78998

Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
F5 -
Ry0K3N #38807 imgur..... -
engem most beengedett, elvileg csak hajnaltól holnap 11ig lesz leállás -
intel, vital, resist, attack speed -
Még meddig nem lehet bejelentkezni? -
SuLtAN17 #38803 Infernoig mind1, utána meg már azért mind1, mert játszhatatlan...:D
Amúgy int, kivéve ha battlemage akarsz lenni, csak melee range-ű skillekkel. -
Wizzardnál szerintetek mit érdemes fejleszteni? inteligence és vitality?
Ilyen h dex meg strength ezekre fillért ne költsek? -
who am I 7 #38801 130-150%nál már a bossok 2-3 raret dobnak mindenképp.Legalábbis nálam kb annyit dobtak annyinál. -
who am I 7 #38800 És arra nem gondoltál, hogy azért nem elég még act1-re sem, mert hellbe azt dropolta a játék nekik?magyarul f0st?2-300as mf nélkül normálisat nem dob..márpedig, casual nem biztos, hogy mf + vn-re fog menni rögtön..nem tudom, hogy őőő ez mennyire jó...játék tartósságát illetően jó, élvezetét illetően nem biztos, h jó, ha xart dob általában.Hellen már lehetnének "kicsit" jobbak a droppok.
A legtöbb fan tisztába van vele, hogy melyik stat kell melyik kaszthoz, ez nem nagy kunszt, főleg így, hogy a játék maga osztja el...így láthatja is, hogy mit kell fejleszteni...bolondbiztos.Skillekhez sem kell különösebben nagy búvárkodás, az all resistből meg megint egyértelmű, hogy jó a sok.
Nem mondom, hogy a trade megvetendő..mivel én is tradelek, de nem nevezném nyomorékoknak azokat, akik nem 300as mfel szaladgálnak soloba az első karakterükkel már hellen...és mennek végig act4-en 100x azért, h legyen gearjük inf act1-re, hanem csak abba a szerkóba szaladgálnak amik coop után esegetett nekik.Persze, nem is azokra kell az infernot méretezni, akiknek semmi resistsjük nincs és a fő statot sem fejlesztik, de ez is azért van mert alap szinten szar a drop. -
do2 #38799 battletagra hogy lehet felíratkozni az sgn ?
-
Ferrari23 #38798 Ez a Valor buff vagy mi azt jelenti ritkábban kapok rare vagy egyébb , de jót? :D
Érdekes, hogy 135% al ló**** se esik , míg haver 0% al 3 percenként kap raret :D:D:D -
do2 #38797 Már nem azért de diablo 2 is nehéz ha nincs megfelelő cuccod hozzá.
-
mégsem annyira randomok a dropok? a srác a kettőt néhány perc eltéréssel találta:D -
Nem látod jól. Nem tudsz értelmezi fankid.
Keresd elő az összes D3 hsz-emet és rájössz.
90 órám van már a játékban (főkari most van hellen) és lesz még több is, mert élvezetes és szórakoztató összességében(!). Ezt többször is leírtam, de jól látom, hogy ezt nem vagy hajlandó megjegyezni vagy ezt SEM akarod észrevenni?
Nyitva van a szemem és ami nem jó benne, az nem jó.
Viszont amire jelenleg válaszoltál, ahhoz semmi köze annak hogy köpködök vagy nem. Azt fejeztem ki, hogy jobb lenne a játéknak, ha nem lenne ilyen lehetőség. Erről nem a játék tehet, de ahogy látom szerinted igen. :D:D:D
Az összes hasonló multi és MMO játékba lehet vásárolni valós pénzért virtuális pénzt, javakat.
Szóval két dolgot kéne megtenned: 1. megtanulni magyarul és 2. megpróbálni nem szelektív értlemezni, memorizálni. Szerencsétlen barma. -
eLiXir #38794 azokat "fikkantom", akik ennyi idő után sírnak, hogy nehéz az inferno, miközben ha végignézném a legtöbb gearjét közel sem lenne elég act1hez sem. minden egyes klassznak van egy két kulcsfontosságú statja és skill/passive kombója, ami nélkülözhetetlen, pl monknál life on hit, sok dex -> armor, attack speed (csak akkor ha van megfelelő mennyiségű life on hit) 35-40k hp elég ha van 800+ all res illetve spirit spent->life sem árt ha van több a passivenál -
do2 #38793 egy 60-s wizardnak szerintetek mennyi hp a normális ? -
jól látom hogy te minden egyes hozzászólásoddal csak köpködöd ezt a játékot?
vagy más játékokkal érvelsz vagy találsz mindig valami fikázni valót,a gyíkot mikor gyurmáztad ki utoljára? -
ezt írtam előbb, vagy 3rd party "cégtől" is vehette, de sztem senki sem olyan hülye amikor biztonságosan megveheti 3 hét múlva -
"goldot jelenleg csak farmolással lehet szerezni"
Bár így lenne... Jelenleg 4-5 dolcsi 1 milla. -
ne haragudj de nem értem mit mondasz. goldot jelenleg csak farmolással lehet szerezni, akkor nem értem a gondodat. nem érvényes amit csinált,mert AH-ból vette a cuccait?(gyakorlatilag tradelt)
casual is csak akkor tudja megvenni, ha van rá elég pénze. aki többet farmol annak több pénze van -
malystryx #38788 Hűűűűű akkor jobb fegyók kellenek, pedig ezeket tegnap este vettem a szintemhez mérve kb.... Bár csak fist-et néztem... Köszi :) -
who am I 7 #38787 nem igazán érted a lényeget...goldért, pénzért bárki tud a casualok közül is venni bármit.Ha ő kifarmolta 1 nap alatt, az összes jó geart, akkor tud valamit..de nem ez történt, mégis fikkantja többieket..mint valami nagy sztár :D -
Szerintem a sebzéssel lesz ... erősebb fegyóval toljátok.. haverom 44 Barb, plusz én 41 WiZ nekem 3300 dmg / 3900 dmg-vel toljuk... a tied a fele... és én se vagyok ki maxolva... így is soxor vízszintesbe tesznek -
és szted miből vette meg más gearjét? 3rd party boltoktól, vagy szimplán eladta az általa farmolt itemeket? -.- -
Szakesz #38784 Azt hiszem nem voltam kellően figyelmes. :) -
Blizz a farok rossz oldalán Koreában -
who am I 7 #38782 Nekem semmilyen kérdést nem kell magamnak feltenni.Ő megvette a mások gearjeit...nem izzadt vért 1 akttal 1 hétig soloba, hogy legyen gearje a köv akt-ra, ezért felemás az itteni playereket lenézni/szidni vagy mindenkit nyomoroncozni.Ezt bárki megcsinálja...eként én is böngészem AH-t, de nem szólom le az ittenieket, hogy esetleg nem tud egyedül tovább jutni és segítségre, tanácsra van szüksége.
Kicsinyes és egyszerű ez a felfogás..simán trollnak is beillik. -
nem. nekem pl a karaktereimnek 50%-a lockolta infernót, sőt ha nem bétáztam volna akkor pedig a 20%-a:) sok embernek van lvl 10 alatti karija amit csak kipróbált -
malystryx #38780 Urak!
2-en voltunk ma délután haverral nightmare szinten, mindketten 43-45 körüli szinten. Egyikünk egy WD, én egy Monk. Az act3-ban összefutottunk egy sárga (gondolom ez a champion) csontival, és vampiric tulajdonsággal rendelkezett. Vagy 15x álltunk neki, és egyszerűen nem tudjuk lenyomni. Mindig visszalopja a hp-ját. Kicsit idegesítő, ott is hagytuk a pékbe. A kérdésem a következő, bár kitaláljátok, milyen skilleket ajánlotok, ill. mit rontunk el? 10k fölötti hp-nk van és 1500 fölötti sebzés legalább.. -
Szakesz #38779 Nem pont fordítva? -
az se szar :D -
azért csalóka az az 1.9, ez karakterekre vonatkozik, accountokat néznék sztem bőven 5% felett lenne ez az arány, lehet 10et is elérné -
Szakesz #38776 Azt javaslom, hogy fel kellene tenned magadnak a kérdést; "tulajdonképpen milyen hátrányom származik abból, ha ő Infernot szóloz/farmol?" Szerintem neked/nekünk ez csak előnyt jelent, lévén a jobbnál-jobb dropjai közül biztos akad egy-kettő, amit kitesz AH-ba, és éppen alkalmas a karaktered számára.
Szerintem ha igaz, amit mondd, akkor ezek alapján nem kellene kritizálnod - már csak önös érdekből sem. -
mindenkinek kva sokat kell farmolnia inferno actok között. szóval hajrá! -
who am I 7 #38774 overgearelt cuccba...ezt a causual playerek 100%ka is megtudja csinálni :D -
o dzsizász benne vagyok én n00b az 1.9-be.... 
-
valakinek az a szólózás ohgy átfut rajta és próbálja kikerülni a mobokat -
szerintem úgy értette hogy a karakterét tegyék át -
who am I 7 #38770 nem szóloz senki semmit röhögve..csak egyeseknek nagy a mellényük a semmire. -
Gondolom hülye kérdés de azért felteszem :)
Barbárommal elakadtam nagyon inferno act2-ben, gondoltam a farmolgatások közé beszúrok változatosságnak egy ranged karit, a wd életképesebb infernón vagy wiz/dh ami igazán játszik?