Itt a Speed Racer trailer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre mondom azt hogy egyzer nézhetõs film ugyanis többet nem ér.
úristen... ti hogy élitek meg otthon amikor dõl a szátokból a szar? én elkezdenék gyanakodni hogy valami probléma van...
Wachowskiék már NEM fivérek...
De igen, láttam is.
Semmi extra, attól a filmtõl még nem fogok hátast dobni tõlük, bárki megcsinálhatta volna legalább ilyen jól.
VIszont a V mint Vérbosszú szintén átlagos lett, kettõ filmjük van ami miatt nem huszadrangúak számomra, az egyik a Matrix a másik pedig az Assassins, de az utóbbinak csak a forg.könyvét írták, de az a film egyik kedvencem.
Semmi extra, attól a filmtõl még nem fogok hátast dobni tõlük, bárki megcsinálhatta volna legalább ilyen jól.
VIszont a V mint Vérbosszú szintén átlagos lett, kettõ filmjük van ami miatt nem huszadrangúak számomra, az egyik a Matrix a másik pedig az Assassins, de az utóbbinak csak a forg.könyvét írták, de az a film egyik kedvencem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
le merem fogadni, hogy a Fülledtségrõl még sosem hallottál
http://lery.freeblog.hu Lery - Superfreak
Wacsovszkiék már a matrix 2 és 3 alatt bebizonyitották, hogy nem többek egy átlagos középszintû film/videoklipp rendezõnél, úgytûnik ezt tovább erõsítik ezzel a kalap szarral...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem tetszik, szerintem jó kis film lesz!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Ez engem is zavart kicsit......nekem speciel inkább a mátrix 2-3 okozott csalódást az 1. részhez képest.....
Matthew Fox miatt megnézem.
Tán láttad a filmet, hogy tudod, milyenek a színészi teljesítmények?😛
Nem értem, V mint vérbosszú kisebb csalódást okozott???
Sztem jó és jónak is értékelte mindenki, nem tom néha itt lehúznak olyan filmeket amiket nem kéne, vmikor meg agyon dicsérnek olyanokat amit egyáltalán nem kéne!!!
Sztem jó és jónak is értékelte mindenki, nem tom néha itt lehúznak olyan filmeket amiket nem kéne, vmikor meg agyon dicsérnek olyanokat amit egyáltalán nem kéne!!!
Hát ez valami eszméletlen sz@r. Ultragagyi grafika, ultragagyi szinészi teljesitményekkel. <#boxer>#boxer>
Inkább mondjuk úgy, hogy hû maradt a rajzfilmhez a látványvilág és minden más is. Mintha azt nézné az ember, csak élõ szereplõkkel. Bár én csak 1 részt láttam abból, de eldöntöttem, hogy nekem gagyi. A filmet attól még biztosan megnézem, lehet, hogy kellemes csalódás lesz.
Végre 1 bevállalós film! Hajrá, remélem siker lesz.
Sajnos aki újítani akar, az általában bebukik.
Sajnos aki újítani akar, az általában bebukik.
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
khm...ez nekem túl színes. Asszem kihagyom.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Ez a film is félig mese, félig élõszereplõs lesz.Trailer alapján nem vitték túlzásba a CGI grafikát.Hogyis mondjam:Elég gagyi!
Lehet hogy ezzel egyedül leszek, de a véleményem a mûrõl az elõzetes alapján: BROAAAAF <#vomit>#vomit>