The Day - MMO Cryengine 2 alapokon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matyóhímzés
"Egyébként ilyen képi elképzelések mellett valóban csak 2010-ben lesz vas, ami ezt meghajtja"

"amúgy hát nem tudom, el sem bírom képzelni, hogy ilyen grafikát 30+ fps-sel, még ha 2010 környékén is fogunk tudni lazán nézegetni"

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

magyarvok
Sztem akkor már egyszerûbb lenne elérni, hogy legyen európai szerver is 😄

Ki gondolta, hogy nem az? 😄😄😄

http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva

a földkéreg vastagsága 30-50km. Láván úszik. Úgy képzeld el, mint az alma és a héja, ahol az almahéj szilárd, a többi folyékony. Szóval nem tudsz egyenesen lyukat fúrni kínáig 😊

akkor átfúrjuk a földet 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

hiába hûznak ki egy méter átmérõjû optikai kábelt, Koreában akkor se lesz 10-es pinged... Korea ide kb 6000 km, oda vissza 12000, cirka egy az üvegben ugye nem is megy 300e km/s-al a fény, szóval inkább 1/20-1/10 másodperc, azaz 50-100-as ping az elméleti határ.

Matyóhímzés
Csak nekem tunt fel, hogy ezek concept artok? ......

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Sanyix
Pedig ez minden mmo-ban így van. Ha a múltban eldroppoltál egy drága cuccot, akkor a jelenben már nincs meg 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ha gépezés elõtt nem kajálok ezt most én írtam volna ide
szinte szó szerint ezt😄

"a múltbéli cselekvések közvetlenül kihatnak a jelenre. "
Ha ezt jól megsinálják(amit kétlek) akkor eggyel bõvül az MMO-k rajongótábora<#email>

hát,izé...

Nem tom miért kell a graffal foglalkozni ennél a játéknál. Ezek a képek szép mûvészi rajzok. Grafikának hulladék lenne, mert a messzi dolgozk és távoli kis tárgyak csak elmosódott pacák.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

sztem keresztmetszetre gondolt...

Átmérõt nem négyzetméterrel mérnek 😄

grebber
Kár hogy nem singleplayer 😞

Next PC upgrade: 2022

óó ennek a képnek viszonylag kevés köze van a modemen keresztül menõ adatokhoz 😉 ez az, amit feltelepítesz, a lentebb szóló srác arra gondolt, hogy prociramvideókari..

amúgy hát nem tudom, el sem bírom képzelni, hogy ilyen grafikát 30+ fps-sel, még ha 2010 környékén is fogunk tudni lazán nézegetni... ez tényleg gyönyörû.. persze kell még mellé egy játék is, ami értelmet ad neki!

Blackmail the Universe

dronkZero
Egy bizonyos távolságon túl nemigen szól bele a te netkapcsolatod a pingbe... Majd ha keresztülhúznak úgy egy 2 négyzetméter átmérõjû optikai kábelköteget Szibérián, akkor majd koreai szerveren is 10 lesz a pingünk. Addig nagyon nem...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Tinman
2010-re talán már a minimum 10Mbps lesz a jellemzõ... az tálán elég lesz ehhez a játékhoz, persze ha az up 1-2 Mbps. Mert ugye a ping kritikus tényezõ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
GOOGLE, ha nem menne...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mini MagyarOrszág... <#idiota>
Egyébként ilyen képi elképzelések mellett valóban csak 2010-ben lesz vas, ami ezt meghajtja (legalábbis olyan elterjedéssel, hogy egy MMO-t lehessen rá alapozni...). Szerintem. 😄
Mi a túró az MMO? Mega Marha Online játék? 😄
Na jó tudom mi az de azért a gyengébbek kedvéért ode lehetne írni, nem mind geek-ekbõl áll a világ!