78998
  • elitehun
    +1
  • Aradebil2
    nem az Ah nélkülözhetetlen a sikerhez, hanem a tradelés, amit az AH sokkal könnyebbé tesz. eléggé félrevezető a cím, szokásos diablo3.hu
  • Fpocok
    Főleg amikor visszateleportál tempest rush használatakor...
  • pisztácia
    Hát...ebben van valami...
  • Sunrider924
    En vadaszom az event-eket, ugyhogy a nekrot is megtalaltam. Sot, tegnap act1-be valami orult alkimistat kaptunk el utban Leorichoz.
  • Fpocok
    Én használom. Engem már SOKSZOR megmentett.
  • elitehun
    nekem ezt adta be először :P
  • Aradebil2
    act2 sivatagban a nekróról még nem láttam itt említést:) kurva jól néz ki,brutális nosztalgia lett úrrá rajtam amikor megtaláltam:)
  • Sunrider924
    Solo
    Coop
    A coop-hoz annyit hogy abszolute a csapatra van kiheyezve, overwave spamm hogy a dh masodpercek alatt lenukeoljoon akarmit, armort/dodgeot kiabal a barbar, es felvaltva cc-zunk, en blindolok amig a barbi stun cd-n van.
  • pisztácia
    Tuti, higy gyengítik inferno-t mert több fórumon is olvastam, hogy túl nehéz... kb olyan mintha hell után meg lenne vagy 3 szint, és utána jöhetne a mostani inferno.
    Nem beszélve arról, hogy nem csak solo-ba, de még csapatosan is aránytalanul nehéz.
  • sata75
    haha:) egyre gondoltunk:)
  • ToCsEk
    ezzel toltam act4hellt

• Sunrider924
    Na megtalaltam:
    "The drop system in Diablo works like a slot machine, the more drops you have, the greater chance you have to get something better. So the co-op situation is fine-tuned so that the chances of monsters appearing are higher."
    forras
  • Snomag
    Earth ally az most ideiglenes, igazabol csak a +10% HP miatt van, de ot biztos, hogy cserelni fogom valami masra, mert nem eri meg annyira.

Healing Mantrara a +20% resisteset hasznalom, az nekem bejon. Ez a build nekem leginkabb a HP regen kore epul. a Life per sec, life steal es life per hit miatt eleg sok helyzetben szepen stabilan tud maradni a HPm. Amikor meg megcsappan, serenity + healing mantra spam es az alatt a par mp alatt, helyre is jonnek a dolgok.

Igazabol fegyverfuggo, nem hiszem h ez mindig eletkepes lesz, de ACT 1be infernon meglepoen jol mukodik (life steales + life per hites fegyverrel)

Kesobb valszleg dodge lesz a fokusz.
  • sata75
    lehet, hogy már írtad, de belinkelnéd te milyen buildet használsz? illetve, hogy milyen statjaid vannak?:)
  • antgecc
    Dobsz egy buildet, hogy te mit használsz?
  • AntiHero
    Passzív skílek mik? Near of death pl felejtős Infernón mert semmi értelme. Pacifism meg alap :)
  • Sunrider924
    Ha megengeded ket szot szolnek a buildedhez, latszik a kep aljan. Earth aly, felejtos , egy utes akarminek mar act 1ben is. Healing mantra jol hangzik, de boon le van nerfelve hogy ne legyen jo semmire, a 20% resi runa az jo lenne, de irtora fog hianyozni hogy kevesebbet dodgeolsz. Amikor 50% dodge gearbe vagyok csak rohogok hogy Butcher nagy uteseit kidodgeolom, be van kapcsolva minden, es ropkodnek a dodge dodge dodge feliratok.
    Tulajdonkeppen ha neked mukodik az a build ugy akkor hasznald, nekem nagyon nem mukodott.
  • AntiHero
    Kevés dps. Arra gyúrjál meg a resi-re
  • Masakari
    th

En csak 1 passzivot talaltam ami 2 1kezesnel ad asszem +15% dodge chance-t ill 2 kezesnel a spirit regent noveli meg,ennyi...Most en is raalltam 1h+shieldre,most mentem at hell act2re. bar nem nagy a dmg-em mivel nem ahzok,megolne az uj item talalasanak az elmenyet,szoval van parszor hogy 1-2 pakk champnek tobbszor kell neki futnom mire fekszenek,de eddig mindent legyurtam ami az utamba kerult.

Dh-val most jelenleg 2 kezes nyilpuskaval csapatom mert annak van a legjobb dmg-e a talalt itemek kozul,de mindig keresem a lehetoseget dualwieldre meg ij-ra is,csak hat amilyen gyakran van jo dropp......
  • ToCsEk
    nah én is átértem infernora

butcherig elég lesz soloban? vagy felejtős? 20k hp

tudom lenne még mit turkálni ahban :(
  • Carlos
    Butcher elsőre megvolt gond nélkül.
    A champ group-ok némelyike okozott csak problémát:
    Sebezhetetlen, magáhozrántós, földrelézerezős és klónozós.
  • Sunrider924
    Most meg fogsz lepodni, ha le tudtad csapni butchert , act 2be is boldogulni fogsz a bossokkal. En Khazim outpostig mentem, csak kicsit sokba kerult a javitas. Az a nagy baj hogy a +2 szint miatt a mereg/tuz sebzesu szunyogok/lasherek az act 1-es gearedbe sokkal nagyobbat sebeznek, maskulonben ugyanaz a kimozgod-a-nagyjat taktika kell oda is( 3 stackes NV buffom volt), szoval orulhetsz, mert neked (is) mar csak gear kerdese es johet act3.
  • Snomag
    a legyek jok :D

A sok res, meg hp mellett, nekem a life steal tunt meg nagy segitsegnek. Csak a dmgm keves, de amugy alakul szepen lassan ( kep )
  • Carlos
    Akkor asszem a közelébe se megyek egyelőre az act 2-nek...
    Az első légy első köpésére borulnék úgyhiszem.
  • gosumofo
    gear check
  • ShaiHulud
    8100 armor, 60k hp, ~400 allres, 20% nonphysical csokkentos passziv, threatening shout es ugy halok mint a sicc act2-ben mar... nem tudom mit kene, 700-800 allres kell mar ide vagy mi a turo? es ofc kirohangalok a sok szarbol amit pakolnak :)
  • Carlos
    Mostanában álltam rá, de buffal olyan 200 körül van mind. Anélkül olyan 130-150.
  • Carlos
    Igen. És egy olyan cég (jelen esetben blizzard) akinek többmillió felhasználója van és nem case sensitive jelszóval dolgozik számomra a komolytalan kategóriába tartozik és ezután minden security-vel kapcsolatos kérdés/probléma kétkedésre ad okot az ő oldalukról.
    És inkább hiszek a cisco-s gyerek packet tracer-es felvetésének, mint egy kék postnak ami arról szól, hogy vegyél authenticator-t. :)
  • Fpocok
    Kurva anyjukat, amiért ezt kitalálták.
  • Mydgard
    Fogalmam sincs, addigra upgradeljuk a motyot. :D
  • Snomag
    kivancsisagbol, resistekkel hogy allsz?
  • who am I 7
    1: 30 percig megnő a magic és gold find-od asszem 18 vagy 20%-kal minden egyes elite pack után és ez 5x mehet.Szóval, ha megölöd az első elit
    pakkot és 30 percen belül még másik 4-et akkor 5x 20%-kal lesz jobb a magic meg gold find-od..ezután minden egyes elit pack "reseteli" a valort...és indul a 30 perc előről.

2. 2 kezesnél nagyobb a sebzés, de védtelenebb vagy...én azt mondom, hogy normál-nightmare fokozatokon még nem problémás..hellen már problémásabb az eliteknél, infernon meg már sima moboknál is problémásabb lesz (főleg act 2 után), hacsak nincs 100% damage reductionod és dodge chanced :D a dualwide (2 kézben 2 fegyó) az meg asszem csak az attack speedre megy meg lehet egy kis plusz dps..de ha pl van dex vagy str a shielden úgy lehet még 1 kezessel is nagyobb dps-ed lesz..A weapon specializáltság nem lett túl kiforrott a játékban :D igen, az lenne a normális, ha az öklös fegyókkal erősebb lenne a monk...de legalábbis lenne ilyen passzív skill hozzá(?) lehet, hogy van, nincs monkom.Én shield + 1 handdel megyek...jól jön a blokk.
  • LittleBirdY
    Mellesleg ha valaki érdekel, akkor itt van egy jó kis leírás egy ex-blizzardos tollából, hogy is működik a battle.net authentikáció.
  • Carlos
    Nálam 5-ös valor-ral butcher kábé az amit írtál:
    33K hp, 19K damage, 5-6K armor és lecsaptam mint a szart.
    Az odajutás már más kérdés volt, mert a champ group-ok többször hazaküldtek, de pár próbálkozás után mentek.

De félek az ACT 2-től amiket hallok a haveroktól, hogy úgy lecsapták őket, mint a taknyot.
  • mucsácsó
    Bennevan...és ha tényleg így van, akkor valamelyest megértem, hogy ezzel próbálták elkerülni ezt, viszont ez így egy plusz rés a pajzson ha úgy nézzük... csak tudnám, hogy az ilyen balfasz emberek minek játszanak, ha a saját(!!!!) jelszavukat nem képesek megjegyezni...

• Snomag
    hmm, akkor lehet, hogy a 6k sebzes volt tegnap nekem a baj ott? :p
  • Carlos
    Felvethetné valaki a hivatalos fórumon, hogy ugyanmár blizzard, miért nem case sensitive a jelszó?
    (otthon van az authenticator-om, csak read only vagyok a hivatalos blizz fórumon)
  • Sunrider924
    1h + shield komboval van 11k damagem unbuffed. 600dmg axe es 1200armor shield. Ezzel mentem Butcherig. Volt melle 45k hp is. Ez mindenre eleg volt kiveve Butcher enrage timerjet, akkor teljesen atoltoztem/gemmeltem, 28k hp es 16k unbuffed dmg egy 900 dmg-es 2h-val.
  • Carlos
    Szerintem (!!!) azért nem case sensitive, mert egy tonna mail-t kaptak annó a wow-osoknál, hogy nem megy a jelszavam, reseteljétek! És általában kiderült, hogy 50 panaszból 40 arról szólt, hogy be volt kapcsolva a caps lock.
    Ezért így kerülték ki a nyávogását a sok faszlámának.