64
Heroes of Might and Magic Kingdoms
-
#24 Úgy nézem megindult a játék:
Heroes Mini! Harcra fel! :) -
#23 gondolom reggelsz a hivatalos oldalon es ahitattal varod a meghivot :) -
Thanatos #22 hogy lehet bekerülni? zsákbamacsek? :) -
vass17 #21 valami hir róla? nem tudjátok mikor fog beindulni?:D -
Dean108 #20 Lesz valaki aki jön a béta tesztre?
Szerintem most már néhány héten belül indul. -
Zóanagyvarázsló #19 Nem hiszem, hogy lesz több kiegészítő az ötödik részhez, a TotE a saga lezárasaként jelent meg. Inkább hatodik részre kell számítani. Amúgy inkább egy cRPG érdekelne, mint egy MMO. A harmadik rész világa pedig aligha lesz visszahozva - és ez nem is baj, jobb, hogy nem kontárkodnak bele, és nem kötik magukat ezzel bizonyos kötöttségekhez. -
Adler #18 sajnos az Ubisoft max arra fog rádöbbeni, hogy ujjabb kiegészitőt adjon ki a H5 höz.
Egy ilyen játék elkészitése és fenntartása sokkal többet kiván, mint amire ők képesek.
Ahogy kiadták - sorozatos csuszások, multiplayer hiánya, majd játszhatatlansága - a sorozat általuk elsőként menedzselt részét az sokmindent elárult. -
#17 nem hangzik rosszul. hátha az Ubisoft is rádöbben hogy van benne valami :) -
Adler #16 a H3 pont a multi miatt örök - a mai napig ezen mennek a versenyek - az 5 nek ez a leggyengébb pontja, én a gép ellen már évek óta nem játszok,
csak emberek ellen, sajnos erre a H5 alkalmatlan az emlitett okok miatt, mondjuk még az egyensulyban sem vagyok biztos:)
ez a kingdoms megér probát, bár igazából egy WoW szintű játék lenne a nagy durranás, ami a heroes univerzumban játszódik ( a heroes 3 ban). -
Nuki #15 A Heroes négy is jó volt, egyezzünk ki ebben.
Erra a 'játékra' pedig már nagyon kíváncsi vagyok... Főleg ÉLŐBEN :)) -
Zóanagyvarázsló #14 Ez az. Sajnos idehaza nehéz lesz hozzájutni. -
#13 nekem a négy is tetszett :D az 5-nek a multija lenne nagyon jó csak nem úgy ahogy most van... sokáig kell várni mire az ellen befejezi a körét :S -
#12 H4 valóban szar volt, de az 5 szerencsére a 3-ra épül és qrvajól megcsinálták. Az 5 szerintem kifejezetten jóra sikerült. -
Adler #11 olyasmi:)
nálam a H3 nál végetért a sorozat, ugy vagyok a többivel, mint Te a kodnéggyel.....igy sosem lesz béta kódom, de kiváncsi vagyok, bár gyanitom, hogy a H5 fajai és hősei lesznek benne. -
#10 gúgle? -
Adler #9 mi az a Heroes of Might and Magic Complete Edition?
-
#8 azért én kíváncsi leszek rá... anno szerettem a heroes játékokat, kipróbálni mindenképp ki fogom. -
#7 a travian nemhiszem hogy a heroes világában játszódna és a heroes szabályrendszer alapján működne :P -
#6 inkább a travian-t lehetne heroes minusz 3000-nek nevezni :) -
#5 LOL
azért a travian kibebaszottul messze lehet ehhez képest
:))) -
donatus13 #4 MIkor kapom meg vagy hogy ezta dobozt e mailra vagy az oldalon mutatják? :D -
#3 ezt én is olvastam jó lesz vele szorakozni :) -
#2 travian 2 -
#1 Az Ubisoft bejelentette, hogy Heroes of Might and Magic Kingdoms címmel webes játékot készít a sikeres sorozatból. A 2008 tavaszán induló stratégia egy állandó online világba játszódik majd, itt küzdhet mindenki a saját területeiért. Letöltést nem igényel majd, egy böngészőből mindenki könnyedén igazgathatja saját birodalmát és tíz percestől akár több órás játszmákat is folytathat mások ellen. A béta tesztre kódokat a Heroes of Might and Magic Complete Edition dobozában lehet majd találni. Megjelenése tavasszal várható. Semmi telepítés, hardverigény vagy ilyesmi: csak internetkapcsolat és egy webböngésző szükségeltetik a Heroes of Might & Magic: Kingdoms futtatásához. A Ubisoft bejelentése szerint játékélményben ugyanazt fogja nyújtani az egyébként ingyenesen elérhető játék, mint a korábbi epizódok, továbbá arra is ígéretet kaptunk, hogy bármennyi szabadidőnk is legyen - tíz perc vagy akár hosszú órák -, jót fogunk mulatni az új résszel.
Hivatalos oldal
Trailer