16
-
avman #16 elég kínszenvedés volt nekem az egyszer. -
knightbali #15 Nicholsonnal semmi baj nem volt - ahogy szinte sose szokott. Csak nem olyan Joker volt, mint a képregényes, eredeti Joker. -
lerboy #14 Így van. Nicholson alakítását nem kellene így lefikázni. -
#13 Azért szerintem Nicholson nagyot alakított mint Joker! (megnéztem volna vele még egy részt :D ) -
Sance231 #12 Nézd meg / gondold újra:). -
avman #11 ezek szerint találtak végre egy normális mellékszereplőt. mellé már csak egy értelmesebb forgatókönyv kell. mert az előző egyikben sem bővelkedett. unalmas, lapos történet rettenetesen egysíkű mellékszereplőkkel. -
Quantumleap #10 Romero a régi, viasat által is vetített Batman-sorozatban alakította Jokert. -
gabr #9 Mark Hamill (Luke Skywalker) sokak szint az eddigi legjobb Joker, mármint a hangja által! Az első évad jelent meg nálunk DVD-n!
-
1Obi1 #8 Na meg a rajzfilmben. -
#7 Jahogy a Batman Vengenance játékban alakította Hamill Joker-t, ok. -
#6 "Felejtsétek el Nicholsont, Mark Hamillt, Caesar Romerot..."
Én ezt nem értem, Mark Hamill illetve ez a Romero mikor játszotta Jokert??? -
opeca #5 Végre méltó minőséget és hangulatot adnak a Batman-nek, bár meg kell jegyezni, a Tim Burton féle Batman sorozat a maga korában nagyon is jónak számított, de igen, mostmár elkelt egy remake, és tény, a Batman Begins is nagyon eltalált mű volt, remélem a Dark Knight méltó folytatása lesz. -
gabr #4 Olyat ne várj magyarországon! -
Andrews2007 #3 Ejha tudtam én ezt is jeee alig várom már a tarilereket és az első 5-6 perces Imaxos vetitést az I am legend elött. -
gabr #2 Ötvös Tibor is újságíró... az amerikai is... gondolom valahol kollégák! :) -
Kobaljov #1 "Hétfőn egy IMAX moziban néhány szerencsés munkatársunk.."
Most akkor vagy innen volt valaki, vagy hiányoznak az idézőjelek