120
Cigányzene
-
#120 -
zebrock #119 hopp hopp hoppá :D jadaj-da-daj-da gádzsó,hehe. Utolsókat mulatják,nemsoká nem lesz mit ellopni,mert már a világot szétlopták. Ezekután jön majd a kesergős zene,hogy "hooooo--oooonnaaannnn lopjuuuuuunk baaabbbááámmm" kénytelenek lesznek dolgozni az "aranyoskák" :D vagy éhendöglenek. -
#118 sajnálom
-
#117 Ha igényes, akkor csakis Parno Graszt -
#116 ...hát, nem erre számítottam ezen az oldalon, de azért jó látni hogy még itt is van egy pár hazafi, meg akik utálják a fidesz-t -
#115 Sárga és barna
- Mi az? Kívűl sárga, belül barna?
- Cigányokkal teli távolsági busz!
Ezek a mostani zenék szörnyűek!
Le tudnám ölni őket!
A cigányok 99%-a tolvaj, tisztelet a kivételnek!
Majd a JOBBIK elintézi!:d
A Zsidesz vitte őket a busszal szavazni pénzért!!
"Suká világ nagyon tesvírem"
-
#114 Sieg Heil! -
#113 nekedvaló -
Cris88 #112 http://www.myspace.com/uccaiokossagok
hallgassatok bele ez a börtönökből jön -
#111 Homály Ferenc -
#110 Off:
Ez durva
On:
Nekem a ciganyzene a cigany nepi zene, amit lehet igenyesen v gyengebben muvelni.
Kinek tetszik, kinek nem.. az teljesen szubjektiv.
Viszont, amit ma ciganyzenenek hivnak: a "mulatos" zene, az atomszar igenytelen, agymosas. Aki kicsit is ert a zenehez v van zenei ismerete esetleg szeperzeke, az tudja hogy ZENEILEG NULLA. Es ez nem szubjektivitas, hanem esztetika.
Recept:
Vegyél (v inkább szerezz) egy japan workstationt/lakodalmas szintit, ami tele van minden hangszeree elore megirt alapokkal, valaszd ki az egyszerubbeket, szedjel le (ebben a korokben) divatos kottakat, amit gepen keresztul felraksz a szintire es majdnem kesz.
Vegyel elo vmi agyoncsepelt szoveget, nem baj, ha mas is azzal nyomul, Te leszel a menobb. Talalj ki vmi kamu romaszlenget keverd ossze a fentieket.
Eloadas:
Vegyel (el) nehany cigany nepi hangszerre hasonlito edenyt, evoeszkozt vkinek a konyhajabol, szedd ossze a tancoslabu purdekat, meg a nagyarcu sogort a makkoscipojevel, oltozkodjel fel te is dzsonisan, reklamozzatok a helyi vajda unokatestverenek a segitsegevel, aki ad melletek 2 (analfabeta de itt az nem fontos) cicababat..
Garantalt a siker!
-
Darkboy #109 Inkább változzatok meg, ne minket nevezzetek rasszistának. -
boszi1968 #108 na látjátok így is lehet vélekedni.nem szabad általánosítani.a magyarba is van jó és rossz is . -
boszi1968 #107 mit szólnál ha neked is ezt mondanák.szégyelheted magad.azt se tudod hogy mért mondtad ezt.nekem is van cigány zeném és szivesen hallgatom őket.a zene nem tehet semmiről. -
fejes20 #106 igaz! egy rakás szar! -
#105 Egy golyot a fejükbe akik ilyet hallgatnak!!!!!!!!!!!!! SKINHEADS -
#104 loooooool
ez az évszázad vicce!
de nem ragozom tovább mert kibannolnak ebben a nagy "szólásszabadságban" :P -
#103 kabbe milagenyó meg tomi gearköcsög -
#102 ezt vki tudja micsoda ? -
zebrock #101 CPG ? :DD úgy a '80 -as évekből , nem volt rossz :) -
#100 van nekem nhány jó számom
ha érdekel valakit szóljon -
zebrock #99 óvatosan itt a hangnemmel -
csoola #98 egyáltalán nem szeretem ezt a fajta zenei müfajt igénytelen és ezerszer lerágott gagyi müfaj, ha bemegy a lakatos lajos valamelyik studioba mert "olyan codálatosz hangzásja van a részirül" akkor egyböl nyomják CD-ket, sztem fél ora alatt felvesznek egyet... és viszik utána mint a cukrot (amig van szar veréb is lesz) -
#97 tanulok cigánytáncolni -
zebrock #96 az nem rasszista ! :D -
Coco #95 rasszista viccért pont? :O -
#94 de talán ez a lgjobb. :DDDD -
#93 ez
viszont tetszik. :DDDD -
#92 akkor nem kell hozzászólni
-
SA2B #91 pf de utálom -
zebrock #90 :D -
#89 Az én kedvencem egy Bulgarian Gypsy Rap-er , még a pályája elején van de kivételes tehetség -
zotja #88 van még ilyen pörgös cigány zene mint a Bomba ? -
#87 Igen, ezúton is köszönöm, hogy eme kellemes fülbemászó muzsikát hallgathatom :) -
Aspyrin #86 Drága tezsvíreim ne veszekedjetek mán! -
#85 Tőlemvan. -
#84 pwnzor -
karajjj #83 én most hirtelen ezt találtam, de szerintem ez is tökéletes hogy megismerkedjen vele -
#82 Ez megvan sokkal job bminőségben. -
karajjj #81 parancsolj tesvér