78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Szakesz #38728 Nem ütnek meg egynél többször, de az előbb egy elite mob leköpött, - miután kihányt magából pár zombit - és igen meglepődtem, hogy maradt kb. 10K Hp-m, szóval még egy ilyen figyelmetlenség, és alulról szagoltam volna az ibolyát.
Azt meg sajnálom, hogy OP a DH, mert direkt azért ezzel kezdtem, mert az előzetes felmérések alapján ezt preferálták a legkevesebben, ergo ez tűnt a leggyengébbnek, aztán pont fordítva alakult. -
Én defaultbólt törlöm. Név alapján ha ismerem az embert, esetleg innen ismerős akkor felveszem.
De csak azért, hogy egyel több legyen akivel nem játszok annak nincs értelme.
De most az, hogy Józsi#1234 sg.hu az úgy megy a kukába mint a csuda. -
Valakinek nincsen véletlenül elfekvőben egy D II + LoD cd kulcsa amit kölcsön adna?
Két cimborámmal szeretnénk LANozni egyet, és Battle.net-en lenne az igazi, de az egyiküknek nincs eredeti játéka. Természetesen semmi sem garantálja így vadidegenül hogy a kölcsön végén visszakpja az illető a CD kulcsát, erre csak a szavamat tudom adni, más biztosítékot sajnos nem, de akinek ez elég, vagy esetleg úgysem DII-zik már, az kölcsönadhatná. Esetleg még egy ncore meghívót fel tudunk ajánlani cserébe :)
Akiben megvan a vállalkozó szellem, írjon egy üzenetet :) -
Igen, és ha megnézed a droppot, akkor azt látod, hogy esik 3 kék... hűűű...
Tehát odaszalad, átbuilder a tuti diablo kill set-re és lecsapja... Ez aztán a teljesítmény. -
Sunrider924 #38724 Ja lenne megy egy apro keresem azokhoz akik friend requestet kuldenek sg.hu kommentel, ha radirok amikor online vagy legyszi valaszolj egy hellot vagy hogy mit szeretnel, ellenkezo esetben torollek a friend listemrol. -
-
eLiXir #38722 az a gond, hogy mindezt úgy mondod, mintha micsoda nagy dolog lenne, már nem kevés solo inf diablo kill video is kering a neten, ha gondolod szívesen boostollak némi goldért cserébe. -
Sunrider924 #38721 Abbol amit irtal senki sem fog rajonni, hogy egy champion mobrol beszelsz, akinek vagy invulnerable minion affix van vagy shieldinget hasznal. A boss mindig sebezheto de az affix miatt az addjai nem. Ha meg shieldinget hasznal vard meg amig a zold ragyogas eltunik es akkor nukeold le. Amig rajta van a shielding addig felesleges barmit is nyomni ra mert immun lesz minden cc-re vagy barmire. -
XD
ez nem megy -
is világis volt* -
Értem értem... zárójel nélkül isvilágis volt:D -
De érted...
Barbár és a másik kari lesz a vari. (warrior -> barbár) -
cookac2 #38716 Van egy íjász, akin egy immun pajzs van és nem tudom még megsebezni sem. Mi a titok nyitja? -
Ja így értem...:)
Csak azért kezdek másik karit is, hogy azért legyen valami változatosság is. Néha leszek Conan, néha meg Potter... -
Achievment. -
Sunrider924 #38713 Ha egynel tobbszor megutnek, akor sajnos benazol, barmilyen durvan is hangzik, dh-t lehetetlen megutni ha jol csinalod, dupla vault miatt tobbek kozott vagy smoke screen miatt. Bola shot lassit, caultrops lassit, megallit, passzivbol extra sebest ad a lassitott ellenfelekre, aktiv skillbol healeli magat a kiosztott sebzesbol stb. Akkora OP a dh hogy az hihetetlen.A hp-rol annyit hogy 28k kell a havernak coopba es neha meghal mert neki rangedkent nem jar a 30% dmg reduction, pont tegnap szova is tette hogy amikor o meghal mi( barbar/monk) meg birjuk 2-3 ticket, es hogy az milyen. -
"Nyomulsz a 2 ugyanolyan level 60-as acsira mi?"
Ezt a mondatot nem értettem...mi az az acsi?
-
Pontosan...:D
Ám hell sztem még könnyű is volt... leszámítva pár csapatos kék mobot, akiket úgy tudtam megölnim, hogy elvittem a kezdő pontra, és ott ki-be lépkedtem... bementem egy skill és ki, majd megint be, és ez jópárszor...:D
bezzeg a bossokat, meg úgy öltem, hogy odamentem és ütöttem megállás nélkül...:D -
Én special örülök hogy végre nem 8-10 óra játékidővel adtak ki egy játékot :] mire elérem inferno-t az lesz még pár hét HC karival :D -
Masakari #38709 Nekem Dh-val hell act1-en most olyan 13-14k hpm van kb(lvl54),de nem halok 1/2 utestol. A champ mobok neha olnek annyibol de ritka,altalaban tobbet birok,valami ott el van neked 'rontva'. -
aha...barbár pihen és vari az új kari... Nyomulsz a 2 ugyanolyan level 60-as acsira mi?
-
Sunrider924 #38707 Mert az a dolga, az earth aly az aoe tankol, a fegyvered sebesenek 60%at osztaj cleavebe. A bokkeno csak az hogy semmilyen mas statodat nem orokli ezert infernon a leggyengebb nem elit zombi is leuti egy csapasra. -
Megmondom mi lesz, addigra úgy felgear-eled magad, hogy megint 2 ütésből halsz.
Aztán visszamész Hellre és röhögsz azon, hogy itt hogyhogy meghaltál és fossá farmolod. :) -
Végülis lehet, hogy iagazad van. Így legalább rá vagyok kötelezve, hogy farmoljak. Utána biztosan menni fog, és ezzel ergó a játék szavatossáa is megnő...
Akkor velem volt a gond. De mind1, a barbár most egy kicsit szerintem pihen, és kezdek egy varit. -
Szakesz #38704 Én pont azon töprengek, hogyha Hell Act I-ben 2 ütésből halnék DH-val, akkor mi lesz Infernon? :)
Lvl. 51-es a karakterem 22K HP-val, de ahogy nézegetem itt egyes játékos statjait, ez Inferno környékén se lesz sokkal több. :) -
BongoBácsi #38703 Kösz a tippet ... -
próbáld ki nekem bejött, hellen bevált, ifnernon majd kiderül mire jó :D simán torlaszolt az utat elagrózta elvitte elitek 3.tagját a fenébe :D -
-
Azért 2 héttel a start után miért baj az, hogy nehéz sőt szinte lehetetlen inferno? Én ezt nem tudom felfogni most valakinek vagy kell a kihívás és akkor nem baj, hogy 1 hónap alatt se jut túl rajta vagy nem kell neki a kihívás de akkor mit keres infernon?
Most ezt úgy általánosságban írtam nem konkrétan neked címezve ;]. -
Ennyire op vagy? -
Mystic Ally mennyire erős ezen a szinten? -
Na most azht ne mondd, hogy indfernon is végigmentél solo-ba...
Másrészt, meg én se azt mondom, hogy legyen könyű inferno, de legyen benne valami esély is... hisz nekem jelen pillanatban sehogyse menne...
Nekem is kell a kihívás, de ez most nekem nem az, hanem tuti bukta...
Igaz, most én csak farmolni fogok hell-en act 3-at meg 4-et aztán majd később kiderül hogy hogy fog menni, de én szerintem is kicsit aránytalan inferno most.
Ám filózok, hgy kezdek egy varit. Valaki akinek van kis tapasztalata, írna egy low szintes buildet? Megköszönném! -
LittleBirdY #38696 Persze minden a risk analysisre vezethető vissza. Ha a Blizzard egy hashdump lehetőségét alacsony kockázatúnak értékeli, akkor természetesen nem érdemes szórakozni a case sensitive jelszavakkal. De ha látnak rá esélyt - ami mindig van, én tudom - akkor lehet, hogy érdemes lenne elgondolkozni a dolgon, főleg, miután elindul a RMAH. Most még kellemetlen, ha kifosztják az accountodat, elviszik az összes goldod, illetve cuccaidat, de az már egy másik lépcső, hogy a valódi pénzed is elkölthetik/utalhatják, ha megszerzik a jelszavad. -
Szerintem csináld meg 60at előbb.. akkor dől majd a pénz. -
BongoBácsi #38694 Sziasztok most értem át Hellre. Érdemes nightmaren megcsinalni a staffot a cow levelhez mert elég sok pénzbe kerül ? -
LittleBirdY #38693 A phising támadás egy teljesen másik vektor, az esetünkben nem játszik. (Ha valaki arra törekszik, hogy a usertól közvetlenül szerezze meg a jelszavát, akkor természetesen ez a célravezetőbb megoldás)
A második kérdésedre a választ pedig leírtam, hogy nem online támadás esetén van jelentősége a case sensitive jelszavaknak, hanem amikor egy támadó lehúzza a jelszó hasheket közvetlenül egy battle.net szerverről. Ez nem is annyira elképzelhetetlen, ha azt nézzük, hogy a WoW loginban benne hagytak egy SQL injection hibát. Ha ott van ilyen, lehet hogy csak idő kérdése, hogy közvetlenül egy szerver SQL adatbázisában is találjanak ilyet. Ha ez megvan, akkor mint mondtam, már offline, lokális gépen is lehet törni a jelszavakat, és ekkor bizony bejön a több karakter adta védelem. Erre pedig precendensként ott van a Sony PSN incidens.
A másik dolog, hogy mivel nyilvános mostmár az authentikációs folyamat, ezért ezt is kriptoanalízis alá lehet vetni, és megnézni, hogy mennyire biztonságos. Ezt is növelheti, ha nem konvertálná a blizzard nagybetűssé a jelszavakat. -
persze, ha van fasza tűzfalad meg antivirusod akkor nem kell félni, általában -
Ez a keylogger kuldes am,h mukodik?Akaratodon kivul is felkerulhet a gepedre? -
eLiXir #38690 a sok kis nyomoronc miatt fogják gyengíteni infernot, akik ha nem érnek 2 nap alatt a végére sírnak. én az első héten 2 classal is végig soloztam a játékot, igazi noliferként játszottam, de softcoreba már mindent elértem és simán végig rohanok az egészen 2-3 óra alatt, minden packot megölve. hardcore is where it's at. -
Dr DeViLKiNG #38689 2 kérdésem van:
1. Mikor érdemes egy kódot meghackelni, és mikor inkább 10000+ embernek phisinget/keyloggert küldeni?
2. Hány jelszó elbaszás után tiltja le a blizz az accot?
(segítek. 1: nem ilyen pitiáner 50 dollárt sem érő accountoknál. 2: 3 után már kéri a bnet a képi betűfelismerést, ahhoz meg sok szerencsét a hacker proginak(az megint más, hogy más ip-ről belépés esetén rögtön kapod a lockot az accra)
Szóval. Minek is kéne a plusz munka(support) meg a case sensitive pw?