Itt a Narnia krónikái 2 trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pfff....Megint kezded? Megmondtam ,h az ,h gagyi az az én véleményem ne lovagolj már ezen.Örülök, h neked tetszik, de én nem fogom elolvasni és szerintem nem fogom bánni a halálos ágyamon,hogy nem tettem meg, de azért köszi...Ja és ha már kioktatsz akkor légyszíves mondd el nekem, hogy Tolkien illetve Lewis mûvei milyen kategóriába tartoznak ha nem fantasy? köszi
De jó neked, hogy a kisujjadban van! Azért ez durva kijelentés volt. Ezzel a gagyizással csak saját magad húzod le. Egy mû attól még nem gagyi, hogy neked nem tetszik. Szerinted mitõl sikeres a Narnia? Attól hogy gagyi? A másik nagy baromság, hogy Tolkien mûvével hasínlítgatod össze, holott korántsem egy kategória a kettõ, de ezt szerintem hiába is magyarázom neked.

Az ugatásról csak annyit, hogy ezt csak te olvastad ki a sorokból, mondjuk nemtudom honnan. Én is csak leírtam a véleményemet amire te ingerülten reagáltál.

Javaslom vedd elõ a Narnia könyveket. (Ha már a Tolkien mûvek a kisujjadban vannak... )
A két mû teljesen különbözõ témában készült, míg Tolkien egy új világot alkotott meg hihetetlen részletesen, addig Lewis keresztény filozófiai- és gyermekkönyveket írt.. nem gagyi, sõt a maga kategóriájában zseniális mû.
Az más kérdés, hogy megfilmesíteni/eladni nehezebb lenne, ha a fentiek szerint kezelnék a Narnia könyveket, ezért mentek rá a LOTR vonalra.

Képzeld el Tolkien könyvei a kisujjamban vannak és tudtam,hogy ismerték egymást ezért is mondom hogy gagyi az egész: Tolkien képzeletének nyomába se ér....De én tiszteletben tartom más véleményét és nem ugatom le azért ha neki nem az tetszik mint nekem.Az én véleményem szerint ez szar, neked meg ez a kedvenced...nem vagyunk egyformák(hál Istennek) de ezen nem értem mit kell vitatkozni
MeoH
Hat en bevallom nem olvastam a konyveket, de nekem az elso film sem jott be annyira, atlagos sztori, 1 delutani dvdezest megert, nem tobbet.

fuck mmo's..i.,

InfectedMann
Látom te is lemaradtál mikor az IQ -t osztották.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Már megint jön az okoskodás olyanoktól, akiknek köze nincs a könyvekhez, pláne C.S. Lewis-hoz.

1Obi1, CaptainRumi : Ha kicsit is utánanéznél tudnád, mi miért kerül bele a filmbe. El kéne olvasni a könyvet aztán magyarázni. Egyébként meg csak hogy tudd, Tolkien és Lewis jó barátok voltak.
Szerintem gagyi az egész.....Megint négy csicska kölyök és pár beszélõ hód legyõzi a félelmetes,túlerõben levõ vérprofi seregeket(persze egy csepp vér nélkül)....áhh meghagyom inkább az ovisoknak<#shakehead>
Egy csatának muszáj kinéznie vhogy 😉

Nekem tetszik a trailer, remélem a könyvhez való hûség megmarad.

urá=urát
Bazze te már mindenben a Gyûrûk urá látod!
Mekkora gagyi már.LOTR koppintás pár képsor..
én még a 90-es évek elején forgatott narniát láttam... retro feeling😄

1300 év az király 😊