjon meg a blizzard az anti meele felfogasaval. 2h-val 4,5k armor korul vagyok, shieldel 6,7k. Nagyon erzem a kulonbseget. -
Dr DeViLKiNG #38618 Azért van ám használható közötte. DH-ra például 8 helyre a legjobb a legendary/set. -
Hell Belialt leutottem, mint a budos szart. :-)
-
persze, nem azt mondtam hogy lehetetlen, hanem nekem pl sokkal többet számít az hogy +1 itemem legyen, mert hiába kvasok a dps a 2 kezesen, akkor is 2 slotot foglal, ami nekem nagyon böki a szememet :S [Psy is 2kezessel szolozta le inferno bossokat] -
"Én nem nézegettem az adatbázist megjelenés előtt, sajnos felkészületlenül ért a dolog játék közben :D"
-A legendary, és set itemek statjait a legutolsó pillanatban tették ki az oldalra. Nekem már volt egy tippem, hogy miért... -
2 kezes fegyóval inferno act 1 lenyomva.
Act 2-re még nem mertem bemenni. :) -
Jó persze, akinek keyloggere van annak úgyis mindegy. -
infernóra vissza fogsz állni kb az első képen látható állapotba:DDD 2 kezes fegyó rohadtul nem éri meg szvsz semmilyen kasztnak, 2slotot foglal, így gyak. fele annyi affixod lesz mintha használnál 2 fegyvert vagy fegyó+pajzsot -
Elég gyenge, keress rá AH-ban szerintem mennyiért vesztegetik. -
Dr DeViLKiNG #38610 A hack meg a keylog kicsit nem ugyanaz. -
It would take a desktop PC
About 6 sextillion years
to hack your password