17
  • G_ArchAngel #17
    Aki játszani akar és perverz mazoista, vegyen PC-t, különösen Vista-val, aki meg már kicsit komolyabb ember és alkotni, dolgozni szeret, vegyen egy Mac-et - mindkét típusnak megvannak a vevői; sem Steve, sem Bill bácsi nem fog éhen halni:)
  • yard10
    jó nem kell szőrszálat hasogatni b**eg designmérnök:) azt kész f**ér kell még ilyenbe is belekötni

:) szép estét
  • R0sc0
    csak egyszer probálj ki egy macet pc után.
  • Omega
    Az Apple nem tudja/nem szándékozik lejjebb vinni az árakat, mert kisseb az eladott mennyiség.
  • The Termentor
    Ti mennyire szánalmasan ostobák vagytok...
  • Su0my
    hmm formatervező mérnökről csak én hallottam?? xD ennyit az okoskodásodról.. és ilyenért képes vagy kommentet írni...
  • Su0my
    te se használtál még sok apple terméket:) + sárga irigység :P
  • Gerygrey
    Mi a búbánatnak az apple TV-re LCD kijelző? TV-re van kötve, és az a kijelzője, nem? Inkább tegyenek bele DivX, x264 és full HD támogatást, lehessen iTunes nélkül is használni, és akkor még én is elgondolkozom rajta hogy vegyek egyet.

Az iPhone iránti lanyha érdeklődést pedig nem csak a 3G hiánya okozza, hanem hogy errefelé a fogyasztók valamivel tudatosabbak, nem csak trendiségre hajtanak hanem funkcionalitásra, és az ár/érték arányt figyelik. És sima telefonnak az iPhone kicsit drága, drága telefonnak pedig keveset tud, úgyhogy sem a hagyományos, sem a nagytudású készülékek rajongóinak nem kell.
  • Sanyix
    Én találgatok: szokásos semmi lesz az újdonság, valami közepes, vagy rossz minőségű dzsunka eszközt beraknak egy dizájnos dobozba, ráraknak egy almácskát, és 4x-es áron eladják az álomfogyasztóknak.
  • Yv@n
    "szerintem az apple mérnökeinek talán több fogalma van a designről mint neked"
    Az jó, csak ha a mérnök dizájnol az már rég rossz. az a dizájne feladata :)
  • Su0my
    Amúgy a cikkből nem derül ki szerintem elég világosan, de 12.1 colos MacBook Pro-t tervez kidobni az Apple, optikai lemez olvasó nem lesz beépítve, HDD sem lesz benne ezek szerint... Húú, ha tudná azt, amit a 15.4-es MBP, az nem lenne semmi.. :P Bár nekem túl kicsi a 12.1 col, a 13.3-14.1-15.4 az optimálisak szerintem..
  • Su0my
    vágod a srác épp most szállt ki a 12 éves tuning folkszvágenjéből (kell ám a terelőszárny, meg a kék neon is laza-fasza a kocsi aljába építve) susogós gatyában, beevickélt a szobájába, ahol már karácsonyi világítás van, mert nem is gép a gép, ha nincs benne 10 neoncsó, 20 kijelző, ami mutat mindent, amire szüksége van, hogy ő maximális csicsapicsa mellett tudja tolni a legújabb Öld Meg A Zombikat 12: EXP3: Halál, Halál, Halál című játékát.. ohh majd elfelejtettem, Vista, szupercsillogó háttér jjaaa és persze 345 db-n megy a ventillátor, mert ugy a király, tuningmotyóó!!
  • atomkrumpli
    Teljesen mindegy mi lesz az és hogy fog kinézni.
    Úgyis veszik majd mint a cukrot, csak alma logó rajta legyen.
  • Ulkesh
    "még mindíg a fehér szappantartó desingt kellene előnyben részesítenünk"

Kicsit le vagy maradva, kb. úgy fél-egy évvel..
    Az Apple mostanság az Alu-Üveg designt részesíti előnyben..

--

Bár gondolom a Te ízlésedhez a csicsa modding-PC kék ledekkel közelebb áll :)
  • yard10
    szerintem az apple mérnökeinek talán több fogalma van a designről mint neked, de ha kell választhatsz doboz kocka PC-t is, az olyan gyönyörű - Windows-zal az még szebb...
  • Ravkin
    az apple emberei egy kicsit el vannak szálva, nem gondolom hogy a 21 században még mindíg a fehér szappantartó desingt kellene előnyben részesítenünk, hogy a többi dologról már ne is beszéljek.
  • Dark Angel 666
    Már megint ezt a szutykot mutogatjátok ? Mennyit fizettek a cikkért ?