Bitang jó lesz a The Dark Knight

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elég kínszenvedés volt nekem az egyszer.

Nicholsonnal semmi baj nem volt - ahogy szinte sose szokott. Csak nem olyan Joker volt, mint a képregényes, eredeti Joker.

Így van. Nicholson alakítását nem kellene így lefikázni.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

JohnnySmith
Azért szerintem Nicholson nagyot alakított mint Joker! (megnéztem volna vele még egy részt 😄 )

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Nézd meg / gondold újra😊.
ezek szerint találtak végre egy normális mellékszereplõt. mellé már csak egy értelmesebb forgatókönyv kell. mert az elõzõ egyikben sem bõvelkedett. unalmas, lapos történet rettenetesen egysíkû mellékszereplõkkel.

Romero a régi, viasat által is vetített Batman-sorozatban alakította Jokert.
Mark Hamill (Luke Skywalker) sokak szint az eddigi legjobb Joker, mármint a hangja által! Az elsõ évad jelent meg nálunk DVD-n!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Na meg a rajzfilmben.
Blasta
Jahogy a Batman Vengenance játékban alakította Hamill Joker-t, ok.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"Felejtsétek el Nicholsont, Mark Hamillt, Caesar Romerot..."

Én ezt nem értem, Mark Hamill illetve ez a Romero mikor játszotta Jokert???

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Végre méltó minõséget és hangulatot adnak a Batman-nek, bár meg kell jegyezni, a Tim Burton féle Batman sorozat a maga korában nagyon is jónak számított, de igen, mostmár elkelt egy remake, és tény, a Batman Begins is nagyon eltalált mû volt, remélem a Dark Knight méltó folytatása lesz.
Olyat ne várj magyarországon!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

Ejha tudtam én ezt is jeee alig várom már a tarilereket és az elsõ 5-6 perces Imaxos vetitést az I am legend elött.
Ötvös Tibor is újságíró... az amerikai is... gondolom valahol kollégák! 😊

"Hétfõn egy IMAX moziban néhány szerencsés munkatársunk.."

Most akkor vagy innen volt valaki, vagy hiányoznak az idézõjelek