35
A SZÉF
-
milos620 #35 Ui:Tudom nem a legmegfelelőbb topicban tettem fel a kérdésem, de jobbat sajnos nem találtam!
-
milos620 #34 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Több napja már, hogy nem tudok semmilyen műsort visszanézni az rtl klub most honlapján,pedig a silverlight 5-ös verziója is fent van,+ elolvastam mi a teendő, ha a videó letöltés nem indul el!
Tudtok valami megoldást nagy szükségem lenne rá?
Előre is köszönöm! -
Ironman2 #33 :)))) -
xido #32 nem nézzük,nem lepjük el a fórumot:) -
Ironman2 #31 Ma újra van SZÉF! -
Ironman2 #30 Nem megy a topik? -
BIZ0906 #29 Ebbe a műsorba dawn-kórosokat hívnak vagy külön díj jár a hülyeségükért? xD -
Csak77 #28 Korrekt az RTL, meg buzi a Csonka András... nyertek 8 milliót, tulajdonképpen semmi gondolkodással, és nagyvonaluan a felét odaadják gyermekklinikának. Miért nem az egészet, kedves buzi András? Nem megy a szekér mi? "Buci", akit még jobban utálok legalább az egész nyereményét felajánlotta. -
#27 Nekem nem tetszett a műsor :( -
#26 Én is néztem és hát mit is mondjak. Ez olyan műsor lesz, hogy összeugrasztják azokat a család tagokat, akik szerepelnek benne:P. Mert az lesz hogy:"mi a f***ért azt mondtad hogy elfogadod? Na huzzál innét, hozzád se szólok többet. Miattad buktunk 200000000 forintot.":P Előre látom:/. -
Aspyrin #25 Köszi, már csak a két felkiáltójeled nem értem a mondataid végén :) -
#24 Ja én néztem tegnap két növér jutott be a döntöbe mert az utolsó kérdést a másik pár erontotta !! A játék végére 11 millió FT volt !!
De a döntöben az egyik kérdést elrontották !! Igy üres kézzel mentek haza !! Pedig amit széfet választottak volna abban volt a 11 millió !!
Az idösebbik nővér kitartott az állitása mellett hogy az a helyes válasz mig a fiatalabbik ellenezte !! Igy az idösebbik döntött és rosszul döntött !! Igy buktak 11 milliót !! -
Aspyrin #23 Nézte valaki tegnap? Én lemaradtam róla. -
#22 :DDSADSADAS:DAS:DAS:A -
#21 az véget fog érni, csak ennyi volt jön a szuperdöntő oszt cső.
majd jövöre ujra lesz (remélem nem:D jöjjön inkább iq teszt) -
#20 a pókerarc jovőhét kedden végetér(akkor lessz a szuperdöntő) -
#19 Na várjál ezt nem értem... Ha Balázs elmegy a széfbe, akkor ki fogja vezetni a oókerarcot? Mert reklámba úgy láttam, hogy Vágó meg újra visszatér a legyen ön is miliomossal. Ezt nem értem:/. -
#18 Nem helyesbítettem, hanem kiemeltem a rosszat. :-| -
#17 Ha már helyesbítesz, akkor a felszólító módot írd helyesen... -
#16 Ha már helyesbítessz,akkor helyesen tedd :D "Sebestyén" -
#15 Sebestény. -
#14 csodálkoztam volna,ha nem ő vezeti... :\ -
#13 olvasni való -
#12 :DDDDd -
#11 Mondjuk faterom mehetne a menyével a SZÉF című műsorba :D (álmodozik) -
#10 hagyjatok mar abba ezt a reklam dumat.. -
n3whous3 #9 pazmeg, attól, hogy idézett, még nem reklám... -
#8 Nem reklám csak nem tudtam mit írni!!! -
#7 köszi a reklámot. -
#6 es a musor mi a fenerol szol? megneztem a vidit de ize... -
#5 Itt van,hogy miről is lenne szó!LINK -
#4 Ez egy új műsor lesz az RTL-en amit a Sebestény Balázs fog majd vezetni.
Nem volt topicja ezért akkor mostmár van. -
#3 ez most mi?reklám?vagy itt akarod kibeszélni,vagy mi a franc?
meg egyáltalán mi ez?legyél hülye,tudatlan,buta,a lényeg hogy röhöghessen rajtad a fél ország és vigyed el a milliókat? -
#2 -
#1 "Mindenki azt mondja, hogy ti vagytok a nyerő páros? Együtt bárkit zsebre tesztek? Jelentkezzetek az RTL klub vadonatúj kvízműsorába!"