19
-
#19 "Egyébként ilyen képi elképzelések mellett valóban csak 2010-ben lesz vas, ami ezt meghajtja"
"amúgy hát nem tudom, el sem bírom képzelni, hogy ilyen grafikát 30+ fps-sel, még ha 2010 környékén is fogunk tudni lazán nézegetni"
-
#18 Sztem akkor már egyszerűbb lenne elérni, hogy legyen európai szerver is :D -
kow83 #17 Ki gondolta, hogy nem az? :D:D:D -
LowEnd #16 a földkéreg vastagsága 30-50km. Láván úszik. Úgy képzeld el, mint az alma és a héja, ahol az almahéj szilárd, a többi folyékony. Szóval nem tudsz egyenesen lyukat fúrni kínáig :) -
Cat 02 #15 akkor átfúrjuk a földet :( -
LowEnd #14 hiába hűznak ki egy méter átmérőjű optikai kábelt, Koreában akkor se lesz 10-es pinged... Korea ide kb 6000 km, oda vissza 12000, cirka egy az üvegben ugye nem is megy 300e km/s-al a fény, szóval inkább 1/20-1/10 másodperc, azaz 50-100-as ping az elméleti határ. -
#13 Csak nekem tunt fel, hogy ezek concept artok? ...... -
#12 Pedig ez minden mmo-ban így van. Ha a múltban eldroppoltál egy drága cuccot, akkor a jelenben már nincs meg :D -
magyarszurke #11 ha gépezés előtt nem kajálok ezt most én írtam volna ide
szinte szó szerint ezt:D
"a múltbéli cselekvések közvetlenül kihatnak a jelenre. "
Ha ezt jól megsinálják(amit kétlek) akkor eggyel bővül az MMO-k rajongótábora -
gplay #10 Nem tom miért kell a graffal foglalkozni ennél a játéknál. Ezek a képek szép művészi rajzok. Grafikának hulladék lenne, mert a messzi dolgozk és távoli kis tárgyak csak elmosódott pacák. -
gabore #9 sztem keresztmetszetre gondolt... -
Carbine #8 Átmérőt nem négyzetméterrel mérnek :D -
#7 Kár hogy nem singleplayer :( -
Su0my #6 óó ennek a képnek viszonylag kevés köze van a modemen keresztül menő adatokhoz ;) ez az, amit feltelepítesz, a lentebb szóló srác arra gondolt, hogy prociramvideókari..
amúgy hát nem tudom, el sem bírom képzelni, hogy ilyen grafikát 30+ fps-sel, még ha 2010 környékén is fogunk tudni lazán nézegetni... ez tényleg gyönyörű.. persze kell még mellé egy játék is, ami értelmet ad neki! -
#5 Egy bizonyos távolságon túl nemigen szól bele a te netkapcsolatod a pingbe... Majd ha keresztülhúznak úgy egy 2 négyzetméter átmérőjű optikai kábelköteget Szibérián, akkor majd koreai szerveren is 10 lesz a pingünk. Addig nagyon nem... -
#4 2010-re talán már a minimum 10Mbps lesz a jellemző... az tálán elég lesz ehhez a játékhoz, persze ha az up 1-2 Mbps. Mert ugye a ping kritikus tényező. -
#3 GOOGLE, ha nem menne... -
wolruf #2 Mini MagyarOrszág...
Egyébként ilyen képi elképzelések mellett valóban csak 2010-ben lesz vas, ami ezt meghajtja (legalábbis olyan elterjedéssel, hogy egy MMO-t lehessen rá alapozni...). Szerintem. :D -
zedow #1 Mi a túró az MMO? Mega Marha Online játék? :D
Na jó tudom mi az de azért a gyengébbek kedvéért ode lehetne írni, nem mind geek-ekbõl áll a világ!