HoM&M Kingdoms

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Agamemnon
Én meg a Ravaged Lands 3 East-en vagyok Vismajor-ként 😊

a_n_d_r_e_w
Kiprobalom, bar ez a pay-for-power rendszer elegge taszit, eddig pont azert szerettem, mert egyenlo havidejert mindenki egyenlo eselyekkel jatszhatott, na ezt eroszakoltak meg szerintem 😞

Amugy Dragon Legacy 3 - Nazara neven vagyok, ha valakit erdekel 😊

One Vision. One Purpose.

Agamemnon
Elviekben ma indul a season 3 játszik még valaki?

roar of the griifin east-en percekkel ezelõtt kezdõdött az endgame
valaki játszik még ott?

How much can you take,before you snap?

még január közepén regeltem az általam említett szerverre és elég jól állok. unalomûzésnek nem rossz a dolog, de aki elõfizet az JELENTÕS elõnyben van a nem elõfizetõkkel szemben a plusz várak miatt
annyira nem is unalmas,mert a hell klánban vagyok (jelenleg az elsõ) és kisebb klánok próbálkoznak néha, de nem sok sikerrel
szerintem megvárom a szerver végét, kíváncsi vagyok mire jók tear-ek

b-type
Dragon Legacy és a Rise of the treants-n vagyok, utóbbin most indultam, Dragon az már elég oké.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

roar of the griffin easten van valaki?
egyáltalán játszotok még?

Peter26
hehe... ezért majd kapod a bónuszokat rendesen 😄

The Dragon Legacy-ban játszom (united kingdom), az elso szezon most ér véget szerdán. kezdjuk a másodikat nemsoká 😊

NFS World Online: SPECTORHUN

Bazzeg, hol volt még a travian 1997-99 ben, amikor a Heroes sorozat a legszebben virágzott? Heroes 2, Heroes 3 mond egyáltalán neked valamit?

Sziasztok!

Griff szerveren 12 magyar van egymás mellet most kezdtük más szereverekrõl jöttünk ide át. Ha van kedved és idõd játszani, az alábbi link közénk rak be, megjegyzem közelben lesz sok ütni való jó sok román van😊

http://mm-hk.com/referral/17d3240b979aaffc627812c51c2d661264058e38

b-type
10.-n jár le a védettségem:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

15 nap alatt új városig jutottál ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

b-type
Nem igen vágom mert én is asszem elcsesztem..de már mindegy, sztem ahogy véget ér a védettségem, már abba hagyom...akkora szövetség van körülöttem hogy megesznek reggelire 😄
már felhúztam a második várost, pont egy idõbe esett a rank engedélye, meg a hõsöm felszabadulása, legyalultam a bányák rémeit, és most nézem a 60ezres erõsségû szörnyek hadát 😄D..át kell hoznom az egyik kisebb hõst bánya fejlesztésre, akkor majd alaposabban megnézem hogy is érdemes.

Bányát hogy érdemes húzni ? Mert ha simán fejlesztem, akkor nem lehet már %kal :/

b-type
ja nyomogatom én is hébe-hóba...hála az égnek nem az a trappolós böngészõs móka, két világban játszva pont jól el lehet lenni.
Eleinte van tennivaló, de jelenleg simán el vagyok tök jó kényelmesen.

Én tegnap, de eddig eléggé bejön.

én most kezdtem 😄

Játszik még vele valaki ?

Peter26
Sziasztok. Kezdetben unalmas a játék, nem sok izgalmat tartogat. De késobb, mikor már nem 1edul játszol, hanem szovetségben és harcok vannak a szomszédokkal akkor már teljesen más lesz. Nagyon sokat kell taktikázni, számolgatni, odafigyelni a nyersanyagoda, hasonlók. Sztem nagyon jó.

plu604
Beregeltem, elég puritánnak tûnik így elsõre. Kicsit játszogatok vele aztán meglátjuk.

Ezt is megértük, elstartolt a játék Magyarországon!
Az elkövetkezõ 3 napban minden regisztrációra 1 hónapos premium hozzáférés jár.
Bár még mindig nem érhetõ el a játék tõlünk, a tutorialt viszont bárki végigjátszhatja.
felmész a honlapra, rányomsz a PLAY-re és a szokásos ablak helyett a karaktergenerálás fogad, majd végigjátszhatod a tutorialt.
Peter26
Sziasztok. Elérheto már Magyarországon a játék? Én Angliában játszom vele kb 20 napja. Nem szar, de nem is dobtam hátast tole... még 😄
Traviánhoz nem tudom hasonlítani mert nem tudom hogy az milyen, de ha bármi kérdésetek van szivesen válaszolok.

plu604
Jól néz ki, remélem minél hamarabb elérhetõvé teszik itt is

Launch trailer, sajnos még mindig nem nekünk szól:

Zomil
eleve kb. fél évig csak a franciáknál volt...én sem értem miért ennyire lassan oldják fel a különbözö országokban :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja, elég sokfelé megy már, sajnos itt még nem. 😞 Sajnos elég lassan terjeszkednek, aminek az okát nem értem, de ilyen ütemben haladva nagyon soká kerülünk majd sorra. 😞 hidemyass.com-on keresztül meg lehet vele próbálkozni esetleg.
plu604
Tökre megörültem hogy elindult, bejelentkezek, és mi vár? "Magyarországon még nem elérhetõ." 😞

Videó review. Mondjuk a srác eléggé motyog és az elsõ pillanattól nyilvánvaló, hogy fikázni akarja a játékot, azt például, hogy nem nagy csöcsû karakter nyomja a tutorial rizsát nagyjából ötször felrója a játék hibájának, de azért jól bemutatja az alapokat:

További infóknak nyitottam ÚJ TOPIKOT, hogy ne ide offoljak, mivel a screenshot alapján bizonyossá vált, hogy nem a Kingdoms-szal kapcsolatos hírrõl van szó.
Facebookról jött a hír amúgy, ott már lehet lájkolni, akinek ilyesmire van ingerenciája... 😊
plu604
Jól néz ki, hagy jöjjön az info 😊

Zomil
én a sorozat folytatásának jobban örülnék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hoppá, valami készül! Kérdés, hogy ezzel a projekttel kapcsolatos dolog lesz-e vagy egy egészen új cím, esetleg a szerepjátéksorozat folytatása... jövõ héten többet fogunk tudni. 😊

Zomil
A franciáknál már megy, aztán szép lassan országonként teszik elérhetõvé elvileg.

b-type
Nem tom, de még mindig semmi elérhetõ/játszható nincs 😞

Már el is felejtettem a projektet, de belefutottam ebbe... csak számomra új?

plu604
egész jól néz ki 😊

ZsZso
Én kérek elnézést. Ez egy ólcsó utánzat, de jó idõtöltés lehet a Kingdomsig 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Úgy nézem megindult a játék:
Heroes Mini! Harcra fel! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

gvarga12
gondolom reggelsz a hivatalos oldalon es ahitattal varod a meghivot 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

hogy lehet bekerülni? zsákbamacsek? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

valami hir róla? nem tudjátok mikor fog beindulni?😄

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Lesz valaki aki jön a béta tesztre?
Szerintem most már néhány héten belül indul.
Nem hiszem, hogy lesz több kiegészítõ az ötödik részhez, a TotE a saga lezárasaként jelent meg. Inkább hatodik részre kell számítani. Amúgy inkább egy cRPG érdekelne, mint egy MMO. A harmadik rész világa pedig aligha lesz visszahozva - és ez nem is baj, jobb, hogy nem kontárkodnak bele, és nem kötik magukat ezzel bizonyos kötöttségekhez.
sajnos az Ubisoft max arra fog rádöbbeni, hogy ujjabb kiegészitõt adjon ki a H5 höz.
Egy ilyen játék elkészitése és fenntartása sokkal többet kiván, mint amire õk képesek.
Ahogy kiadták - sorozatos csuszások, multiplayer hiánya, majd játszhatatlansága - a sorozat általuk elsõként menedzselt részét az sokmindent elárult.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

Requiem88
nem hangzik rosszul. hátha az Ubisoft is rádöbben hogy van benne valami 😊

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

a H3 pont a multi miatt örök - a mai napig ezen mennek a versenyek - az 5 nek ez a leggyengébb pontja, én a gép ellen már évek óta nem játszok,
csak emberek ellen, sajnos erre a H5 alkalmatlan az emlitett okok miatt, mondjuk még az egyensulyban sem vagyok biztos😊

ez a kingdoms megér probát, bár igazából egy WoW szintû játék lenne a nagy durranás, ami a heroes univerzumban játszódik ( a heroes 3 ban).

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

A Heroes négy is jó volt, egyezzünk ki ebben.

Erra a 'játékra' pedig már nagyon kíváncsi vagyok... Fõleg ÉLÕBEN 😊)

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Oldal 1 / 2Következő →