18
-
giga123 #18 Erre mondom azt hogy egyzer nézhetős film ugyanis többet nem ér. -
Loverman #17 úristen... ti hogy élitek meg otthon amikor dől a szátokból a szar? én elkezdenék gyanakodni hogy valami probléma van... -
Skeez #16 Wachowskiék már NEM fivérek... -
#15 LoL... mi ez a *****? -
#14 De igen, láttam is.
Semmi extra, attól a filmtől még nem fogok hátast dobni tőlük, bárki megcsinálhatta volna legalább ilyen jól.
VIszont a V mint Vérbosszú szintén átlagos lett, kettő filmjük van ami miatt nem huszadrangúak számomra, az egyik a Matrix a másik pedig az Assassins, de az utóbbinak csak a forg.könyvét írták, de az a film egyik kedvencem. -
LeryStar #13 le merem fogadni, hogy a Fülledtségről még sosem hallottál -
#12 Wacsovszkiék már a matrix 2 és 3 alatt bebizonyitották, hogy nem többek egy átlagos középszintű film/videoklipp rendezőnél, úgytűnik ezt tovább erősítik ezzel a kalap szarral...
-
gabr #11 Nekem tetszik, szerintem jó kis film lesz! -
cateran #10 Ez engem is zavart kicsit......nekem speciel inkább a mátrix 2-3 okozott csalódást az 1. részhez képest..... -
1Obi1 #9 Matthew Fox miatt megnézem. -
Hesztia #8 Tán láttad a filmet, hogy tudod, milyenek a színészi teljesítmények?:P -
raymond01 #7 Nem értem, V mint vérbosszú kisebb csalódást okozott???
Sztem jó és jónak is értékelte mindenki, nem tom néha itt lehúznak olyan filmeket amiket nem kéne, vmikor meg agyon dicsérnek olyanokat amit egyáltalán nem kéne!!! -
#6 Hát ez valami eszméletlen sz@r. Ultragagyi grafika, ultragagyi szinészi teljesitményekkel. -
Wittgen #5 Inkább mondjuk úgy, hogy hű maradt a rajzfilmhez a látványvilág és minden más is. Mintha azt nézné az ember, csak élő szereplőkkel. Bár én csak 1 részt láttam abból, de eldöntöttem, hogy nekem gagyi. A filmet attól még biztosan megnézem, lehet, hogy kellemes csalódás lesz. -
GErYkE83 #4 Végre 1 bevállalós film! Hajrá, remélem siker lesz.
Sajnos aki újítani akar, az általában bebukik. -
#3 khm...ez nekem túl színes. Asszem kihagyom. -
link19 #2 Ez a film is félig mese, félig élőszereplős lesz.Trailer alapján nem vitték túlzásba a CGI grafikát.Hogyis mondjam:Elég gagyi! -
Zedas #1 Lehet hogy ezzel egyedül leszek, de a véleményem a műről az előzetes alapján: BROAAAAF