Ötvös Tibor

Danny Glover nemet mond a Halálos fegyverre

Danny Glover, a nagysikerű Halálos fegyver-franchise Murtaugh őrmestere egy interjúban elárulta, hogy ha rajta múlik, nem lesz ötödik rész. Pedig Mel Gibson a hírek szerint már aláírt a filmhez.

Danny Glover neve sokaknak egyet jelent a klasszikus Halálos fegyver sorozat "Öreg vagyok én már ehhez" beszólást klasszikussá tevő Roger Murtaugh őrmesterével, aki négy epizódon át tűrte társa őrültségeit. A Halálos fegyver 4 után mindenki fogadkozott, hogy ez volt az utolsó és ezzel lett kerek a sztori.



Ám nemrég felmerült a pletyka, miszerint a Warner nagyon szeretné újabb résszel kibővíteni a franchise-t és ehhez állítólag már le is szerződtették Mel Gibsont potom 25 millió dollárért plusz 5%-ért a bevételből. Személy szerint úgy gondoltam, hogy társa, Danny Glover egyből lecsap a lehetőségre, ám végül nem így lett.

A színész, akire a Fűrész sikere után újból felfigyelt Hollywood, egy interjúban tegnap kifejtette, hogy örökre végzet Roger Murtaugh karakterével és ha rajta múlik, nem lesz Halálos fegyver 5. Mondjuk nem elképzelhetetlen, hogy ez mindössze egy üzenet a Warner Bros. számára, miszerint nem kapják meg olcsón Glovert. Láttunk már ilyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Su0my #15
    de miért? mert eladható. mi vagyunk a hibásak.
  • Quantumleap #14
    Sajna ma a sokadik folytatások korát éljük, mert az alkotók ötlethiányban szenvednek. Remélem, nem fognak készíteni egy Piszkos Harry VI.-t a nyolcvan fele tartó Eastwooddal.
  • gErIbÁ #13
    +t
  • gErIbÁ #12
    Egyépként Wittgen hozzászólásával egyetértek tényleg úgy zárták le mint , ha nem akarnának több rész,de remélem csak megtévesztés volt:)
  • Wittgen #11
    A négy a sorozat tökéletes lezárása volt szerintem. Elég csak, ha megnézitek az utolsó 5 percet és a stáblistát, valamint hozzáveszitek Eric Clapton zenéjét. Tökéletes lezárás volt.
  • Su0my #10
    szerintem a négy a leghumorosabb, legpörgősebb rész.. azt követi az első, a második és a - szerintem - elég bééna harmadik..
  • Jim Kirk #9
    Elég régi, körülbelül márciusi hír. Örülök, hogy idáig is eljutott. :)
  • Magoo #8
    Ha egy olyan forgatókönyvet tolnak az orra alá ami tényleg hű a régi stílushoz, és ezt még egy sok nullával megtoldott csekk is kíséri, akkor nem fog nemet mondani szte :)
  • gErIbÁ #7
    Szerintem nagyon jó lenne még egy rész.Amikor csinálták a négyetis mindenki hogy milyen lesz már a Glover már öreg és szerintem mégis milyen jó lett ha megcsinálnák az okosok biztos kitalálnának valamit hogy Murtaught vissza rángassák egy kis csihipuhiba ha másnem szerintem cris rock lenne gibson új társa és tuti az kerűlne valami ge..ba és azért a vejkónak csak segítene már az öreg danny bácsi
  • Quantumleap #6
    Amúgy miből gondolod, hogy rá fog bólintani? Személyesen ismered?