Az év leglátványosabb meteorzápora következik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ööööö dec 14 Csutortok?? akkor dec 14, vagy csutortok??
Én már ma is láttam 1-2t<#beka2> ma derült az ég, csak sz*rrá kell fagynod hogy láss legalább egyet.

Hullócsillaggal én meg nem próbálkoznék, hogy ilyen közelrõl megnézzem, mint ezek a METEOROK jönnek. Valszeg nem élnénk túl... Szerintem.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...

EZ igaz!!! Vagyis...

""""kecskeszeme tegnap 14:37 | privát | válasz erre | #16
Nagyon gáz ez a vidéki kisebbségi komplexus. Saját magatok gerjesztitek... A "pestiek" (én mondjuk budai vagyok 😉P) szarnak rá, hogy ki vidéki és ki nem, csak a vidékiek egy része gerjeszti saját magát azzal, hogy bebeszélik magunak, illetve egymásnak, hogy a fõvárosiak lenézik õket. Baromság.""""

Vagyis... az, hogy bebeszélik maguknak, ha itt pesten meg sem emlited honnan jöttél a kutya se fogja megkérdezni, hogy Miskolci vagy-e vagy Debreceni vagy akármi nekem rengeteg ismerõsõm van, aki nem BP-i és abszólút nem lehet megkülönböztetni, hogy honnan jött, ha nem mondja meg!
Bocs, a naptárat elnéztem. De a kacsákkal akkor is tele vagyok.
Mint ahogyan az sem igaz, hogy csütörtökrõl péntekre. Ugyanis dec. 14.-e szombat.

Torkig vagyok a kacsákkal.<#falbav><#banplz>
Hali!

"Mars is minden eddiginél közelebb lesz a Földhöz."
Hehe.. Legalább utánanáznánek.. A nagy opozíció 2003-ban volt, és kb 15 évenként ismétlödik. Ha valakit bõvebben érdekel: http://www.mcse.hu/eszlelesi_ajanlat/mars2007.html

A hullócsillagokkal is lehet probálkozni pesten, fõleg hajnalban... Csak a halványabbakon ront a fényszennzezés, ha feltûnik egy-egy tûzgömb, melynek a fénzessége a vénuszával vetekszik, az nagyon látványos.. Sajna svédbe már közel egy hónapja folyamatosan felhõs van és esik...
Nagyon gáz ez a vidéki kisebbségi komplexus. Saját magatok gerjesztitek... A "pestiek" (én mondjuk budai vagyok 😉P) szarnak rá, hogy ki vidéki és ki nem, csak a vidékiek egy része gerjeszti saját magát azzal, hogy bebeszélik magunak, illetve egymásnak, hogy a fõvárosiak lenézik õket. Baromság.
zola2000
A legjobb egy városhoz közeli falu, a fõutcától messze.

A

ChaosTeam
Nem kell itt ez a sok cinikus megjegyzés. Én is Pesti vagyok, bár nem én akarok pesti lenni, csak ugye ha egyszer itt születik az ember és itt is él egész életében - és még nem teheti meg, hogy elköltözzön - annak ez elég rossz, hogy a város fénye annyira nagy, hogy szinte láthatatlanok az ilyen események. Pesten is el lehet menni olyan helyre? persze ki a fenébe Pestrõl... csak ki teheti meg, hogy mondjuk a belvárosból hajnalban kimenjen városon kívülre, pláne, ha nincs autója.. A fényszennyezés természetesen nem csak Budapestet érinti, hanem sok nagyvárost is, de azért nem mind1, hogy mennyi idõ kijutni a városból.. Bp-rõl autó nélkül hajnalban eléggé macerás megoldani az ilyesmit, mint pl a Szekszárdi rokonaim csak felmennek a házuk mögötti "dombra" és máris olyan csillagokat is látnak, amit én ezelõtt még soha nem láthattam.

hát nemcsak hazánk fõvárosa nagyváros. s ott is el lehet menni olan helyekre ahol nincs akkora fényszennyezés😉

Hiszek az érzékek hosszútávú eltompításában a végtelen felé(Jim Morrison) jaaa és mindenki azt csinálja amihez leginkább nem ért:D

Úristen!! Szegény Pestiek!! Az egész bolygó áthalad a rajon, csak valahogy Pesten esik ki belõle. Hogy lehet, hogy olyan hir kerül a netre ami nem a pestieknek szól??!!!
akyyy
itt kb fél7tõl olyan köd szokott lenni hogy kocsival se mernek kimenni az emberek:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
és mikor ilyen olyna tlaálkozó, játék vagy mitomén mirõl van szó??

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

És akkor mi van, sírjunk, hogy a "szent" fõvárosiak nem láthatják, mert képtelenek megtenni annyit, hogy olyan helyre vonuljanak, ahol látni lehetne (ha tiszta lesz az égbolt)?

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Legkevésbé a fõvárosiaknak szól. Inkább a vidékieknek, mer kevesebb a fény, jobban látni a jelenséget, mint városban.

Ati

Naés?

Ez a hír sem a fõvárosiaknak szól.
immovable
azon már túlvan
Tényleg nem sajna, már az sg is egyre inkább bulvárosodik....

A mennyből az összes érdekes ember hiányzik

Remélem szerencsés leszek és látható lesz nálunk is ez az égi jelenség
AgentKis
"a hónap második felében pedig a Mars is minden eddiginél közelebb lesz a Földhöz." Ez így ebben a formában nem igaz.

Mars_Földkötelben

Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...

Roger6
Kár, hogy tök felhôs lesz az ég.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever