16
  • avman
    elég kínszenvedés volt nekem az egyszer.
  • knightbali
    Nicholsonnal semmi baj nem volt - ahogy szinte sose szokott. Csak nem olyan Joker volt, mint a képregényes, eredeti Joker.
  • lerboy
    Így van. Nicholson alakítását nem kellene így lefikázni.
  • JohnnySmith
    Azért szerintem Nicholson nagyot alakított mint Joker! (megnéztem volna vele még egy részt :D )
  • Sance231
    Nézd meg / gondold újra:).
  • avman
    ezek szerint találtak végre egy normális mellékszereplőt. mellé már csak egy értelmesebb forgatókönyv kell. mert az előző egyikben sem bővelkedett. unalmas, lapos történet rettenetesen egysíkű mellékszereplőkkel.
  • Quantumleap
    Romero a régi, viasat által is vetített Batman-sorozatban alakította Jokert.
  • gabr
    Mark Hamill (Luke Skywalker) sokak szint az eddigi legjobb Joker, mármint a hangja által! Az első évad jelent meg nálunk DVD-n!

• 1Obi1
    Na meg a rajzfilmben.
  • Blasta
    Jahogy a Batman Vengenance játékban alakította Hamill Joker-t, ok.
  • Blasta
    "Felejtsétek el Nicholsont, Mark Hamillt, Caesar Romerot..."

Én ezt nem értem, Mark Hamill illetve ez a Romero mikor játszotta Jokert???
  • opeca
    Végre méltó minőséget és hangulatot adnak a Batman-nek, bár meg kell jegyezni, a Tim Burton féle Batman sorozat a maga korában nagyon is jónak számított, de igen, mostmár elkelt egy remake, és tény, a Batman Begins is nagyon eltalált mű volt, remélem a Dark Knight méltó folytatása lesz.
  • gabr
    Olyat ne várj magyarországon!
  • Andrews2007
    Ejha tudtam én ezt is jeee alig várom már a tarilereket és az első 5-6 perces Imaxos vetitést az I am legend elött.
  • gabr
    Ötvös Tibor is újságíró... az amerikai is... gondolom valahol kollégák! :)
  • Kobaljov
    "Hétfőn egy IMAX moziban néhány szerencsés munkatársunk.."

Most akkor vagy innen volt valaki, vagy hiányoznak az idézőjelek