22
-
KasztnerTokman #22 Én kiváncsi vagyok de C&C3 kiegészítője is jöjjön már ki. -
kisviku #21 Nem volt rossz játék a Rendegade.Jó, nem mai szemmel kell nézni.A multi részét nagyon sokáig toltam. -
#20 én még a renegadet díszdobozban hozattam anno németországból :) -
irkab1rka #19 A c and c ghostot hoznák már ki végre, vagy csak én nem találom? :) -
#18 nekem a renegade 1. része anno csalódás volt nem is játszottam végig. Várom a 2.-at nagyon bár nekem a grafika szinte mindegy ha nem pálcikaemberek akkor már elég nem kell ide Crysis grafbár az EA úgyis azt használja hiszen nem kell fizetnie érte. -
#17 Sajnos az EA-t ismerve CryEngine 2-es lesz a játék. Grafika mindenek előtt, abból megy a pénz nekik a hardver gyártóktól is... -.-' -
Carbine #16 Inkább lenne CryEngine 1.0! A FraCry-ból is egy két MOD hihetetlen képeségeket volt képes kihozni, minimális erőforrás igény növekedés mellett. Meg így nem kéne vasat sem váltanom :D -
menetrend #15 A Renegade szerintem jó játék lett. Grafika terén nem ronda, nemtudom én nem a megjelenés idejében játszottam vele de szerintem kifejezetten szép volt. Semmi extra de amit kaptál az minden volt csak nem csúnya. Amúgy én azt veszem észre, hogy manapság szinte mindíg lehúzzák a grafikát. (a nagy húzóneveknél mondjuk nem de a kisebbekénél már gyakorta) Pedig gyakorta van, hogy a játék amire azt mondták , hogy a grafika elviselhető de közel sem a legjobb szerintem meg gyönyörűen néz ki. Na mind1. Renegade hangulatilag meg nagyon ott van. Az első Tiberium háború idejében játszódik tudtommal és ahhoz tökéletesen illik. A sztori hangulatos nekem nagyon bejött. CnC utalásba meg nem tudom mit kellett volna még tenni. A tiberium szmötyi az végsősoron csak nyersanyag. Rendkívül hatékony energiaforrás mellékhatásokkal + szétcseszi a földet. Ez mind benne van a játékban. A CnC középpontjában a GDI vs NOD párbaj, háború állt mindig is. a CnC3 ban pedig van egy commando nevü egység GDI nál. Na az lehetne tisztára Havoc a Renegade ből. Lekaszál egész hadseregnyi embereket és a lépegetőkes seperc alatt felrobbantja. Amúgy van Havoc ról az első pályák egyikén egy szobor is :D kapunk asszem Intelt is róla -
baca01 #14 értelemszerűen cryengine2! -
cousin333 #13 Cryengine, vagy a Cryengine2? Az előbbi a Far Cry motorja, utóbbi a Crysis-é. Utóbbi szebb, csak sokkal gépigényesebb... -
#12 Azért egyre inkább kezdenek elterjedni az olyanok ahol már a társak is vannak és érnek is vmit (Ghost Recon AW, Rainbow Six Vegas-ban - talán ebben a legjobb, Call of Duty-kba sem egyedül mész, stb.). Én sokkal jobban szeretem az ilyen játékokat, és remélem mostmár erre állnak át. -
Masakari #11 az fps-ek 99%-ába egyszemélyes hadsereg vagy:) -
#10 Ha Arnold Schwarzenegger szerepel benne, akkor igen, de a CNC-ben a Commando egy mesterlövészpuskás, lopakodva szabotáló emberke volt, nem az a tizenöt fegyverrel quake stílusban rohangáló, tankok elé kiálló egyszemélyes hadsereg, mint amilyen a Renegade főhőse lett. -
#9 Igen, ez is egy vélemény.
Nekem is bejött a Renegade, mert bár egy tök átlag FPS volt, de C&C környezetben és nekem átjött a feeling, ha jól rémlik egyik részen még Mammoth tankkal is lehetett írtani, meg a Nod lézeres tornyait kellett belülről szabotálni, jóvóóóót :-D
A C&C kapcsán nem értem miért vártál lopakodós játékot... az C&C-re soha nem a lopakodás volt a jellemző. Ok, nagyritkán volt 1-2 kémmel történő lopakodás, vagy amikor kis csapattal kellett okosan, taktikázva feladatot végrehajtani, de nem ez a jellemző rá. Egyébként a C&C Commando névbe, ha belegondolsz a kommandós az egy jól felszerelet gyilkológép, aki gránátvetővel szedi le a helikoptekerekt egymaga, meg folyamatosan triggereli a fire gombot :-))
-
#8 Iszonyú gagyi grafika, erőltetett tucatsztori, kevés CNC utalás. Monoton játékmenet, legalábbis ameddig én bírtam benne, pedig kényszerítettem magam, toltam, hogy csak lesz ez még jobb is. Plusz, hogy mindenki valami tök mást várt. (én egy amolyan korai Splinter Cell-t, az első képek és infók alapján, mikor még CNC: Commando-nak hívták)
Nagyon szerettem a CNC-t, Renegade nagy csalódás volt, egyáltalán nem hozta a CNC hangulatát. Örülök, hogy megbukott. Talán ez az új jobb lesz, de mivel EA, valószínű, hogy feláldoznak sok mindent a $$$ érdekében. -
SonicBoom #7 én is mindig csodálkoztam miért volt a renegade olyan nagy bukás? hangulatos, játszható game volt és ráadásul c&c. -
Masakari #6 "Ki ne venné meg a folytatást azok közül, aki a C&C-n nőtt fel, nemigaz?"
pl én mert ez a cnc már árnyéka a régi önmagmának...ea made shit....nem sok köze van a régi stilusú cnc-khez..de meg is látszik rajta..ea powa.... -
WoHu #5 Nem akadt egy szkenner se a környéken? -
Skyline #4 Csodálatos 5let egy elméletileg multiplayerben igencsak előfordulni készülő játék alá a cryengine...:D
Főleg mostanság amikor az EA játékok nagyrésze az optimalizálás "csúcsa"..:)
A kettőt összeadva egészbiztos csodálatos eredmény lesz a multiplayer..:)
-
#3 Nekem is nagyon tetszett a Renegade, és örülök h egy ilyen is készül. De a Cryengine engem nem nyűgözött le a Crysisban, ráadásul az EA újabban kiadott játékai sem nyerték el egyáltalán a tetszésemet sajna. Mind1 reméljük ebből kihoznak valamit... -
#2 remélem jó lesz,anno mennyit toltam renegade-t :D az volt első pc játékom :D -
DompR #1 Jofféle, Renegade-et is csíptem anno. Soksikert EA