19
-
Su0my #19 meg az, hogy mire kell költeni a bevételt:) -
Wittgen #18 Én már a 100Gh-es 20 magos chipek fejlesztésénél tartok, de hogy mikor lesz belőle valami azt csak a jó ég tudja. Majd valamikor a jövőben talán. Eddig még csak a projekt címe van meg -
#17 Persze ígérgetni mindent lehet, kár hogy nincs mögötte semmi. -
#16 Igen valóban nem az elektronok, hanem az elektromos hatás.
A fénysebesség 83%-ával számoltam én is. Azt nevezhetjük közel fénysebességnek. Különben másfél volt körüli feszülség esetén a fénysebesség fele és kétharmada között van ez az érték valahol. Emlékeim szerint. Gondolom néhány száz vagy ezer voltot nem fognak beleengedni ebbe, hogy a 83% ot túllépjék. -
Su0my #15 Naja amikor ezekből is jönnek a négymagosok... És amikor kékül az arcunk, hogy a Crysis 12 nem fut rajta csak ultra minimum detailben...
Egyébként érdekes lenne ilyen magas órajelű számoló egységeket videókártyákra pakolni xD -
#14 indeed
:) -
kow83 #13 Kommented ezt juttatta eszembe. Bocsi :)
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981) -
virs lee #12 LOL. Ahhoz képest hogy -273 fok az abszolút 0, lazán átirtad a fizika törvényeit. :D -
Sirus86 #11 És jön a Mátrix... Zöld vagy piros bogyót kéred?
-
BIZ0906 #10 Kicsit túlzás már ez :S -
#9 Az elektronok nem is tudnának fénysebességgel menni, a tv-ben is nagy elektro mágnesekkel gyorsítják őket, ami még a fénysebesség közelébe sem megy fel.
De nem is az elektronoknak kell menni fénysebességgel, hanem a töltéseknek, elektron többlet, vagy lyuk keletkezik, az elektronok az elektromos térrel meg fénysebességgel lépnek kapcsolatba, és fénysebességgel továbbítják az áramot. -
matt taylor #8 és annak -400 fok kell -
#7 Akkor majd újra beindulhat a "GHz háború", mint korábban a mostani "mag háború" előtt. -
Caro #6 Az elektronok nem, de nem is az számít, hanem hogy az elektromos hatás mennyi idő alatt jelenik meg, az viszont közel fénysebességű. -
#5 50 GHz! Az szép. Mondjuk akkor ezek nem lesznek túl nagy procik, mert a fény egy órajel alatt 6mm-t tesz meg az pedig elektronok nem mennek fénysebességgel.
Ebből az adódik, hogy a proci mag átmérője félcenti körül kell legyen. kb. 25 mm^2. Na erről kell majd a keletkező többszáz wattnyi hőtermelést valahogy ügyesen elvonni. -
waterman #4 jaja, valamit csináltak az ibm-ék, de az a képek tanuúsága szerint akkora volt mint egy teniszpálya.
különben mire ezt bevetik, már kezdhetnek is bele valami tök újba. mondjuk optikai prociba.. a legjobb, hogy minden nap van egy hír, hogy mekkora dolgot fedeztünk fel, de termék csak 5 év múlva lesz belőle legjobb esetben. -
#3 Én ugy tudtam hogy már elkészitették az 500 Ghzes prototipusát is -
dim69 #2 Ha mangát, akkor olvasnak, ha animét, akkor néznek. -
roliika #1 Túl sok mangát néznek.