Ötvös Tibor

Christian Bale lesz John Connor

Christian Bale eloszlatott minden találgatást, mikor személyesen jelentette be, melyik szerepet alakítja az McG rendezésében készülő Terminator Salvation: The Future Begins című filmben.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, miszerint napjaink egyik legfoglalkoztatottabb színésze, Christian Bale leszerződött az McG rendezésében készülgető Terminator Salvation: The Future Begins című negyedik részhez. Akkor még nem hozták nyilvánosságra, vajon melyik szerepet is kapta Batman és megindultak a találgatások.Egyesek szerint Vin Diesel helyett Bale bújna a T-800-as gépbőrébe, mások szerint viszont Furlong és Stahl nyomdokaiba lépve a lázadók vezérét, John Connort személyesítené meg. Nos, a találgatásoknak maga a színész vetett véget, mikor egy sajtótájékoztatón bejelentette, hogy az utóbbi hír az igaz.

Bale ezzel újabb franchise főszerepét tudhatja magáénak, hiszen a Batman mellett Connor újabb kalandjait is trilógiának szánják a készítők. Bár azt azért hozzá kell tenni, hogy a Terminator filmek történetében még sosem játszotta kétszer ugyanaz a lázadók vezérét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • vortel #14
  "éljenek soká a 80-as évek blocbusterei: Alien, Predator, Terminator" - ámen
 • vandyke #13
  Személy szerint nagyon örülök, hogy végre Hollywood elfogadja és elismeri Bale eddigi munkásságát. Már éppen ideje volt. Csatlakozom, az előttem szólókhoz tökéletesen meg fogja állni a helyét. Amit az "Amerikai Pszichó" c. filmben nyújtott az pazar volt, de persze lehetne számos jó filmjét említeni. Sok sikert neki!
  A lista: háát Jet Li kicsit erős nem??? Ezzel az erővel Don 'the Dragon' Wilson is ott lehetne. Egyébként teljesen felesleges ez a szavazgatás, hiszen úgyis a történet alapján fogják kiválasztani az arra alkalmas embert. Aztán majd a nézők és a kritikusok eldöntik, hogy jó vagy rossz döntés volt. Én egyik szereplőt sem tudom ebben a filmben elképzelni, pedig Vinnie Jones szimpatikus, de még őt is furcsának találnám ebben a szerepben.
  1 szó, mint 100 éljenek soká a 80-as évek blocbusterei: Alien, Predator, Terminator
 • DagadtNinja #12
  Bale remekul meg fogja allni a helyet, nem lesz vele gond.
  A szavazo listarol nekem egyikuk sem jonne be mint T800, de azert Jet Li kapott egy voksot:D
  A masik oldalon elnezegetnem Loken kisasszony borbe simulo idomait ujra.
 • Prof William #11
  Bale nemlenne rossz keménytekinetetű ellenállóvezérnek. Amolyan igazi vezér típus.

  A minap láttam egy korai filmjét amiben Jézust játszotta. :) Azt is remekül csinálta...
 • DieHard #10
  jó színész, jobb mint diesel ezerszer. örülök
 • Blasta #9
  Biztos lehetsz benne, hogy lesznek alpha-k, egy terminator sztori 2029-ben nem szólhat csak és kizárólag a nagy csatákról...

  Sztem kéne lennie két főszálnak, az egyik a Skynet egyik új és brutál akciótervéről/fejlesztéséről szólna (nagy csata, beszivárgó modell útnakeresztése), a másik pedig egy emberi gerilla akcióról és persze a két szál találkozhatna a végén. Vagy nemtom, de már nagyon várom, jobban mint a T3-at anno.
 • Wittgen #8
  Remélem nem lesznek benne alfák, mert már uncsi ez a beszivárgó egységes téma.
 • Blasta #7
  Úgy tűnik nem is találtam ki hülyeséget :DDDDD
 • Blasta #6
  Ja és, ha eszük van a készítőknek, akkor a "hivatalos" Schwarzenegger utódot, The Rock-ot szerződtetik a T-800 beszivárgó szerepére. :)
 • Blasta #5
  Az a T2 volt, a T1-ben nem volt látható.

  Én örülök a hírnek, Bale szar filmben még nem játszott, pláne nem szarul, konkrétan eddig csak überjó játékot láttam tőle, kedvensz.