Egyre többet árulnak el magukról a gyöngyházfényű felhők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Requiem88
szerintem ezek ufo-k és most még csak megfigyelik a Földet aztán majd támadnak<#banplz>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Ki nevetett? <#whatever>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

én szoktam 😊 a kor nõvekedésével jó esetben nem a buli szám csökken, hanem az igény nõ, na nem a minéltöbb bulira, hanem a minõségre 😊 Kár, h magyarhonban minõség 0.01% 😄

Azért Grönland te maki, mert a partja mentén zöld növényzet van nyaranta, de ez a sziget 2-3%-át teszi ki, a többit jég borítja.

A suliban meg nem ártott volna néha figyelned, akkor nem nevettetnéd ki magad.

Gigabyte GA-7N400-L, AthlonXp 2500+, ATI Redeon 9800pro, 1giga DDR 400MHZ, 280g HDD

"...a sarki jégsapkák sokkal drasztikusabban olvadnak, mint korábban gondolták és ugyan ez igaz Grönlandra is..."

Grönland neve mit jelent?
Nincs több kérdésem <#buck>
Tetsuo
Mar 1re ritkabban latok ilyen szines izeket (s kikerem h nem csak narancsszinut!)
Igaz, 1re ritkabban is meggyek bulizni..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

De rendesek ezek a NASA-sok <#idiota>

505thZajcev[PT]
Hol vannak a wallpaperek? <#vigyor1>

NEXUS6
Amúgy ez jó is lehet, hiszen az utóbbi idõben nem csak a hõmérséklet emelkedett, hanem a felhözet is növekszik, ami jelentõsen csökkenti a beérkezõ sugárzás mennyiségét. Gyak kompenzálja a sarki jégsapkák elolvadását.

Másrészt sajna a sarki jégsapkák sokkal drasztikusabban olvadnak, mint korábban gondolták és ugyan ez igaz Grönlandra is, ami a nagyobb gáz, hiszen az ott levõ jég cseppfolyóssá válása tengerszint emelkedést is okoz, az arktiszi jéggel ellentétben.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

új szó van születõben:

szivárványvihar
15-16
megsütötte a lemenõ nap
Slõnk ránkszakad az ég... 😄
Viszont ha ez a jelenség terjed akkor csak a mértéke kérdéses, mert ha túl erõs akkor tényleg lehet egyfajta globális lehülésünk a felmelegedés helyett...
Ha nem jelentõs annyira az elterjedése lehet, hogy csak egy állandó fényforrás lesz, vagy valamilyenszinten ellensúlyozza a globális felmelegedés problémáit (a meleget)... mivel kevesebb fényt enged át és így nem lesz annyi napsugár ami a földetéri (még mindig jobb ez mint az USA béliek kénes terve... az gyakorlatilag minden élettel végezne a környezet savassáválása miatt), csak attól tartok, hogy ez egy bolygóméretû szárazságot fog majd okozni.. :\
Lesz ami lesz, lehet, hogy csak szép... De egyre furcsább dolgok történnek, amiket nehéz megmagyarázni...

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

maestro85
Narancssárgát igen, de most nem errõl van szó. Elkellene olvasni a cikket. Ne legyünk már a tényeknél okosabbak. <#hehe> Várjuk! Vagy lehet hogy az elõzõ globális átalakulásról vannak képeid, azokat láttad. Tudsz hasznos infóval is szolgálni a tudós társadalom felé? Nekem a Deep Impact jut eszembe. Hehe <#confused>

a páros vagy a páratlan hétvégéken?A bkv-nál se mind1....

Tetsuo
regebben ilyet minden hetvegen lattam..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Hmm egyszer mintha láttam volna ilyesmit...lehetséges az ? Szürkület volt, és út közben egyszercsak azt vettem észre, hogy a felhõknek mintha éles / fényes kontúrja lett volna...de csak egy kis sávban láccott, mert elõtte /alatta is voltak felhõk amik egy részben eltakarták... hmm érdekes.

És ha az a pár tonna kb -100C-os jég olyan gyorsan jön le a nyakadban, hogy nincs ideje elolvadni? 😄
Sanyix
Hát nem hittem volna, hogy 80km magasan felhõk lehetnek, mert ott annyira ritka a levegõ, hogy húha 😊 mondjuk nem is voltak ott felhõk... eddig.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Jégtornádó? WTF? Ha 80 km-rel a fejem felett, akkor nem zavar különösebben. Ha lejön, elolvad a jég, szimpla tornádó lesz belõle, ha lesz belõle bármi is. Szóval akkor most mire gondolsz pontosan?
Ha jol ertem akkor ezeket a felhoket eddig csak kisebb magassagban lehetett megfigyelni, ahol nem ilyen a fenyuk. Viszont a homersekletvaltozas miatti aramlasok kovetkezteben a jegszemcsek nagy magassagban rekednek meg. Ez a viselkedes inkabb a tornadokat hajto aramlatokra jellemzo, viszont ez hideg jegkristaly felhokbol van. Ha ez a folyamat megmarad akkor jo esellyel kapunk par jegtornadot a hagyomanyosak melle... (miert ismeros ez valahonnan?)
Ez csak egy makett.
bertino
jön a világvége 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

En ezt nem sorolnam az "erdekes" es "szep hatterkep lesz belole" kategoriaba. Valami drasztikusan megvaltozott es ez csak a jeghegy csucsa.

wander01
igykellezt, ennyi

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Jóhogy, hát õk azért vannak... x))

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Darth Sith
fellõtt a NASA 600km magasra egy 195kg-os ûrszondát, több millió dollárból, hogy szép háttérképeket készíthessenek.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

igen 😄
a háttérért már megéri 😄

Szép, és érdekes. Ha lesz több kép, jó háttér lehet belõle. 😊

A kudarc az, ha meg sem próbálod.

Szép. 😊

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

immovable
Érdekes.