HoM&M Kingdoms

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az. Sajnos idehaza nehéz lesz hozzájutni.
Requiem88
nekem a négy is tetszett 😄 az 5-nek a multija lenne nagyon jó csak nem úgy ahogy most van... sokáig kell várni mire az ellen befejezi a körét :S

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

skinnyman
H4 valóban szar volt, de az 5 szerencsére a 3-ra épül és qrvajól megcsinálták. Az 5 szerintem kifejezetten jóra sikerült.

Regards,

olyasmi😊
nálam a H3 nál végetért a sorozat, ugy vagyok a többivel, mint Te a kodnéggyel.....igy sosem lesz béta kódom, de kiváncsi vagyok, bár gyanitom, hogy a H5 fajai és hõsei lesznek benne.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

NeoMaN
gúgle?

mi az a Heroes of Might and Magic Complete Edition?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Requiem88
azért én kíváncsi leszek rá... anno szerettem a heroes játékokat, kipróbálni mindenképp ki fogom.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

precision
a travian nemhiszem hogy a heroes világában játszódna és a heroes szabályrendszer alapján mûködne 😛

Bazinga!

skinnyman
inkább a travian-t lehetne heroes minusz 3000-nek nevezni 😊

Regards,

NeoMaN
LOL
azért a travian kibebaszottul messze lehet ehhez képest
😊))

MIkor kapom meg vagy hogy ezta dobozt e mailra vagy az oldalon mutatják? 😄

Zomil
ezt én is olvastam jó lesz vele szorakozni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tobias88
travian 2
Requiem88
Az Ubisoft bejelentette, hogy Heroes of Might and Magic Kingdoms címmel webes játékot készít a sikeres sorozatból. A 2008 tavaszán induló stratégia egy állandó online világba játszódik majd, itt küzdhet mindenki a saját területeiért. Letöltést nem igényel majd, egy böngészõbõl mindenki könnyedén igazgathatja saját birodalmát és tíz percestõl akár több órás játszmákat is folytathat mások ellen. A béta tesztre kódokat a Heroes of Might and Magic Complete Edition dobozában lehet majd találni. Megjelenése tavasszal várható. Semmi telepítés, hardverigény vagy ilyesmi: csak internetkapcsolat és egy webböngészõ szükségeltetik a Heroes of Might & Magic: Kingdoms futtatásához. A Ubisoft bejelentése szerint játékélményben ugyanazt fogja nyújtani az egyébként ingyenesen elérhetõ játék, mint a korábbi epizódok, továbbá arra is ígéretet kaptunk, hogy bármennyi szabadidõnk is legyen - tíz perc vagy akár hosszú órák -, jót fogunk mulatni az új résszel.
Hivatalos oldal
Trailer

← ElőzőOldal 2 / 2