A magyaroknál még mindig sláger az LCD a fenyő alatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minek vegyek LCD meg HDMI redi tévét, ha szar a mûsor. Valami szellemes ember mondta, hogy a "film minõsége nem egyenlõ a felbontással és a speciális effektusok számával". Sztem rohadtul igaza volt. Nézzek nagy felbontásban Gyõzikét meg Mónika Show-t? Broáf.

\"Az, aki valamely szabadságjogot felad egy kicsivel nagyobb biztonság érdekében az egyiket sem érdemli meg.\" (Benjamin Franklin-nak tulajdonított mondás)

"Az elektronikai áruházakból ilyenkor párosával vitték az LCD- és plazmatévéket, DVD-lejátszókat, házimozirendszereket..."
-az embereknek láthatóan nincs pénzük, mert az a mocskos gyurcsányi ellopta!

LCDL vizsga😄😄😄 hát ez jó volt😄

NeoMaN
:FDDDDDDDDDDDDDD

Es csinal hozaz egy LCDL vizsgat. 😄
Nem baj. Az a lényeg, hogy neki van elcédéje.

https://twitter.com/foodlfg

Aztán majd amikor a Barátokköztet akarják rajta nézni, csak csodálkoznak, hohy miér szarabb a kép mint az elõzõ tv-n...
"Nyomorog az ország!! Az embereknek nincs pénzük!! Jajj..." Ugye?
<#mf2>

Pláne ha sorbaállni el kellett menni nagyfaluba mert vidéken nem volt hol sorba állni. Itt a narancsra gondolok.
Vogel
Ugyanez jutott az eszembe.

Hmm, én még emlékszem ilyen "slágertermékekre" amiért sokat álltunk sorba. Ezeket úgy hívták pl: banán, hús, esetleg narancs. Öreg-e vagyok. Most meg úgy hívják a slágerterméket amire várunk: hivatal, esetleg: bank.
Mert senki nem tudja mi az a HD3850/70. ...talán ha a nevén kéred az eladótól.
Gratulálok, sikerült kiválasztanod egy terméket, amit nemcsak itthon, de világszerte sem kapni.

MaSzKa kitiltva
"A számítástechnikai eszközöknél más a helyzet, noha égetõ áruhiányról azért nincs szó. Amihez nem tudnak hozzájutni a vásárlók, azt már nem is gyártják. Magyarország egyébként informatikai cikkeket tekintve kis piacnak számít, így a szállítók kevésbé koncentrálnak az itteni kereskedõkre,"

Hogy is van ez akkor miért nem kapni az országba nagy számba HD3850/70 és 8800GT-t? - kérdezem én