15
  • Su0my
    de miért? mert eladható. mi vagyunk a hibásak.
  • Quantumleap
    Sajna ma a sokadik folytatások korát éljük, mert az alkotók ötlethiányban szenvednek. Remélem, nem fognak készíteni egy Piszkos Harry VI.-t a nyolcvan fele tartó Eastwooddal.
  • gErIbÁ
    +t
  • gErIbÁ
    Egyépként Wittgen hozzászólásával egyetértek tényleg úgy zárták le mint , ha nem akarnának több rész,de remélem csak megtévesztés volt:)
  • Wittgen
    A négy a sorozat tökéletes lezárása volt szerintem. Elég csak, ha megnézitek az utolsó 5 percet és a stáblistát, valamint hozzáveszitek Eric Clapton zenéjét. Tökéletes lezárás volt.
  • Su0my
    szerintem a négy a leghumorosabb, legpörgősebb rész.. azt követi az első, a második és a - szerintem - elég bééna harmadik..
  • Jim Kirk
    Elég régi, körülbelül márciusi hír. Örülök, hogy idáig is eljutott. :)
  • Magoo
    Ha egy olyan forgatókönyvet tolnak az orra alá ami tényleg hű a régi stílushoz, és ezt még egy sok nullával megtoldott csekk is kíséri, akkor nem fog nemet mondani szte :)
  • gErIbÁ
    Szerintem nagyon jó lenne még egy rész.Amikor csinálták a négyetis mindenki hogy milyen lesz már a Glover már öreg és szerintem mégis milyen jó lett ha megcsinálnák az okosok biztos kitalálnának valamit hogy Murtaught vissza rángassák egy kis csihipuhiba ha másnem szerintem cris rock lenne gibson új társa és tuti az kerűlne valami ge..ba és azért a vejkónak csak segítene már az öreg danny bácsi
  • Quantumleap
    Amúgy miből gondolod, hogy rá fog bólintani? Személyesen ismered?
  • Quantumleap
    Szerintem Tolnai Miklóssal is kiváló volt.

Amúgy szerintem nem kellene ötödik rész, csak bőrhúzás a rókáról.
  • Magoo
    Sztem Gibson nem írt alá xart sem, Glover pedig (ha lesz film) rá fog bólintani. Amúgy Danny bácsikánk nagyon jó színész a mai napig! És el tudom képzelni, hogy a két nyugdíjba vonult öreg rókát ismét akcióba dobják! Viszont nekünk, magyaroknak nem lesz ugyanaz a feeling mint régen (ha lesz)....Kránicz Lajos hangja nélkül, már nem lesz ugyanaz az "Én már túl öreg vagyok ehhez!" kijelentés! :(
    nah majd meglátjuk mi lesz vagy nem lesz
  • Loverman
    egyáltalán nem elképzelhetetlen hogy aláírta már
  • Hesztia
    Erősen kétlem, hogy Gibson aláírt bármit is, ha Glover nem vállalja.
  • gabr
    Nagyon öreg már Danny Glover, szinte alig tud mozogni, mi értelme lenne egy nagypapás akciófilmek???