2
  • devilk
    http://debrecencity.blog.hu/

Helló mindenkinek!
    Nemsokára beindítom a "Debrecen City" c. blogot, ami elsősorban szól a városunkról, hírekről, aktuális dolgokról, botrányokról, filmekről, zenékről és minden másról ami érdeklődésre tesz szert. Ez a blog, egyben a te blogod is, mert hozzászólhatsz, megoszthatod gondolataidat az adott témával kapcsolatban. És hogyan is jött az ötlet? Magam sem tudom. Akartam, csinálom és kész. A többi úgy is kiderül.
    A megjelenésen folyamastosan dolgozok, addig is kitartás!
  • menpe
    Részt vettem én is a megmérettetésen, megérte elmenni. SBS-t, és Server 2003-at most telepítettem először, bár a csapattársaimról is el lehet mondani, hogy nem nagyon erőltettük meg magunkat készülés címszó alatt :D Az elődöntő feladatait is utolsó napon (és éjszaka) dobtuk össze kb. 15 óra alatt, és bekerültünk. Ciscosok vagyunk mind a négyen, itt meg volt összvissz 1 Packet Tracer feladat. Abban tényleg ott voltunk a szeren legalább. 6 döntőbe jutó csapatból 3 Mechwart-os. Gratulálok nekik, Ők tényleg ezt tanulják. A Hotel Rilát viszont kerüljétek, olyan ööö, censored ágyon még nem sokszor aludtam, mint ami ott van.