53
-
#13 Az összes amerikai játékgyár monnyon le! (bár nem is emlékszem mikor játszottam utoljára nyugati játékkal, de minek mikor ott a resident evil, a metroid, a zelda, a dragon quest, a final fantasy, a metal gear solid stb... Sorozatok. -
gyuri12 #12 az ea monnyon le, én már 100%-ig megutáltam.egy mocskos pénzéhes játékgyár lett belőle. dögöljenek meg -
#11 Remélem nem az ea veszi meg, mert akkor még mobilra is lesz, nem csak pcre XD -
#10 Az csak egy dolog hogy néhány legfontosabb konzolhírt beraknak, de pl biztos nem lesz itt a hétvégi játékajánló a gta4 (ps3 x360), amíg nem jön pcre. Annyit tudok hogy már fanyalogtak azon a rockstarnál, hogy pl a sanandreas pc portja nem hozott annyi bevételt amennyit vártak. Túl egyszerű a warez pcn, ezért túl sokan csinálják, míg konzolon bonyolultabb, tehát ott csak az warezol, aki nagyon akar. Egyébként engem nem érdekel annyira gta, de majd lesz, és azért jó érzés lesz, ha konzol exkluzív lesz XD (lesz ps3mam linuxal, usb bluray íróval, a pcmet meg akkor dobom ki) -
Szefmester #9 remélem az EA megveszi, majd szokásához hűen elcseszi, ellaposítja.. így sem tetszett.. remélem beleroppan mindkét fél -
#8 És az is hülyeség, hogy az SG az PC only oldal. Már nagyon régóta vannak konzol hírek itt is.
Ez a felvásárlás pedig remélem nem fog összejönni az EA-nak. Rohadtul nem akarok évente új GTA részeket 0 fejlődéssel. -
#7 de azt se, hogy lesz reménykedjünk -
ldavid #6 Mindketten rosszul tudjátok.
A MS 2x25 millát penget majd ki a két X360-as letölthető tartalomért, kiadni egyszerre fogják mindkét konzolra.
A Stories részek csak Sony konzolra voltak/vannak, tehát nem csak PC-re nincsenek hanem Xbox-ra sem, mert azért fizettek a japánok.
Azt pedig hogy a 4 nem lesz PC-re, senki sem mondta... -
#5 Rosszul tudod, azt az 50 millát azért adták, hogy előszor boxon jelenjen meg. Aztán pár hét múlva jön a PS3-as verzió.
A 'Stories' sorozat pedig lényegében csak történetileg más mint az igazi LC, VC. Szóval értelmetlen lett volna kiadni pc-re.
A GTA IV is tuti lesz pc-re, mivel "nagy" rész. Az SA is lett, 8 hónap tolással.
Szóval én nem félek attól, hogy 'konzol only' lesz. -
#4 Van két hiba a cikkben, egyrészt ez elvileg egy pcs lap, a gta meg régóta nincs pcre, sem a, 2 psp-ps2 stories sorozat, sem a gta 4 sem lesz (ez 50millió dollárjába került az msnek szerintem abban ez is benne volt). A másik hogy nem az ea (aki mindenre fejleszt) a legnagyobb kiadó, a nintendo több szoftvert adott el ds-re és wiire, mint az ea mindenre. -
#3 az ea minden játékot el akar fosni? -
#2 activison-blizard= actard -
ace05 #1 HA HA HA HA