A király nevében - Uwe Boll végre visszatért!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Amúgy meg, ha okos a befektetõ meg a forgalmazó, akkor nem lesz nagy a bevétel, de minden érintett szarrá keresi magát :)
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
De ez is csak azért, mert szétröhögtem az agyamat rajta (annyira szánalmasan rossz).Sajnos az Alone in the Dark-on már nem lehetett nevetni,mert az szimplán rossz volt,sõt borzalmas. A Bloodrayne meg akkora csalódás volt hogy hajjaj!!! Semmi köze nem volt a játékhoz,mégcsak nem is úgy nézett ki a csaj benne. A Heart of America-t nem láttam,de majd bepótolom. Mindenesetre ez a Dungeon Siege már most megbukott.Ha ilyen kevés mozi meri bevállalni a filmet,akkor már el is áshatja magát. Ezt a dvd megjelenés sem fogja megmenteni. Meg nem értem,hogy van arca egyáltalán ezt a filmet a Gyûrük Urával hasonlítgatni? Ez azért pofátlanság. Ismerem a játékot,amibõl csinálták. Szerintem nem nagy szám,még mindig a Diablo 2 a jobb. Eddig csak a trailer-t láttam,de az elég is volt.Boll újBoll megbukik!
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
Erre a filmre is 3 féle ember fog beülni: 1.) a tudatlan 2.) az örökké remélõ, aki bízik abban hogy ez a Boll-film végre jó lesz 3.) aki röhögni akar... sajnos ez még mindig csak kb. a vetítõterem tizedét teszi ki.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az o szintjükre, és legyoznek a rutinjukkal.
dolgozni csak kell. kevés színész van, aki megengedheti, hogy válogasson a szerepek között. egy rhys-davies kalibernek meg pláne kell pénzt keresnie - idén csak ebben és egy dvd-s béhorrorban játszott. meg is kell élni.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Ray Liottat sajnalom legjobban, hogy ilyen filmre vetemedett.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ööö, izé. az év rohadt lassan indult, de október-november igazi kincs volt, ha az ember eredeti filmet akart. lehet, hogy csak te választasz rossz filmeet:)
mostanság pangás van eredeti filmek terén, ez is csak egy epikus mûanyagdarab lesz
Statham már majdnem kiverekedte magát ebbõl a kategóriából, de most majd szépen visszacsúszik... a parasztja.<#pardon1>#pardon1>
A plakátot itt meg lehet tekinteni.
http://filmdroid.blog.hu/2007/12/02/kepben_vagyunk_in_the_name_of_the_king_t
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
muhahahaaaa a év vicce
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
\"With great power comes great responsibility!\" - Ben Parker
Inkább olyan színészek akiket szeretünk, mert jót nyújtanak abban amiben tudnak alakítani, de azért ne emlegessük már õketnagy színészként. Hiába szeretem Burt Reynoldsot vagy Ron Perlmant, azért azt nem mondanám rájuk, hogy jobbnál-jobb színészek. Kellett a pénz, ez a lényeg:)
Szégyen amit játék adaptációk címen mûvel!!!
Irgum-burgum :)
Blackmail the Universe
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
A türelem rozsdát terem.
aki nem érti meg a filmjei rejtett mûvészetét azt valóban csak sajnálni tudom<#idiota>#idiota>
A türelem rozsdát terem.
Tönkretette az amúgy is hanyatló filmipart.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia