14
  • vortel
    "éljenek soká a 80-as évek blocbusterei: Alien, Predator, Terminator" - ámen
  • vandyke
    Személy szerint nagyon örülök, hogy végre Hollywood elfogadja és elismeri Bale eddigi munkásságát. Már éppen ideje volt. Csatlakozom, az előttem szólókhoz tökéletesen meg fogja állni a helyét. Amit az "Amerikai Pszichó" c. filmben nyújtott az pazar volt, de persze lehetne számos jó filmjét említeni. Sok sikert neki!
    A lista: háát Jet Li kicsit erős nem??? Ezzel az erővel Don 'the Dragon' Wilson is ott lehetne. Egyébként teljesen felesleges ez a szavazgatás, hiszen úgyis a történet alapján fogják kiválasztani az arra alkalmas embert. Aztán majd a nézők és a kritikusok eldöntik, hogy jó vagy rossz döntés volt. Én egyik szereplőt sem tudom ebben a filmben elképzelni, pedig Vinnie Jones szimpatikus, de még őt is furcsának találnám ebben a szerepben.
    1 szó, mint 100 éljenek soká a 80-as évek blocbusterei: Alien, Predator, Terminator
  • DagadtNinja
    Bale remekul meg fogja allni a helyet, nem lesz vele gond.
    A szavazo listarol nekem egyikuk sem jonne be mint T800, de azert Jet Li kapott egy voksot:D
    A masik oldalon elnezegetnem Loken kisasszony borbe simulo idomait ujra.
  • Prof William
    Bale nemlenne rossz keménytekinetetű ellenállóvezérnek. Amolyan igazi vezér típus.

A minap láttam egy korai filmjét amiben Jézust játszotta. :) Azt is remekül csinálta...
  • DieHard
    jó színész, jobb mint diesel ezerszer. örülök
  • Blasta
    Biztos lehetsz benne, hogy lesznek alpha-k, egy terminator sztori 2029-ben nem szólhat csak és kizárólag a nagy csatákról...

Sztem kéne lennie két főszálnak, az egyik a Skynet egyik új és brutál akciótervéről/fejlesztéséről szólna (nagy csata, beszivárgó modell útnakeresztése), a másik pedig egy emberi gerilla akcióról és persze a két szál találkozhatna a végén. Vagy nemtom, de már nagyon várom, jobban mint a T3-at anno.
  • Wittgen
    Remélem nem lesznek benne alfák, mert már uncsi ez a beszivárgó egységes téma.
  • Blasta
    Úgy tűnik nem is találtam ki hülyeséget :DDDDD
  • Blasta
    Ja és, ha eszük van a készítőknek, akkor a "hivatalos" Schwarzenegger utódot, The Rock-ot szerződtetik a T-800 beszivárgó szerepére. :)
  • Blasta
    Az a T2 volt, a T1-ben nem volt látható.

Én örülök a hírnek, Bale szar filmben még nem játszott, pláne nem szarul, konkrétan eddig csak überjó játékot láttam tőle, kedvensz.
  • Wittgen
    Nekem úgy rémlik, hogy mintha feltűnt volna egy visszaemlékezésben, vagy mi a fene...
  • Csaba
    Nem akarok kukacoskodni, de John Connor az első részben nem szerepelt, csak megemlítik a nevét...
  • Wittgen
    "Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy a Terminator filmek történetében még sosem játszotta kétszer ugyanaz a lázadók vezérét."

Még jó. Hülyén nézett volna ki, ha az 1. részben feltűnő kb 40 évesnek kinéző pacák játszotta volna a 2. részben kb 50 évesen a 13 éves Connort, valamint a 3. részben kb 65 évesen a 25 éves Connort. Hja kérem, nagy az Isten állatkertje.
  • Alexease
    "Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy a Terminator filmek történetében még sosem játszotta kétszer ugyanaz a lázadók vezérét."

Nehez is lett volna, mert a 3 reszben Connor szerepelt ~1X, ~2X, ~3X evesen is:) Es mivel mar az 1. reszben is szerepelt 3X evesen (huszon eve), igy most ~60 evesen jatszhatna el ugyanazt:D