22
  • kernerster
    Nálunk Keszthelyen, 1500-ért kapok 104 csatornát, de ahhoz kábelnet is kell, olyan 4000 forintért már adnak 1MBit/sec-et. Mindezt kábelen. Megértem hogy ahol csak a tányéros tévé jó, oda ez miért lehetetlen. De máshol???
  • irkab1rka
    nyehehe, nem nézek tévét, leszarom, ha a magyar digitévék 3x -osára emelik az árát a nézhetetlen csatornacsomagjaiknak.
  • xen
    Nézzétek meg a Digi internet előfizetéseit, nagyon durva... Ha lenne nagykanizsán még a hűségnyilatkozatot is felbontanám a upc-vel.
  • HuAn82
    Én is meg vagyok elégedve a DigiTv-vel. Eddig még nagyobb viharban sem volt vele probléma. Szerintem a gond okozója talán a felszerelésnél keresendő.
  • a_n_d_r_e_w
    Alap Digi tányér, alap fej, alap beltérik. Adás csak akkor megy el, ha tényleg nagy vihar van (kb egy éve használom, és eddig max 3x). Az NGC viszont állandóan fagy. Nálam kb ennyi a negatívum a diginél. Cserébe olcsó.
    Úgyhogy részemröl baromira meg vagyok elégedve vele, azóta sem bántam meg.
  • Cobra.
    Látom jövőre már tényleg fel kell mondanom a T-kábelt. Idáig is több, mint 5eFt-ot kértek úgy, hogy évről évre fogy a nézhető csatornák száma.
    Műholdas adásnál nagyon sokat számít a tányér és a vevőfej minősége, szóval Ryo nálad a szereléssel vannak gondok, nem a műsorszolgáltatással. Mivel az UPC direct is elég drága, így én is ki fogom próbálni a DigiTV műholdas vételét.
  • gezumezu
    Sziasztok! Nem tudom, de nekem volt upc-m de nem voltam vele megelégedve a fos képe miatt, meg állandóan változtatták az adók frekiét, visszaadtam.
    Nem régóta van ip-tvm a t-től, de én személy szerint meg az egész család qrvára meg vagyunk vele elégedve. Gyönyörű kép (tényleg) meg a 2hétre előre tv műsor, egy gombnyomásra progizható felvétel, ha akarom videotéka kölcsönzés otthonról gombnyomásra. Szóval én csak dicsérni tudom, bár egy kicsit drága, de szolgáltatásban naon ott van.
  • atomkrumpli
    Amikor megy nincs vele gond szép a képe de ha jön egy kis szél kész vége, kép az nincs +recseg ropog a hang. Talán meg kellene próbálni egy nagyobb "tányérral" ami nem ilyen papír vékony lemezből van mint amit a Digi ad.Én is állítgattam egy ideig de aztán meguntam inkább leszereltem és vissza köttettem az upct ugyanannyiba kerül, igaz csak 1 évig garantált az ára
  • szoto
    1 évvel ezelőttig UPC volt, sz@r kép, az egyik magyar csatornát átrakták másik frekire, ahol meg nézhetetlen volt szó szerint.Elegünk lette belőle, váltottunk Digire.Össze sem lehet hasonlítani a kettőt, gyönyörű képe van a digitális adásnak. De jött egy felhő és a kép eltűnt. A szerelő azt mondta , hogy ő beállította rendesen, nem tud mit csinálni vele, belóg az eresz, meg a villanyvezeték. Nem hagyott nyugodni, kimentem megbabrálni a tányért, úgy hogy a tv-n néztem a jelerősséget. Elég macerás mert nem lehet nagyon mozgatni mert elmegy egyből a jel. A lényeg az , hogy megmozgattam és most tökéletesebb mint valaha. Ha esik az eső, vagy a hó még nem ment el egyszer sem.

Digi írja az interferenciáról:
    "Ez egy jelszolgáltatás minőségét átmenetileg befolyásoló technikai jelenség, mely (a tavaszi és az őszi napéjegyenlőség idején) február, március és szeptember, október hónapban lép fel és kb 10-15 percig tart 15 napon át. A napsugárzás okozta interferencia 2 hétig tarthat, mely hatással van minden Föld körüli pályán működő műhold adására, mikor a műhold a Föld és a Nap között helyezkedik el, illetve halad át "

Tehát elméletileg csak ekkor mehet el a jel pár percre.
  • Focew
    ja, of korsz, felmegy digitv honlap, lát árakat, elhatározás megérik.
    Váltás lesz...
  • Focew
    Nekünk kb 1 hónapja jött levél az UPC-től, hogy új év, de igyekeznek csak az infláció mértékének megfelelően árat emelni, szóval az eddigi 3900 Ft januártól 5900 Ft lesz...
    no comment
    (amugy Bp, II ker)
  • Irwine
    Bocsi, de a 4. legnagyobb kábelszolgáltató a Vidanet...
    http://www.media-kabel-muhold.hu/menu.php?main=kabelvilag&sub=200510_kab_vidanet
  • Ryo san
    A Digitv-nél nincs szemetebb nézhetetlenebb mocsadék szolgáltató.Már a bekötés másnapján ki akartam vágni,de persze köt "hűség".
    Egy viszont biztos amint tehetem földkörüli pályára küldöm,beltéristől.tányérostól az egészet.Többször nincs adás mint van,ha van akkor is pixeles trágya!
    Jön egy kis borulás?Nincs kép!Esik a hó?Nincs kép!Panaszt akarsz tenni?Küld el levélben másképpen szóba sem állnak veledUgyanez csomagmódosításkor is.Hihetetlen egy cég.Erősen fontolgatom hogy a fogyasztóvédelemhez fordulok a hűségnyilatkozat miatt,ugyanis még sokat nem élvezhettem belőlle,és még sem tudok megszabadulni.
    Mindenkit óva intek ettől a cégtől!!
  • hernaf
    sajnos teljesen egyetértek Godefroy-al ez nagyon szégyen és akkor még jövőre emelnek is díjat és a magyar MTV-t rakták be az angol helyet ez a csatorna nagyon szégyen.
  • gkalcso
    > Mit nyújt a digitális televíziózás?
    > Kifogástalan, zajmentes képminőséget: nincs szellemkép, villódzás, színtorzulás.

Van helyette kockásodás. Spórolni kell a sávszélességgel(drága a műhold bérlet) Remélem a földfelszini sugárzás beindulása változtatni fog ezen.
  • Lame
    Jah UPC szar minoseget nyujt dragan.
    Most mar nem is nezek TV-t, -miota nincs MTV europe naluk- de amikor neztem olyan tomoritesi kockasodast produkalt par csatorna, hogy az valami gusztustalan volt.
    Szoval jo lenne, ha a penz beszedesen kivul mast is csinalnak, de csak a gagyibbnal gagyibb magyar csatornakat toljak.
  • gkalcso
    A teljesség kedvéért: Digi
  • torma99
    kedves kadar1, nemtom te hogy vagy vele, de én spec a külföldi tv-ket szeretem. nekem a magyarok nem kellenének, de hát sajna van ez is meg az is :)
  • Lang
    A UPC így sem mondhatta magát "olcsónak", szal asszem nálam itt vágta el magát...
    Az áremelés indokait meg nem tudom megérteni...
  • kadar1
    "a tervek szerint még 2008-ban - akár 30 új tévécsatornával gazdagodhat a UPC kínálata" csak nehogy külföldi csatornákat,mert azokat eddig se néztük otthon
  • WinT
    Mi a kábelszolgáltatónkkal (Fibernet) olyan szerződést kötöttünk amiben árgaranciát vállaltak. Ha jól gondolom ez azt jelenti, hogy nem emelhetik a díjat ugye?
  • Godefroy
    Kapják be.
    Nemrég szerelték (2 hónap alatt ) a digitális kábel TV-t nálunk.
    Képminőség mint elötte, mellette az analog TV jele sokkal rosszabb, 1.5x annyiba kerül a digit setup box-szal az előfizetés mint eddi... egyszóval egyszerű bújtatott áremelés az egész (természetesen nagyon örülünk, az arab nyelvű aldzszíra híreknek )