57
-
winnie #17 "ergo ez nem 3D-s mozifilm, csak van egy 3D-s VERZIÓJA, amiben biztos jobb (ami ugye nem meglepő). Ha tévedek javítsatok ki."
nem. ha megnézed, akkor látod, hogy ez egy 100%-ig 3d-re optimalizált film, amit lebutítanak 2d-re. tele van olyan beállításokkal, amik 3d-sek és 2d-ben tök értelmetlen snittnek tűnnek. (afféle fül mögötti perspektíva, elnyújtott, 3d-ben látványos, 2d-ben unalmas képek, egy csomó suhanós, "kamerába belemenős, kilógós" kép, stb.
amúgy amerikában a film bevételének talán 35%-a jött 3d-s vetítésekből, nálunk úgy 25-30%-a, ami az egy mozihoz képest elég durva. -
winnie #16 "Najó, majd megnézem, asszem jövő héten hozzák vissza rackemet és rajta lesz ez is. :)"
hidd el, csak időrablás úgy megnézni. annyit nem ér a film, hogy ne 3d-be nézd. -
#15 A warez jogos, de a 2D sztem totál nem.
Egyetlen moziban játszák itthon 3D-ben, világszinten sincs sztem többségben a 3D-s technika, ergo ez nem 3D-s mozifilm, csak van egy 3D-s VERZIÓJA, amiben biztos jobb (ami ugye nem meglepő). Ha tévedek javítsatok ki.
Szal ezt a filmet is ugyan úgy lehet sztem a 2D-s társaival egyetemben értékelni, sőt kell is. :) -
#14 Namost aki 2D-ben, pláne warezben látta, az lesz szíves nem mondani véleményt a 3D-s mozifilmről. Kösziek! :D -
mandrake #13 1) A Beowulf története mai szemmel eleve nem különösebben érdekfeszítő, úgyhogy ezt igazából nem kellene számonkérni rajta. 2) A "játékos kedvű amerikai forgatókönyvírók" közül Roger Avery kanadai, Neil Gaiman pedig angol. 3) Gaiman már a 90-es évek elején dolgozott a forgatókönyvön (lásd: "Tükör és füst" előszava), és az, hogy csak mostanra lett belőle film, egyáltalán nem arra enged következtetni, hogy Hollywood rögtön befogadta volna a scriptet. (Ha már a Tükör és füstöt hoztam fel, a benne szereplő Aranyhalas medence című novella elég jól példázza a történetek alakulását az álomgyárban.) -
Theodora #12 "jövő héten hozzák vissza rackemet és rajta lesz ez is. :)"
szuperfaszacsávóvagymi?! -
sanner011 #11 lolka, mintha láttam volna már beowulf hírt itten. :) Reklám? :)
Najó, majd megnézem, asszem jövő héten hozzák vissza rackemet és rajta lesz ez is. :) -
#10 való igaz, én 2D-ben néztem, így nem volt lefoglalva a szemem a 3D-s látvánnyal, így maradt az elemezgetés (meg az, hogy grafikával foglalkozgatok szabadidőmben, így sok 3d-s embermodellt-animációt látok, és bizony ennél jobbakat is) -
Nos #9 Én is 3D-ben néztem, nagyon meg voltam elégedve. De ezek a kameraállások 2D-ben asszem közel sem érnek ennyit. A mozgások helyenként tényleg nem tökéletesek, de az az élmény hogy a tárgyak, a falak, az íjvesszők melletted suhannak el................. Ha hozzá lennék szokva a 3D-hez én sem írnik vszínűleg ennyi jót róla, de nem vagyok -
#8 azt hittem a történet az eredeti Beowulf történet miatt ilyen (nem olvastam, pláne nem óangol nyelven :D). Viszont ha tényleg ennyit változtattak rajta, akkor sikerült eléggé elcseszniük... A történet ahogy van semmi különös, semmi említésre méltó... a grafikai rész néhol lehengerlő, de néhol olyan amatőr (főleg az animációk), hogy úgy ront rajta, ahogy van. Pedig látszik, hogy csupa tehetség dolgozott rajta, mert néhol tényleg hihetetlenül jó, de úgy általánosságban sajna a modellek nyaktól lefele tökéletesek, a fej általában rosszabb (kivéve a főhősét, az szuper), de a mimika már csak közepes az esetek 80%-ban, a többi animáció, mozgás, főleg a lovak pedig elég amatőrök, pláne egy Gyűrűk Ura féle Massive ló után... nagyon úgy néz ki, a lovakra keyframe anim jutott teljes egészében, és az animátoraik nem álltak a helyzet magaslatán... -
#7 3D-ben nagyon jó volt szvsz. -
avman #6 az hagyján, de sztorit meg sosem... -
gabr #5 Ja, érdekes, mert a lassan 2 éves Advent Children-ben szinte tökéletes az emberi mozgás... szerintem még sok sok évekig nem fog hollywood olyan minőségű cg-t csinálni mint a japcsik! -
#4 egy iszonyat szar film volt ez! :D -
neptum #3 még nem látam de a videok alapján nem egy Final Fantasy: Advent Children de majd bepótolom -
xmodule #2 a film tényleg elég gyenge.mármint a story.de a látvány azért nekem tetszett:) -
#1 1x sem basznak a filmben, legalábbis nem mutatják!
Tovább megyek, mégcsak nem is kardoznak benne!!!!
Vágom, hogy a jelző mire utal, de ez akkorsem az a film...
Ez a "bölcskirályos-sárkányölős", vagy mittomén.
Amúgy kalap kaki