Butler és Portman Wolverine mellett

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy kicsit értek hozzá. Az E/2-ben *értesz*. Egy darab sz. Nem kettõ. 😊

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

"fakasról"
látom te is értessz hozzá

Beast Machine
remélem, hogy ezúttal Wolverine-t nem Farkasnak (brr...), hanem Rozsomáknak fordítják.

...vágod?

Hopp hülye voltam és elõbb írtam, minthogy olvastam... Sorry! HAJRÁ DEADPOOL! IMÁDLAK BABY!!! 😊

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

LOOOL!!! Deadpool képét rakták be XD Ez a kevéssé ismert antihõs (személyes kedvenc), hogy kerül ide? nem volt kép szegény magányos fakasról? (nem kritika, kedvelem Jacket).

drizzt1666
az utolsó 2 mondat a lényeg. Na az ilyen "újszerû" ötletek kellenek ide.

Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!

Kmarha
mikor szokjátok már meg hogy az elsõ bekezdés az amolyan rövid hír féleség, egy összefoglaló, ami a kicsit buta sablonukba a teljes hirnél is megjelenik?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

0Speed0
Hát egy 5 mondatos hírbõl kell valahogy egy 6 bekezdéses cikket kreálni... 😄

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Lobsterman
Ismét egy nagyszerû cikk amiben minden infó 3* elhangzik. Nagyon Blikkes 😄

Kmarha
Az utolsó két mondat az igéretes. Képregényben is bejött, filmbe is bejöhet. Csak oldják meg szépen és ügyesen!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.