Erőszakos játékok: Franciaország szabályozná, Németország büntetne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#52: a szülõket kéne inkább tényleg egy kicsit megveelni mert nem tudják már ilyen téren megfogni s gxereküket
asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus
Most melyik a jobb stesszoldó: kölök kap egy egyest, és délután rááll a tanárra az úthengerrel, vagy worms-ben rádob egy kiadós banánbombát?!
- Nem igazán tudom, hogy mi a jobb: lábon kihordani egy fejlövést egy játékban, vagy megfircolni az elsõ karcolástól.
- A lábon kihordásra azért mondják, hogy jó, mert nem kell olyan sûrûn visszatölteni😄 de mondjuk ha valaki megszokja, hogy kilõhetnek rá egy tárat mindenféle karcolás nélkül...
- Másfelõl, ha elsõ pöccre kampec, és nincs visszatöltés (ld: SWAT), akkor meg esz a fene és ha az utolsó mondró kapja le a fejed valami sötét zugból, akkor jön a 2000-es pulzus /elõbb ijedtség, utána meg "a francba, kezdhetem elõrõl a pályát".../. És attól is lehet pszichós az ember, ha megtanul hangtalanul lopakodni és csendesen öldökölni.
- Innen a kérdés: mennyire célszerû, ha egy játék realiszikus? Mert az is gáz, ha egy kiadós poszttraumás sokkot kapsz egy virtuális csata után (kivéve a baráti lan partykat, ahol nem izoláltak a játékosok). Mikortól válthat ki túlzott vegetatív reakciót?
- Igazából ezek azok a kérdések, amelyeket a német szabályozás idióta módon próbál megoldani.
Nem tudni, hogy milyen életvitel esetén válik valaki gépes zombivá. (azért ül a gép elõtt karácsonykor, mert takony a TV, vagy mert nem akar senkivel kommunikálni, vagy csak grafomán)
Nem tudni, milyen hatások kellenek ahhoz, hogy valós traumaként élje át a játékban látottakat a játékos (ld.: háborús veteránok, bár esetükben folyamatos, éveken át húzódó nyomásról sem szabad elfeledkezni)
-Ha játszani mersz a GTA-val, kapsz egy pofont!!!
"Szabályoznák az online játékosok jogait: például hogy az általuk létrehozott avatár az övék és nem a virtuális világokat mûködtetõ cégeké."
Ez is hülyeség. Az avatar a cégé, és a játékos aki használja, az csak bérlõ (pl MMO-k esetében). Ez olyan, mintha például egy albérlet jogilag a bérlõ-é lenne.
A mai napig játszok ilyen jellegü játékokkal,és nézem is az ilyen filmeket.De érdekes módon az én elmémmel semmi baj nincs.Sõt!!! Nagyon nyugott típusú ember vagyok,és a való életben elítélem az erõszakot!!!.Rám sosem voltak olyan hatással ezek a játékok/filmek, hogy akkor: Na most már pedig beszerzek egy láncfûrészt és mindenki aki az utamba áll azt ledarálom.
Mindig meg tudtam különböztetni a fikciót a valóságtól.
Összevetve,szerintem az hogy a gyerek miként fogja fel ezeket a játékokat,az csak is nevelés kérdése.És ez nem az el,vagy a megtiltáson múlik,mert minél jobban megtiltunk valamit,annál inkább kiváncsi lezs az a gyerek.
hanem mindennapos érzéssé teszi az emberekben - a legtöbben egy adott helyzetben reagálunk agressziven miután kondicionáltak minket erre - lásd. hirtelen felindulásból.
Láttam ilyet, hogy elbaszott nevelésü gyerek vagyok : elbaszott szülõ is leszel - és elbaszod a gyereked - szted ez jó?
Európának közös érdeke, hogy ne legyen erõszakos, és erre oda kell fgyelni,
jól tudjuk mi a vége a dolgoknak.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
vagy inkább ugy is fogalmazhatnék hogy pl a cigányoknak még véres játékok sem kellenek hogy kitegyenek magukért.. akkor nálluk mit kéne betiltani? a szaporodást vagy mit?😄
Jó példa erre apám története, miszerint annak idején ha véget ért egy Bruce Lee film a moziban, kimentek az emberek és beindult a verekedés. Tök mind1, hogy miért, csak úgy. Mert az olyan jó dolog...
púúúúú
De hát inkább éljük ki a valóságban a dühünket, biztos ezt gondolják. Nekem személy szerint néha vagy a falbaveréssel (fáj), vagy egy játékkal lehet levezetni a kissé felbõszült agyamat...
púúúúú
Persze az is egy érdekes kérdés, hogy milyen tudományos módszerel tudunk meghatározni objektív mércéket egy olyan arbitrális döntéshez, hogy hol van a határ az alfogadható és az elfogadhatatlan játék között, vagy ez esetleg néhány ember személyes megítélése, vallási központok által diktált megítélés lenne? És ha igen akkor ez szerintetek szabadság vagy totalitarizmus.
Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan
Egyébként az egész téma egyéniség kérdése. Vannak személyiségek, akikre rossz hatással vannak a játékok-filmek, és retardáltakká válnak ezektõl. Persze õk már eleve retardáltak, hiszen csak csökkentelméjûekre hathat romboló hatással egy játék, vagy film. Csak csökkentelméjûek képesek napi 5-6-8 órákat tölteni a gép elõtt, és durrogtatni, vagy nézni a durrogtatást, vagy a durrogtatásról beszélgetni, újmagyarul. (Lol, rulzzz, concent, happy, wtf, stb.)
A normálisabbja egy-két órát elvan ezekkel a szarokkal, az esetek 95%-ban rájön, hogy nincs a játékokban semmi új, semmi innovatív, semmi egyénien szórakoztató. Mintha ugyanazt a kenyeret adnák el egyre szebb csomagolással. És a többség megeszi! 😄 Idén mi volt olyan, ami gyökeresen innovatívnak, újszerûnek számított, úgy igazán? Ja, kábé semmi? 😄 Jahh, de, a Portal. Ennyi a minden tekintetben érdemleges éves felhozatal a játékpiacról. 😄
Szóval egy a lényeg: Aki játék-film hatása alatt gyilkol-öngilkol, lövöldöz, annak már csak egy kis löket volt a játék-film. Sanszos, hogy amúgy is megtenné, ilyen-olyan formában. Mert eleve benne van a kis beteg agyában a dolog. De aki alapban idegenkedik a reális erõszaktól, az 1000 Doom után sem fog fegyvert ragadva bekopogni a matekórára.
Persze az tény, hogy mint szülõ, minden eszközzel akadályozom gyermekem erõszakos játékokhoz-filmekhez való hozzáférését. Nem feltünõen, inkább befolyásoló módon. Igazi játékok közül is csak hasznos-kreatív holmikat kap/fér hozzá. Sosem adnék a kezébe mûanyag AK-47-est, hogy nesze, jáccál. És sose engedném még egy Hitman elé ülni sem.
Majd ha eléri a 14-16 éves életkort, választhat belátása szerint. De remélem, addigra sikerül úgy orientálni, hogy röhögjön azon a sok - egykaptafa - szaron, amit ma szórkoztatás címén kiadnak.
1981 IBM intel 8088 4.77 MHz 16kbyte ram, 10MB Hdd, 5,25\" floppy drive, Monochrome monitor 83-gombos billentyűzet.
ennyi erõvel tiltsák a 18+ akció és horror filmeket is, azokban sokkal több vér van mint egy gta-ban
És Pistike simán megnézheti õket
Ja de a tv-ben van reklám...sztem ha tele lenne reklámmal a játék már nem is tiltakoznának...<#falbav>#falbav>
A türelem rozsdát terem.
Elmebetegek pedig mint tudjuk már jóval a számitógép megjelenése elõtt is voltak.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A
A
foglalkoznak amivel nem kene <#mf2>#mf2><#gonosz2>#gonosz2><#beka2>#beka2><#gun>#gun><#violent>#violent><#gunyos1>#gunyos1>
A
Meg tiltsák be a hazai tv-sorozatukat a Cobra11-et, csak úgy törik benne az autókat, sokszor a valóságtól teljesen elrugaszkodva.
Töredezettségmentesítőtlenítetthetlenségtelenítőtlenkedhetnétek!!!
Asus p5B ,C2D E4300@ 3.0ghz , 2gb kingmax 800mhz,Galaxy 8800GT 512mb PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
gyerekek, ezeket a hülye szabályokat azért hozzák, hogy befogják az idióták száját. mindenki tisztában van vele, hogy pl. EU-n belül országokra vonatkozó tiltásokat tejlesen felesleges bevezetni, miután nincsenek határok az országok között, és még a pénzük is ugyanaz. egyszeri Jürgen felül a vonatra, utazik két órát a szomszéd országig, megveszi amit szeretne, aztán visszautazik Németországba. bármiféle ellenõrzés, és így a "lebukás" veszélye nélkül.
Ha nálunk szûk 20 év alatt ennyire el lehetett hülyíteni az embereket, akkor mit várunk olyanoktól akiket születésük óta hülyítenek, hogy fognak õk gyereket nevelni.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
A gond ott kezdõdik, mikor mindent cenzúráznak. Németországban mostis pont ezt teszik. Egy alap példa. Hobbim a makettezés. Ennek lényege a valóság ábrázolása. Mégis, a németországból érkezõ makettekben egyszerüen feketére vannak satirozva a II. WH-s önkényuralmi jelképek. Megértem, hogy érzékenyek erre a témára, de ez nem a horogkeresztrõl, sokkal inkább a múlt tagadásáról, és a barbarizmusról szól. Ha kisatirozzuk a horogkeresztet, betiltjuk az erõszakos játékokat, akkor nem lesznek nácik, és egyéb õrültek az utcán?
Sajnos, egyre több országban nem értik meg, hogy a szülõ nevel, nem az állam. Segíteni kell a szülónek, nem helyette gondolkozni. Csak sajnos nagyon sok bigott ember létezik, és nagyon sokan kívánnak ebbõl megélni. Lásd usában azt a jogászt, aki a GTA-t perli folyamatosan, (nem jut eszembe a neve) pedig, az iskolai lövöldözések után, inkább a szülõket kellene, mert valamit nagyon elcsesztek.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Sz.tem minden ép elméjû ember rájön az ilyen játékokból, hogy pillanatok alatt kaphat pár golyót a testébe. Aztán a valóság tudata meg segít abban, hogy arra is rájöjjön, hogy ha egy játékban, harci helyzetben mondjuk 30 perc alatt kap 2 golyót, akkor abba a valóságban belehal a picsába. ergo mi értelme az egésznek ha 30perc múlva kinyiffantanak.
Engem mondjuk most így a Call of Duty 4 döbbentett rá, pont arra, hogyha háborúba kéne menni, esélyem nem lenne 😊 Veteran fokozaton egyszerûen nem tudok megcsinálni egy pályát úgy, hogy ne kapnék legalább 2 golyót, úgy az egész játék alatt. A valóságban pedig ez már egyenlõ a halállal.
Okés persze ez csak egy játék, de épp ezért, a valóság még ennél is durvább...
Szal tényleg nemértem. Egy normális gyerek simán levágja hogy még élvezetbõl sincs értelme gyilkolászni mert a végén úgyis kinyiffan...vagy így vagy úgy...
http://tibor.szasz.hu - Webfüggőség a köbön http://torrentek.hu - Mindenki meg van hívva