Ötvös Tibor

Itt a Narnia krónikái 2 trailer

Megérkezett a Narnia krónikái: Caspian herceg első előzetese. A folytatás 1300 évvel az első rész után játszódik - legalábbis Narniában ennyi idő telt el az első kaland óta.

Megérkezett a Walt Disney sikerfilmjéhez készülő folytatás első előzetese. A Narnia krónikái: Caspian herceg C.S. Lewis nagysikerű sorozatának negyedik kötete, mely azonban időrendben a második. A filmben visszatér az első rész négy főszereplője, a bemutató 2008. május 16-án esedékes. A trailer itt nézhető meg.

Egy évvel az első rész elképesztő kalandja után Narnia ifjú uralkodói visszatérnek királyságukba, ám ott már 1300 év telt el. Narnia Aranykorának már régen vége, a Telmarinek leigázták a helyet és a gonosz Miraz király zsarnokként uralkodik a világon.

A négy gyermek hamarosan összetalálkozik a trón jogos várományosával, Caspian herceggel, akit Miraz király bármi áron meg akar ölni és így saját fiátakarja a trónra ültetni. A négy uralkodó és a herceg felkerekednek hát, hogy Narnia világa újból varászlatos hely legyen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • CaptainRumi #14
    pfff....Megint kezded? Megmondtam ,h az ,h gagyi az az én véleményem ne lovagolj már ezen.Örülök, h neked tetszik, de én nem fogom elolvasni és szerintem nem fogom bánni a halálos ágyamon,hogy nem tettem meg, de azért köszi...Ja és ha már kioktatsz akkor légyszíves mondd el nekem, hogy Tolkien illetve Lewis művei milyen kategóriába tartoznak ha nem fantasy? köszi
  • Sliderx #13
    De jó neked, hogy a kisujjadban van! Azért ez durva kijelentés volt. Ezzel a gagyizással csak saját magad húzod le. Egy mű attól még nem gagyi, hogy neked nem tetszik. Szerinted mitől sikeres a Narnia? Attól hogy gagyi? A másik nagy baromság, hogy Tolkien művével hasínlítgatod össze, holott korántsem egy kategória a kettő, de ezt szerintem hiába is magyarázom neked.

    Az ugatásról csak annyit, hogy ezt csak te olvastad ki a sorokból, mondjuk nemtudom honnan. Én is csak leírtam a véleményemet amire te ingerülten reagáltál.

    Javaslom vedd elő a Narnia könyveket. (Ha már a Tolkien művek a kisujjadban vannak... )
  • Lyan Kyj #12
    A két mű teljesen különböző témában készült, míg Tolkien egy új világot alkotott meg hihetetlen részletesen, addig Lewis keresztény filozófiai- és gyermekkönyveket írt.. nem gagyi, sőt a maga kategóriájában zseniális mű.
    Az más kérdés, hogy megfilmesíteni/eladni nehezebb lenne, ha a fentiek szerint kezelnék a Narnia könyveket, ezért mentek rá a LOTR vonalra.
  • CaptainRumi #11
    Képzeld el Tolkien könyvei a kisujjamban vannak és tudtam,hogy ismerték egymást ezért is mondom hogy gagyi az egész: Tolkien képzeletének nyomába se ér....De én tiszteletben tartom más véleményét és nem ugatom le azért ha neki nem az tetszik mint nekem.Az én véleményem szerint ez szar, neked meg ez a kedvenced...nem vagyunk egyformák(hál Istennek) de ezen nem értem mit kell vitatkozni
  • MeoH #10
    Hat en bevallom nem olvastam a konyveket, de nekem az elso film sem jott be annyira, atlagos sztori, 1 delutani dvdezest megert, nem tobbet.
  • InfectedMann #9
    Látom te is lemaradtál mikor az IQ -t osztották.
  • Sliderx #8
    Már megint jön az okoskodás olyanoktól, akiknek köze nincs a könyvekhez, pláne C.S. Lewis-hoz.

    1Obi1, CaptainRumi : Ha kicsit is utánanéznél tudnád, mi miért kerül bele a filmbe. El kéne olvasni a könyvet aztán magyarázni. Egyébként meg csak hogy tudd, Tolkien és Lewis jó barátok voltak.
  • CaptainRumi #7
    Szerintem gagyi az egész.....Megint négy csicska kölyök és pár beszélő hód legyőzi a félelmetes,túlerőben levő vérprofi seregeket(persze egy csepp vér nélkül)....áhh meghagyom inkább az ovisoknak
  • Lyan Kyj #6
    Egy csatának muszáj kinéznie vhogy ;)

    Nekem tetszik a trailer, remélem a könyvhez való hűség megmarad.
  • Petender #5
    urá=urát