78998
  • ToCsEk
    nah jah könnyű a játék, sírok

jah igen szar a karim tudom kéne 20milla gold és 2hitelném a szarfaszuakat
    de vicces ám sárga gecin volt még lefogás odamentem meghalni 10x sárga minden cuccom 5k javítás után meguntam

ranged char started dh in progress
  • Broafka
    adok egyet
  • Broafka
    és a többieknek miért egy? :S baromira szeretnék most játszani, mert idegileg teljesen ki vagyok
  • BADE
    Sziasztok!

Vkinek nincs véletlenül egy fölös guest pass-a a játékhoz?
    Ha igen,megköszönném!(privi-ben elérhető vagyok)
    Előre is köszönöm!
  • TVelvet
    two girls, one barbarian
  • SpeedXHUN
    Wizzardnál a sok inteligence és vitality mit eredményez? Értem h az armor a védelmem,damage a támadásaim ereje, de ez a kettő mit segít elő?
  • setuh
    Valaki hell act2?
  • setuh
  • Mr_no_NaMe
    mi armorzat az O.O
  • RatBaG #38839
    Brazzers: Meet the twins

• Tyler Durden
    Nem csak te, nekem és haveromnak is ez van..
  • Broafka
    azért ez vicc hogy senkinek nincs ilyen gondja csak nekem itt a magyarok közül... a hivatalos diablo 3 fórum meg megint tele van rinyálva, hogy ugyanez a bajuk. Úgy tűnik ebben az idióta kaotikus világban már megint csak én szívok!
  • Dr DeViLKiNG
    Sok sikert infernos bothoz.
  • Broafka
    hát én baromira nem az USA szerveren vagyok
  • attes
    Asszem csak az USA szervert patch-elik ma.
    Elméletileg még pár perc van vissza, ha nem nyúlik.
  • Broafka
    én elindítotam a játékot, patchelt valamit, azóta nem indul el az egész...
  • cataflam02
    milyen patchelés ?
  • Broafka
    másnak nincsen problémája a játékkal? a patchelés miatt?
  • cataflam02
    szerintem ha azt mondom hogy leszarjuk.. akkor mindenki nevében beszélek..
    am meg WTB 700+ dps one hand intes attackspeedes fegyver
  • mucsácsó
    Oké, és ezt ki nem szarja telibe, már elnézést? Nem fog senki regelni a refeddel, ettől te ne félj. Viszlát, pussz.
  • Broafka
    azért neked is van ám pofád itt reklámozni a dolgaidat...
  • iliili
    OFF
    Sziasztok egy olyan játékról szeretnék beszélni,ami kicsit kilép a Diablo mögül,és egy teljesen más műfaj a sport menedzserség jön elő benne,irányíthatsz foci,hoki,kézi csapatot.
    A játékba ma már több,mint 600 ezren vannak,mi magyarok a 7.ek vagyunk,de nagyon kéne a segítségetek,hogy lehagyjuk a román,szlovák csapatokat. Mint mindenben ebben a játékba is fontos a létszám,több menedzser->több jó játékos. Akinek kicsi kedve erre is van annak ajánlom,én már 3 éve játszok vele és ennyi az aktivításom 5m 5d 9h 34m ott :D
    Ha megtetszett :http://www.powerplaymanager.com/r191050
    ON
  • mucsácsó

Hurrá, már vártam mikor jönnek a botok. (###va anyját az ilyennek...remélem kibaszkodják szépen azokat, akik ilyenekkel szórakoznak..)
  • Broafka
    az igen, nem tudom föltelepíteni az új pachet mert a win 7 kidob hibáva, a játéknak meg kell a patch, most mit csináljak?
  • mucsácsó
    Jaja, random. Olyannyira random, hogy én kb 30x próbálkoztam (nighton meg hellen is) - és baszott beadni. :D
  • Hegi90
    És még továbbra is fenntartom, hogy aki szerint a jelenlegi droprendszer egy szar, nem játszott (eleget) a D2-vel.
  • hawkie22
    A Developers Hell az random? Most vagyok barbárral Hellen, de csak 3 Crypt van.
  • Skynet85
    azért nem tudom miféle nasa szintű eltérések lehetnek régiok közötti adatbázisban ami miatt nem lehet írni egy auto migráló progit... nah de blizzard :) eddig is elvoltam usa szeron eztán is elleszek csak ez a downtime jött rosszúl.
  • Hegi90
    na tessék, teljes mértékben egyetértek vele

kiemelnék azért pár dolgot:
    "They've been listening to players complain for years about how Uniques, Sets, and then Runewords made the game bland, because everyone was searching for and wearing the same items, and how it put such a final goal on the game. People have been asking for Blizzard to make high-rolled Rares better than Uniques for a long time. So that's what they did, and now people complain."
  • attes
    Egyenlőre nem valószínű, de ha sokan sírnak talán változik.
  • Dr DeViLKiNG
    Szerinted ki fog vele ennyit szórakozni? :D
  • Skynet85
    szintén zenész... Vki aki kérvényezte hogy a karit rakják át eu szerverre sikerrel járt ?
  • j0nNyKa
    da görlz
  • do2
    a trade ablakban cak goldot adhatunk át egymásnak ? Cuccokat nem ?
  • Aradebil2
    akkor enter a címsorban:)
  • [UNQL]Echo
    Hali!

Ez a patcheles utani vegtelen ciklusba fordulo jatek nem indulas masnal is jelenseg?
  • attes
    ha nem tudsz belépni, akkor jó eséllyel te is USA szerveren vagy.
  • Dodo55
    Egyikőtök sem nyert. Úgy értettem, hogy az amerikai region lockot tegyék át európaira :) Kari átvitel sem lett volna rossz, de úgy voltam vele az már lehet nagy kérés. Szóval a lényeg hiába tudom átállítani, ha most átrakom európaira akkor loginnál kapok egy hibaüzit, hogy az acchoz nem tartozik D3. B.net acc managementemben is ott van, hogy Region: The Americas. Arra persze fel is enged játszani. De én meg nyilván az európai realmen szeretnék...
  • edios
    sziasztok,

elnézést ha noob a kérdés, de nem hagy nyugodni. :)

wizardnál nagyon sok skill azt írja h "deals x% weapon damage".
    ez a weapon damage pontosan mi?

a képen van egy kétkezes bot, 294-512 sebzéssel.
    ez sokkal több, mint az egykezes 160-311.
    ezek alapján akkor a bottal 2x többet sebeznek majd a skilljeim? :)

viszont a karakter damage majdnem 1 kilóval kevesebb lesz, ha a kétkezes botot használom, mert az offhandem annyi bónuszt ad. az offhand beleszámítódik weapon damage-be?

egyébként attack speednek mi értelme van blizzardnál, ray of frost-nál, disintegrate-nél stb?

köszi!

• Dr DeViLKiNG
    Attól az még forbid marad.