78998
  • Aradebil2
    tök mind1 milyen accod van, be tudod optionsben állítani hogy milyen szerverre csatlakozzon
  • PiszkosFred
    Hat, a tobbseg szop infernon, a jelentektelen kisebbseg meg rohogve szolozza. Ez mar csak ilyen. A Blizzt mindig is a tobbseg velemenye erdekelte, meg akkor is, ha nem havidijas a game. Max ha nagyon belenyulnak infernoba, amely neked mar tul konnyuve valik, keresel masik jatekot. De addig muszaj lesz elfogadnod a tenyt, hogy a jatekosok 99%-a casual es tajekozatlan, emiatt szop infernon, amit a Blizzard orvosolni akar.
  • Dodo55
    Szerintetek ha írtam a bnet supportnak, hogy rakják már át a starterem Európai regionre mert az amcsi szerveren nagy a pingem, átrakják majd, vagy leszarják?
  • pisztácia
    Köszi szépen!
  • Snomag
    ..minden masra ott a mastercard :p
  • Carlos
    Valakit kiütöttem, sry.
  • who am I 7
    semmire..aranyra csak :D vagy majd rmah-ba mastercardra xD
  • Carlos
    Minden nem fizikai sebzés 20%-al kevesebbet sebez rajtad, ha távolsági támadást kapsz esélyed van +3 fury-ra.
  • who am I 7
    másrészről 100 millió arannyal overgearelve én is letudnám gyorsan, nincs ebben semmi :) azért egy végigjátszást megnéznék inf. act4-ről tőled, level act3-as mobokból pottyant cuccokkal
  • SuLtAN17
    Bizonyára végigszaladtál minden 2 hét alatt kisapám, ekkora kamut nem nagyon látott a topik. Azért kell nerfelni az infernot (én már nagyon várom), mert egyszerűen nevetséges, az nem skillcheck, és nem nehezítés, ha a sima ugráló majom rátámad a wd-re kivédhetetlenül (!!!), és egy hitel, jobb esetben kéthitel. Ha benne állok a tűzben, bármiben haljak is meg azonnal, de ez nevetséges, hogy átmegyek act 2-be wdvel 31 k hp 450 all res, 18k dps (soul harvesttel 27). Ez konkrétan így idiota, ahogy van, nem gear nem skill hanem semmi. Majd ha nerfelik, és mondjuk a desacrator sebzését növelik, hogy ha benneállsz 1 másodperccel többet, akkor ott maradsz úgy rendben van. De így mindenki skippel mindent, csak a bossokat nem, mivel azok mérföldekkel könnyebbek, mint a rare pack-ok, így lehetnek solo inferno diablo killek, tömegével ahogy te írtad. A véleményem az, hogy míg nincs fixálva az inferno főleg act 2-től felfele, addig nicns értelme szarakodni vele, inkább húzz fel egy másik role-t és élvezd a játékot infernoig.
    Köszöntem...
  • pisztácia
    Barbárnál, a Superstition passive skill mit ad?
  • eott
    De. Nagyon kevesen. És a gond a kommented minőségével volt, nem feltétlenül a tartalmával. Mondjuk feldobhattad volna valami érdemi információval, esetleg saját videóval, hogy te hogyan szólózod infernót 2-3 óra alatt. Mert bár szerinted nyilván nagyon menő le kis nyomoroncozni meg kazsuálozni mindenkit aki nem a te tempódban játszik, de azért lássuk be nem a te véleményed az etalon. Pláne ilyen alpári troll stílusban semmit mondva.

A további puffogtatások előtt meg olvass inkább hivatalos infókat.

1.9% of characters have unlocked Inferno difficulty.

• Snomag
    Hat a stilusodat paran fogjak ertekelni :D

Monkodnak a statjairol tudnal mutatni nekem egy screenshotot? Csak erdekelne, hogy mire is kell ragyurni a leginkabb.
  • who am I 7
    nem úgy beszélek róla, hanem úgy, hogy ha nem overgeareled a karakteredet meg nem mész coopba, nem csinálod meg.És most sem tudnád megcsinálni overgear nélkül, ebben biztos vagyok :D nem kell a nagy mellény :D
  • elitehun
    ja asszem már volt, de én még nem láttam igy forrással
    na akkor várunk egy kicsit a gemekkel
  • Carlos
    Énis elismerem, de a stílusát nem tudom elfogadni.

átfogalmazom:
    Elismerném énis, ha nem lenne ennyire bicskanyitogató a stílusa. Ebben a formában szerintem csak egy nagyarcú kis pöcs, akinek sok ideje van.
  • pisztácia
    Az is lehet, hogy ő is melózik csak vett ki szabit a megjelenésre...
    Ám, ha tényleg igaz amit írt, akkor simán beszélhet így, mert ő akkor tényleg pro... és elismerem, hogy tud valamit.
  • ZsZso
    Ha 13szor volt már, akkor most itt lesz 14x is :S.

Game Design Update

"Other areas of concern have been both the gem combination system and Blacksmith leveling and crafting costs. The intent, especially with the Blacksmith, is that he’s leveling with you, you’re able to use him as an alternate source for upgrades. Our design goal is that once you get to level 60, his recipes are actually good enough to help fill a character’s potential itemization gaps. To correct these issues, we’re looking to adjust the Blacksmith costs for training (gold and pages) and crafting from levels 1-59, and reduce the cost of combining gems so that it only requires two gems instead of three (up to Flawless Square). Both of these changes are scheduled for patch 1.0.3."
  • Pap1ka
    Tessék: Barbár

Azt még elfelejtettem hozzátenni, hogy viszem magammal az enchantresst, sokszor mentette már meg az életemet :)

• Aradebil2
    imba knockback van rajta egyébként:D
  • Carlos
    Az a baj, hogy túl nagy a pofád... már elnézést...
    Lehet, hogy te vagy itt a fasza, de a stílusod kicsit botrányos.

p.s.: A legtöbbünk itt melózik és nem egyetemista vagy gimis akármi, esetleg munkanélküli nolife...
  • cookac2
    Na... itt van
  • Carlos
    Ez nekem is megvan. :)
    Meg with original leg-je is, azis kétkezes asszem. :)
  • cookac2
    LoL, találtam egy fegyvert, aszongya 2-H sword...

• eLiXir
    wd/monk classal ment le minden eddig, AH-t még szép, hogy használtam, monkkal minden elite csapat lemegy, mert egyszerűen túl jó a gearem hozzájuk. lényegében először csapattal végeztem mindennel, utána soloztam, wd volt az első, monk a második. az a gond, hogy az itteni forumozok 99 %a casual és tájékozatlan, pont ilyen vagy te is. úgy beszélsz erről mintha micsoda nagy dolog lenne, pedig nem kevesen solozzák infernot simán.
  • Sunrider924
    Mostmar en is ezen a velemenyen vagyok, igy hogy van nekem is egy szelet amit farmolhatok, egyetertek, nekem nem kell inferno nerf.
  • Aradebil2
    azért ne hogy már a game hibája legyen,hogy csak 4 nap/7X óra gameplay után tudták leverni az ENDGAME főbosst... ne essünk már át a ló túloldalára. inferno egyáltalán nem lett nehezebb a szükségesnél
  • eLiXir
    mégis melyik mondatomból szűrtétek le ezt?
  • Carlos
    Jól hangzik... Tudnál adni nekem egy pontos skill kiosztást?
    (hazaküldeném magamhoz)
    Amúgy a skill-ek többsége egyezik nálam, de earthquake az nem fért be.

Ilyesmivel megyek most Inferno Act 1-en. (solo, normál játék, groupok + butcher)
  • who am I 7
    Mert te aztán nagy pro lehetsz...gondolom te már minden kaszttal végigtoltad infernoba is, nyilván AH és segítség nélkül..sőt minden elitet letoltál, és csak az adott pályán lévő lootokat használtál :D ühmühm :D hagyjad már csipkerózsikát meg a hülyeségeket.Az inferno aránytalanul nehéz, helles droppok xarok hozzá, ezt nem nyomik mondták..másrészről, jó...üssél egy szörnyet 5 percig, de nekem ez rohadtúl nem innovatív, hogy kb az a különbség a normál és inferno között, hogy ugyanazt a szörnyet 10x-20x tovább ütsz, ellenben a dropja xar :D ...Lehetett volna több fantáziája blizznek ezen a téren.Talán annyi, hogy ilyenkor már az összes skilled megvan.

A videókról meg megvan a véleményem...az a method klán vagy mi..az is órákig probálgatott 1 bosst...eliteket meg amiket ki lehetett kerülni mind kikerülték :D:D:D de nem azért mert bénák, hanem mert szvsz fölöslegesen nehézre sikerült az a szint.Ilyet én is ki tudok találni nagyon kemény szintnek, hogy a moboknak végtelen hp-ja legyen meg 1 milliós sebzése :D:D innováció=0.
  • elitehun
  • Pap1ka
    Ilyen esetekre az a megoldás hogy odamész, alájuk vágsz egy eathquake-et (illúziók és + minionok ellen is hatásos), közben frenzy vagy cleave (attól függően melyiket használod) meg revenge life steal rúnával. Ha összejött a fury a wrath of the berserkerre akkor elnyomod azt is és bedarálsz mindenkit. Ha közben leesne a hp-d elnyomsz egy ignore the paint amin szintén life steal rúna van. A hatodik skill pedig legyen war cry resistes rúnával. Nekem act 1-re ez a nyerő kombinációm. Szinte mindent bedarálok így elsőre. Amit meg nem azt úgy hogy leszedek halálomig annyi addot amennyit tudok és nekiugrok mégegyszer.
  • Sunrider924
    Meggyoztel.
  • Carlos
    Hehe...Tegnap TVelvet kollégát boldogítottam egy érdekes csapattal:

1 elit és haverjai (4-en összesen) és egy champ group (3-an vagy 4-en nem emlékszem) egy kupacban. Rached mother-ek (zombihányós csajok az ACT1-ben). Namost. ezek a k***k 3-at hánytak ki a földre egyenként, és még köptek is. 7-8x3 zombi nekemesik borultam mint a picsa. Aztán egyesével ki lehetett őket halászni, de így is borultam vagy 5-6x.
  • cookac2
    Rájöttem, idézett lény volt, ráadásul 4en voltak. Megöltem a főnököt és eltűnt mind. Rosseb egye :D
  • Carlos
    én csak akkor veszem fel, ha ismerős a neve. Ha épp olyanom van akkor becsekkolom itt, hogy ismerem-e.
    Eddig 4 kérésből 3-at csipőből egyet meg lustaságból töröltem. :)
    Semmi személyes, csak nem szeretem a sok "idegent" a friend listemben.
  • Sunrider924
    Azert az hogy egy class OP es az hogy ki is jatszod maximalisan az ket dolog. Szoritok neked, a tankosba nagyon durva teljesitmenyt toltal, lassuk itt is menni fog? En drukkolok :)
  • Sunrider924
    Most csekkolom a battletag listan aztan eldontom.
  • Aradebil2
    tehát vetted te is goldért diablo wp-t, legyaktad, és befejezted infernót?:D LOL
  • cookac2
    Szal egy sárga elit íjász. Már feareltem stunoltam, csirkévé változtattam, disznóvá is de semmi. Folyton pajzs van rajta és kurva idegesítő. Tűz, méreg, fizikai sebzés meg sem hatja.